Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że w porządku (chociaż najlepiej jakby sam powiedział:cool3: ). Od rana nie śpi, tylko leży sobie z otwartymi oczkami i ogląda świat, no i łazikuje za mną wszędzie. Jego oczka wyglądają jakby bardziej przytomnie, mam wrażenie, że ma większy kontakt z otoczeniem. Po 12 będę dzwonić do dr Jagielskiego. Najprawdopodobniej dziś będzie chciał go zobaczyć, nie wiem tylko czy przed (16) czy po (22) pracy.

Posted

Nie mogłam dodzwonić się na kom dr, więc "rozmawiałam" z nim tylko przez Panią z recepcji z Białobrzeskiej. Dr chce jutro zobaczyć Oscarka, bo potem gdzieś wyjeżdża.

Posted

Oscarek powtórzył wczoraj wyczyn z kupką:) Więc mamy już dwie normalne kupki na koncie.
Zjada ładnie obiadki i zawsze domaga się czegoś jeszcze wspinając się na szafki i poszczekując:evil_lol: A ja niestety nie mogę mu nic więcej dać, żeby nie przekarmić:mad:

Dziś z Aniją jedziemy do dr Jagielskiego na 16.

Posted

Już po wizycie. Myślałyśmy z Aniją, że dr zareaguje bardziej entuzjastycznie, a był bardzopowściągliwy w opiniach, co dało mi do myślenie, w sensie takim,że nie można jeszcze za bardzo się cieszyć. Tym bardziej, że jak zapytałyśmy czy jest nadzieja, to dr powiedział, że raczej tak i że dobrze że leki działają.
Dr Jagielski wyjeżdża teraz na tydzień, więc dostaliśmy zapas leków, które Oscarek będzie dostaławł w domu. A jak wróciliśmy do domu to Oscar miał mały skurcz mięśni:( Nic wielkiego, bez utraty przytomności, trwało 2 sekundy, ale mimo wszytsko to niedobrze:shake: Miejmy nadzieję, że to tylko jednorazowe wydarzenie.