Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Konisia myslę, że jak dr. Jagielski daje nadzieje to widzi szanse na wyleczenie Oskarka. Już kiedys Ci pisałam, że gdyby tej nadzieii nie było to powiedział by o tym otwarcie bez owijania w bawełnę. On nie jest z tych co tylko na kase patrzą.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przecież na przestrzeni kilku dni jest stała, systematyczna poprawa. A że dziś wystąpił atak- był krótki i nie taki grożny.Rzadko chyba choroba ustępuje "jak ręką uciął". Chyba wszystko zmierza w dobrym kierunku.Jesteśmy z Wami, trzymamy kcuki i kosmate łapki.

Posted

Iwonamaj to nawet nie był atak, raczej takie skurcze mięśni. Przepraszam Was, że tak mało tu zaglądam, ale dopadła mnie jakaś grypa:( Jutro idę do lekarza i mam nadzieję, że będzie lepiej.

Posted

Konisia, żebyś ty nam się nie wykończyła...mam nadzieję, że to jednak nie grypa ale przeziębienie...
a jak Oskarek, lepiej?

Posted

KOnisia życzymy zdrówka w takim razie Tobie i Oskarkowi.
Ja też myślę, że nie ma co na razie skakać do góry z radości, ale skoro jest reakcja na leki to jest bardzo ważne.

Posted

Jak się dziś czuje mój dzielny chłopczyk?
Wiesz co Konisiu, może ta drgawka wczoraj to ze zmęczenia - Oskarek przez tyle dni nie wychodził, a tu wczoraj na własnych łapkach, tyle wrażeń, no i wysiłek najpierw tyle stania w poczekalni a potem na dworze?

Posted

Zamilkłam przez to przeziębienie. Większą część dzisiejszego dnia przeleżałam w łóżku:( Biorę jakieś Ferwexy i inne tym podobne i mam nadzieję, żę będzie lepiej. Oscarek non-stop towarzyszył mi dziś w łóżeczku:) Uwielbia poduszki, kołderki i spanie na mnie - tak że momentami nie mogłam oddychać;)
Apetyt cały czas dopisuje, kupki dzisiejszego dnia były dwie:multi: ładne, więc chyba sytuacja się powoli stabilizuje.

Posted

"Nasza" [B]konisia[/B] - osóbka o słoniowym sercu działa jak cudotwórcze zioło, Oskarek wróci do zdrówka i będzie ganiał z ciocią Thetką... ...i zdjęcia będziemy podziwiać, zobaczycie!

Posted

Oskarku, oby tak dalej!!! i ciotka Konisia niech też zdrowieje, bo tu zaraz trzeba będzie z Oskarkiem biegać na spacery!!!

Posted

Muszę powiedzieć Wam coś w sekrecie... Nie wiem czy powinnam przekazywać tę wiadomość dalej, ale trudno... Dzisiaj rano, na tarasie przed domem wróble powiedziały mi, że jest już wiosna:sweetCyb:

Co słychać u naszych rekonwalescentów Konisi i pomarszczonego prosiaczkowego ryjka? Jak Oskarek toleruje lekarstwa w tabletkach?
Konisiu w poniedziałek będę w Wawie, jeśli czegoś potrzebujecie daj znak (jeśli trzeba to podrzucę Ci pieniądze i może kurczakowe żarełko dla małego?)