Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 849
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki dziś w Urzędzie nie mieli dla mnie czasu ale jutro już nie wyjdę do momentu jak mi podpisze wójt dokumentu na zabranie Elmo!!!!!!!!!!!dziś ta psinka tak mnie zwitała polizała,że serce mi się kroiło bo u mnie budka stoi, cioteczki do chole:tree1:ry muszę go stamtąd zabrać!!!!!!!!!!!!!Mikołaj musi być u cioci:lol::x-mas::x-mas::x-mas:

Posted

Romka napisał(a):
Sylwia ,dziękuję Ci kochana...mam nadzieję,że Elmo będzie u Ciebie na Gwiazdkę...

ELMO BĘDZIE U SYLWII JUŻ JUTRO!gmina zgodziła się ,więc jutro po schronisku przywiozę Elmusia do Sylwii.Bardzo się cieszę!

Posted

malawaszka napisał(a):
a można przy okazji odwiedzin u Sylwiaso prosić o ładne ogłoszeniowe zdjęcia Czacziego????

Damy znać DogAngel,po jej zdjęciach...domek murowany.:razz:

Posted

Elmuś wspaniały przywiozła go Romcia tak się zachowywał jakby znał mój dom od dawna zero stresu!Najpierw oczywiście zapoznał się z terenem pozaznaczał go!Cioteczki psina idealna!!!Resztę relacji opisze Romcia!!!

Posted

Nie miałam czasu opisać wszystkiego ale juz się poprawiam:Elmo pożegnał schronisko,powiedział do widzenia Desktopowi,dziewczynom i wsadziłam go do samochodu...w samochodzie kręcił się trochę ale potem było juz wszystko ok.Pojechaliśmy do lecznicy na przegląd lekarski:uszy,dziąsła ,zęby i cała reszta.Oprócz niewielkiego zaczerwienienia w prawym uchu Elmo jest zdrowy jak ryba.Po drodze byliśmy razem na zakupach(brykiet do kominka) i zachowywał się super a potem juz prosto do hoteliku ciotki Sylwii.Oczywiście cały czas wyglądał przez okno samochodu...w hoteliku zachowywał się tak jakby znał to miejsce od zawsze.Obejrzał całe podwórku i poznał niektóre psiaki.Weszłysmy do domu i obserwowałśmy Elmo przez okno...a on w pewnym momencie zobaczył,ze nas nie ma i był lekko przestraszony.Otworzyłam drzwi i zawołałam go...jak on się ucieszył.Sylwia pozwoliła wziąc go do domu i to było to...Elmo po prostu był szczęsliwy.Lubi dzieci i nie interesował sie kotem.JEST CUDOWNYM PSEM!

Posted

Dodam,ze zachowywał się tak jakby mieszkał w domu i jakby znał dom Sylwii od zawsze...bardzo ciesze się ,ze jest juz poza schroniskiem.Elmo trzeba wyczesać(ma kołtunki),dziś pojadę do lekarza po tabletki na odrobaczenie i kropelki.I już cieszę się na myśl,ze znów zobaczę Elmo...