mrowa23 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 jedziemy z fotkami... troche prywaty czyli firma skakala... bibi skakala... no to ksiaze tez... Quote
mrowa23 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Małż jest traktowany jak przewodnik-bostwo, wszyscy drepcza grzecznie za nim i nei ma to tamto ;) najpierw krzaczek byl taki... a potem Jah postanowil wykoczyc wiosne Quote
mrowa23 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 kubek najcenniejszy :] to nadal jest JAh gdyby ktos pytal... pozniej bylo posilanie sie rybami, ktore nie przyzyly zimy :/ a potem Jah przybil gwozdzia ;) Quote
al'akir Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 mrowa, to razem będziecie się rehabilitować:evil_lol: Jammal jest przecudnie , prześwietny :loveu::loveu::loveu: wygląda jak 100% puli :loveu::loveu: Nie mogę go rozpoznać na zdjęciach z Twoim czarnym puli :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol: Quote
Energy Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='GPooLCLD']mrowa, to razem będziecie się rehabilitować:evil_lol: Jammal jest przecudnie , prześwietny :loveu::loveu::loveu: wygląda jak 100% puli :loveu::loveu: Nie mogę go rozpoznać na zdjęciach z Twoim czarnym puli :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol:[/QUOTE] No cudny jest:loveu:i Twoje psiaki też oczywiście:loveu:on ma na pewno chorą łapkę?Bo lata jak szaleniec:evil_lol: Następnym razem małża przodem poproszę:cool3: Quote
pom-pon Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 no po prostu nie mogę uwierzyć, że on jest "bezgłówkowy" :razz: moja sunia to dwa miesiące nogi na ziemi nie stawiała, ale ona to jest panikara i zawsze dmucha na zimne, a Jah to widać od razu, że prawdziwy facet :lol::lol::lol: Quote
mrowa23 Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 przepraszam wszystkich za niregularne wpisy ale jak nie szpital to zawalona jstem robota i tak w kolko... w weekend mielismy ostra dyskusje na temat Jah i co dalej. no i przeanalizowalismy wszelkie za i przeciw, sprawdzilismy kazda droga ewentualnosci i... Jah szuka domku stalego, my nie mozemy mu go dac na stale. Jah nie rozumie naszego trybu zycia, a juz w ogole nei rozumie, ze trzeba sie nami dzielic z dziewuchami. nie przejawia agresji, ale wycofuje sie w siebie, gdy np pracuje z jedna z dziewczyn a on ma grzecznie czekac na swoja kolej, srednio na jeza dogaduje sie z samcami (jajecznymi, ci bez jajek sa ok ) trzeba non-stop pilnowac, a w razie wyjazdu na pare dni rodizna i przyjaciele maja samce w domu, jedyna osoba mająca suke to wspolwlascicielka mojej Niny i...Jah postanowil oblac mieszkanie i Nine przy okazji i szturmowac Nine, ze ma byc tak jak on chce, czego Nina juz nie zniosla, wiec takie wyjscie nei dziala. Ponadto chlopak nie rozumie, ze my czasami musimy wyjechac i on musi zostac (zeby nei bylo on nei demolujeani nic) ale jak wracamy i odbieramy go po jednej nocy to wpada w histerie i nie ma mowy o tym zeby wyszedl na dwor sam. Jah szuka domku, ktory nie ma tak rozjechanego zycia jak my (u nas wyjazdy 1-2 dniowe to normalke przynajmniej raz w tygodniu) w ktorym jest max jeden pies, a najlepiej suka badz kastrat ulegly i nie za duzy, domku tylko w okolicach poznania, i domku, ktory podpisze umowe wspolwlasnosci (dlatego, zebysmy w kazdej chwili mogli zareagowac i nie czekac na nic ) w ktorej jest zastrzezenie do spotykania sie przynajmniej raz w miesiacu. takze nadszedl czas na ogloszenia dla Jah. :( Quote
al'akir Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 w takim razie trzeba robić ogłoszenia Pozwolę sobie skopiować zdjęcia (są świetne) , przydałby się też tekst do ogłoszeń (to można uzupełnić później) . Jammal bije rekordy wyświetleń w moich ogłoszeniach , mam nadzieję , że przynajmniej jedna osoba okaże się dobrym, nowym właścicielem dla niego . Quote
mrowa23 Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 ja zrobilam mu poki co na allegro, alegratce i na gumtree i na psy.elk.pl tutaj przykladowe allegro dosc restrykcyjne warunki mamy adopcji ale... spieszyc sie nie spieszymy, a domek musi byc super i musimy miec pewnosc ze jest wszystko ok Quote
al'akir Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 mrowa23 napisał(a):ja zrobilam mu poki co na allegro, alegratce i na gumtree i na psy.elk.pl tutaj przykladowe allegro dosc restrykcyjne warunki mamy adopcji ale... spieszyc sie nie spieszymy, a domek musi byc super i musimy miec pewnosc ze jest wszystko ok A jest już ktoś zainteresowany Jammalkiem? Quote
mrowa23 Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 obserwujacych jest kilkanascie ale odezwac sie chyba boja ;) dodane ogloszenia: morusek cafeanimalia kupsprzedaj adopcje.org adverts ofertka.pl edit: na ojej.pl petsy.pl animalia.pl adopcjapsa.pl e-zwierzak.pl oddamzadarmo.eu Quote
Energy Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Mrowa a jak łapka, nie będzie potrzebna kolejna operacja? Quote
mrowa23 Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 na dzien dzisiejszy nie, jak to powiedzial wet "w imie bardzo dobrze nie tykajmy tego co jest dobrze bo moze byc gorzej" mam filmik z Jah i musze tylko zgrac jakos na kompa. generalnie Jah uzywa nogi co raz wiecej i chodzi juz normalnie, skace i biega, takze nie bedziemy tykac kolanka. Dzisiaj zadzwonila do mnie dziewczyna, bardzo fajna, bedziemy sie umawiac na spotkanie zapoznawcze, jest to bardzo interesujaca opcja zmiany zameldowania Jah ale tfu tfu zobaczymy ;) Quote
Energy Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 To świetnie, że nie trzeba już w nic w łapce robić:p Trzymam kciuki za domek... Quote
rodzice Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 to ja też tfu tfu zeby nie zapeszyć . Mróweczko a moze na spacerek w Przeźmierowie ? Meisi ma cieczkę ale Jah juz nie zagraża . Quote
mrowa23 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 oooo dobrze prawisz kobieto. w piatek by ci pasowalo?:> ja dzisiaj znowu poskladana bo co za duzo zdrowia to az niezdrowo :D za to jasnie ksiaze Jah dostal bure za zabieranie koldry nam w nocy, za to na romantycznych komediach to sie nie zna w ogole, zaczal beszczebelnie chrapac jak zul wczoraj podczas romantik scen...ehhh facet. Quote
rodzice Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 nie da rady , mam od 9 rehabilitacje ktora trwa tak z 1,5 godziny . Najwczesniej na 11,30 moze być ? Quote
mrowa23 Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 jutro jak bede miastowa to mamy sie zdzwonic bo na wsi ciezko o zasieg i nie moglysmy sie dogadac, najprawdopodobniej w niedziele bedziemy sie widziec :) Quote
Energy Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 To czekam na wieści i trzymam kciuki:lol: A jak Jammalek, szaleje? Kogo takiego pięknego masz w swoim avatarku? Quote
Recommended Posts