majqa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 GoniaP napisał(a):Animozje i różnice zdań odkładamy na bok, bo pora skupić się na maleńkiej psince, która ma tylko nas i potrzebuje naszej pomocy. (...) Wszystkie informacje dotyczące suni będę umieszczała na wątku na bieżąco. Nużeńce dziś jeszcze były żywe. Jasna sprawa Goniu. :-) Dzięki za wrzutkę newsku, co z malizną. Quote
Bjuta Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 A czy moglibyście w pierwszym poście dopisać adres fundacji? Mój bank lubi pełne dane do przelewu - a że chodzi o fundację, to nie ma problemu z podaniem wprost na pierwszej stronie, będzie wygodniej. Quote
majqa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Fakt, niektóre banki stawiają taki wymóg adresowy. Quote
GoniaP Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 [quote name='Bjuta']A czy moglibyście w pierwszym poście dopisać adres fundacji? Mój bank lubi pełne dane do przelewu - a że chodzi o fundację, to nie ma problemu z podaniem wprost na pierwszej stronie, będzie wygodniej. Oddział fundacji jest zarejestrowany w moim prywatnym domu, w związku z powyższym jest problem podania adresu do publicznej wiadomości ;) Chętnie podam na pw, przynajmniej jakąś kontrolę będę miała. Quote
Akrum Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Mi przyjęło przelew bez podawania adresu, ale dopiero teraz zobaczyłam, że w pierszym poście jest inaczej wpisane niż mi wyszło na potwierdzeniu przelewu. Bo mi wyskoczyło: ING O/w Pruszkowie Quote
Bjuta Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 GoniaP napisał(a):Oddział fundacji jest zarejestrowany w moim prywatnym domu, w związku z powyższym jest problem podania adresu do publicznej wiadomości ;) Chętnie podam na pw, przynajmniej jakąś kontrolę będę miała. A no to faktycznie, to podaj mi proszę na PW. Quote
halbina Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 też potrzebuję pełnego adresu, żeby zrobić przelew... Quote
GoniaP Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 PW powysyłane :) Mało nas tu :( Martwię się :(( Quote
polubek Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 goniu nie martw się. będzie nas tu więcej puszczę info u tyszaków to mam nadzieję że tu przybiegną. nie mogę na razie nic zadeklarować bo dopiero w przyszłym tygodniu będę starała się w banku o kredyt konsolidacyjny(wpadłam w problemy finansowe) i jeżeli się uda go załatwić to coś podeślę. ale zaglądam do Balbinki i pamiętam o niej nie zawsze jednak mogę odpisać. Quote
majqa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Musi się udać Goniu. Odbierz pocztę w jakimś momencie. Przed chwilą puściłam maila. Quote
GoniaP Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 polubek napisał(a):goniu nie martw się. będzie nas tu więcej puszczę info u tyszaków to mam nadzieję że tu przybiegną. nie mogę na razie nic zadeklarować bo dopiero w przyszłym tygodniu będę starała się w banku o kredyt konsolidacyjny(wpadłam w problemy finansowe) i jeżeli się uda go załatwić to coś podeślę. ale zaglądam do Balbinki i pamiętam o niej nie zawsze jednak mogę odpisać. Dziękuję Polubek :) Mnie najbardziej stresuje cisza... Tak tu było wartko i gromko do jakiegoś czasu ;) Solidaryzuję się z Tobą, bo obecnie mamy 1,27zł na koncie, zobowiązania na kilka tysięcy, a ja po cichu siwieję ze zmartwienia.... Kredytu niestety nikt nam nie da :( Quote
polubek Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 GoniaP napisał(a):Dziękuję Polubek :) Mnie najbardziej stresuje cisza... Tak tu było wartko i gromko do jakiegoś czasu ;) Solidaryzuję się z Tobą, bo obecnie mamy 1,27zł na koncie, zobowiązania na kilka tysięcy, a ja po cichu siwieję ze zmartwienia.... Kredytu niestety nikt nam nie da :( chyba domyślam się do którego momentu było wartko i gromko. miejmy nadzieję że już niedługo znowu będzie tak jak przedtem. wpadła tu osoba z językiem ciętym jak brzytwa ale i umiejąca wiedzieć co i jak mozna napisać. Quote
gonia66 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Ja jestem i zagladam kilka razy dziennie...nie pisze tylko, bo co tu pisac..trzeba czekac na poprawę zdrówka Balbinki i miec nadzieje ,że znajdzie świetny domek...ogloszen teraz chyba tez nie ma co robic....ktos chyba Isadorka obiecala allegro cegielkowe na Fundacje, to byloby naparwde fajnym pomyslem, bo cegielki sa tanie- 5 zl i ludzie szybciej się zbieraja na pomoc ta syboliczna kwotą... Ja myśle, że dzis doszly pieniązki, ktore wyslalam wczoraj, bo do innych osob doszly:) Quote
majqa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Wysłałam przed wpisem, puszczę jeszcze z 2 konta, po powrocie do domu padłam. Quote
Asior Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Goniu?? czy Emir nie ma jakichś większych macek, coby dopaść gnoja???? http://www.konin.lm.pl/aktualnosci/informacja/49365/Okrucienstwo-nie-do-przyjecia UWAGA, filmik dołączony do artykułu tylko dla ludzi o mocnych nerwach.... Quote
polubek Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 asior aż zaniemówiłam i ciężko i było przeczytać do końca. ludzie to potwory. Quote
Asior Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 a filmik oglądałaś??? dlatego właśnie trzeba to nagłośnić bo to artykuł w jakiejś gazetce związanej z gg... Czy ktoś coś wie o wolontariuszach z konina??? nie wiadomo czy pies przeżyje :( ona miała wyrwaną łapke wraz z łopatką!!!!!! Quote
polubek Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 nie nie oglądałam za dużo na raz rano jak wstanę bo chyba bym nie zasnęła z nerwów Quote
Isadora7 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 wpadam na chwilkę tylko, biore jeszcze pare informacji i cegiełke trza zakończyc. Quote
gonia66 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='Asior']Goniu?? czy Emir nie ma jakichś większych macek, coby dopaść gnoja???? http://www.konin.lm.pl/aktualnosci/informacja/49365/Okrucienstwo-nie-do-przyjecia UWAGA, filmik dołączony do artykułu tylko dla ludzi o mocnych nerwach.... Nie weszlam tam jeszcze..boje sie:( Ale znam wolontariuszki z konina- fajne dziewczyny , a schron w Koninie- wg mnie wzorcowy....martka182 chyba taaki jej nick...innych nie pamiętam na już, ale jutro coś pomyślę...'Moj" Kubus u Donki jest z Konina... Quote
gonia66 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Asior napisał(a):a filmik oglądałaś??? dlatego właśnie trzeba to nagłośnić bo to artykuł w jakiejś gazetce związanej z gg... Czy ktoś coś wie o wolontariuszach z konina??? nie wiadomo czy pies przeżyje :( ona miała wyrwaną łapke wraz z łopatką!!!!!! Obejrzałam....boli mnie brzuch...:(:( rano pojdę zapuchnięta...:( Nie mam słów..... Quote
majqa Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Dziewczyny, a może napiszcie o tym Goni na PW, bo znów się zrobi temat oboczny do Balbinki. Quote
Recommended Posts