Romka Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 A ciocia Sylwia była dziś u Elmusia osobiście i powiedziała mu,ze chciałaby,zeby był u niej już niedługo... Quote
sylwiaso Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Cioteczki dziś w Urzędzie nie mieli dla mnie czasu ale jutro już nie wyjdę do momentu jak mi podpisze wójt dokumentu na zabranie Elmo!!!!!!!!!!!dziś ta psinka tak mnie zwitała polizała,że serce mi się kroiło bo u mnie budka stoi, cioteczki do chole:tree1:ry muszę go stamtąd zabrać!!!!!!!!!!!!!Mikołaj musi być u cioci:lol::x-mas::x-mas::x-mas: Quote
mamanabank Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Podoba mi się Twoja determinacja :-D I takie obstalowanie choinki też :-) Quote
Romka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Sylwia ,dziękuję Ci kochana...mam nadzieję,że Elmo będzie u Ciebie na Gwiazdkę... Quote
Romka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Romka napisał(a):Sylwia ,dziękuję Ci kochana...mam nadzieję,że Elmo będzie u Ciebie na Gwiazdkę... ELMO BĘDZIE U SYLWII JUŻ JUTRO!gmina zgodziła się ,więc jutro po schronisku przywiozę Elmusia do Sylwii.Bardzo się cieszę! Quote
camisiowa Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Wspaniale, odwiedzimy Elmo w Brzozowym Lasku. Quote
Romka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 camisiowa napisał(a):Wspaniale, odwiedzimy Elmo w Brzozowym Lasku. No to zdjęcia będą cudne do ogłoszeń... Quote
malawaszka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 a można przy okazji odwiedzin u Sylwiaso prosić o ładne ogłoszeniowe zdjęcia Czacziego???? Quote
Romka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 malawaszka napisał(a):a można przy okazji odwiedzin u Sylwiaso prosić o ładne ogłoszeniowe zdjęcia Czacziego???? Damy znać DogAngel,po jej zdjęciach...domek murowany.:razz: Quote
Paula03 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Ale super wieści! Bardzo się cieszę ;) Quote
sylwiaso Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 No to cała ekipa na czele z Elmusiem jutro u cioci sylwii,ale się cieszę:multi::multi::multi: Quote
sylwiaso Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Elmuś wspaniały przywiozła go Romcia tak się zachowywał jakby znał mój dom od dawna zero stresu!Najpierw oczywiście zapoznał się z terenem pozaznaczał go!Cioteczki psina idealna!!!Resztę relacji opisze Romcia!!! Quote
sylwiaso Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Czekamy na piękne fotki Romci z mojego domku i z hoteliku!!!! Quote
sylwiaso Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Elmusio bardzo jest szczęśliwy cudowny pies!!! Quote
Paula03 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Ale się cieszę, że Elmo wreszcie nie siedzi w schronisku! Sylwiaso super! ;) Quote
Romka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Nie miałam czasu opisać wszystkiego ale juz się poprawiam:Elmo pożegnał schronisko,powiedział do widzenia Desktopowi,dziewczynom i wsadziłam go do samochodu...w samochodzie kręcił się trochę ale potem było juz wszystko ok.Pojechaliśmy do lecznicy na przegląd lekarski:uszy,dziąsła ,zęby i cała reszta.Oprócz niewielkiego zaczerwienienia w prawym uchu Elmo jest zdrowy jak ryba.Po drodze byliśmy razem na zakupach(brykiet do kominka) i zachowywał się super a potem juz prosto do hoteliku ciotki Sylwii.Oczywiście cały czas wyglądał przez okno samochodu...w hoteliku zachowywał się tak jakby znał to miejsce od zawsze.Obejrzał całe podwórku i poznał niektóre psiaki.Weszłysmy do domu i obserwowałśmy Elmo przez okno...a on w pewnym momencie zobaczył,ze nas nie ma i był lekko przestraszony.Otworzyłam drzwi i zawołałam go...jak on się ucieszył.Sylwia pozwoliła wziąc go do domu i to było to...Elmo po prostu był szczęsliwy.Lubi dzieci i nie interesował sie kotem.JEST CUDOWNYM PSEM! Quote
Romka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Dodam,ze zachowywał się tak jakby mieszkał w domu i jakby znał dom Sylwii od zawsze...bardzo ciesze się ,ze jest juz poza schroniskiem.Elmo trzeba wyczesać(ma kołtunki),dziś pojadę do lekarza po tabletki na odrobaczenie i kropelki.I już cieszę się na myśl,ze znów zobaczę Elmo... Quote
Romka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Zadzwoniłam do lecznicy:Elmo będzie miał dziś książeczkę zdrowia... Quote
sylwiaso Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 A Elmuś "fruwa" nie przeszkadza mu wiatr! Quote
Romka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Sylwuś pozwala czyścic sobie uszko?Jak zachowuje się do innych psiaków.Podoba mu się budka?A jak koleżanka Bojcia? Quote
kajkoowa Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 A czy Elmo ma ogłoszenia? Bo nie chce mi się wierzyć, ze nikt o niego nie pyta. Quote
Recommended Posts