Ingrid44 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Serce mi peklo jak zobaczylam Malenka Balbinke na filmiku. Jak mozna zle traktowac taka malizne ? Ja nigdy nie zrozumiem ludzi :( Quote
GoniaP Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='polubek']ciotki nie będziecie miały nic przeciwko temu abym Balbinkę wrzuciła do siebie na nk łącznie z tekstem od allegro?[/QUOTE] No coś Ty! Po co w ogóle pytasz! Pomoc potrzebna od zaraz! :) Quote
GoniaP Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='Akrum']A gromadzą się w ogóle jakieś pieniążki na koncie Balbinki??[/QUOTE] Gromadzą się, ale są to pojedyncze, małe wpłaty - zbyt mało by pokryć wydatki Balbinkowe. Proszę o rozsyłanie wątku i allegro.... Za mało nas tu by sprostać wyzwaniu i pomóc Balbince. Quote
Ingrid44 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Gdzie sie podzialy te wszystkie osoby z poczatku watku ? - straszny ruch byl na poczatku a teraz szkoda mowic :( Quote
GoniaP Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='Ingrid44']Gdzie sie podzialy te wszystkie osoby z poczatku watku ? - straszny ruch byl na poczatku a teraz szkoda mowic :([/QUOTE] To jest właśnie przykre... Była afera, byli współczujący i zacietrzewieni. Nie ma afery, są starzy przyjaciele. Quote
GoniaP Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='ms_arwi']Nie ma sensacji, ot to sie stalo.[/QUOTE] Ale Balbinka o tym nie wie (na szczęście) i liczy na szeroko zakrojoną pomoc. Ja niestety nie zmuszę krzykaczy i klepaczy w klawiaturę do wydajnej pomocy, ale może wspólnymi siłami znajdziemy wrażliwych ludzi, którzy uznają, że warto Balbince dać szansę? Ślijcie gdzie możecie jej wątek i link do aukcji Allegro. W jej imieniu proszę, nie swoim.... Quote
Asior Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 dziołchy... no to trzeba porozsyłać wątek KONIECZNIE!!!!! Quote
Awit Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Wrzuciłam link allegro na śledzika. Balbinko............... Quote
zdrojka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Sunia jest przekochana, filmik mnie też łezki wycisnął, żywe sreberko! Jaka ona ruchliwa, a ileż ma zaufania do człowieka, jak się cieszy :) Długo pewnie będzie się bać gwałtownych ruchów, ale teraz jak ucieknie i nawet się posiusia ze strachu, to już wie, że potem można przyjść, przytulić się i uspokoić, bo nic jej już złego nie grozi... Zaraz przeleję na Balbinusię trochę kaski, oby szybko wracała do zrowia. Quote
polubek Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 gdyby ktoś chciał polecać Balbinkę znajomym to link do mojego konta http://nasza-klasa.pl/#profile/5248047/gallery/album/7/149 Quote
lilk_a Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 czy suni będą potrzebne pieniądze na leczenie ? szykuję się z bazarkiem z moimi obrazami , tylko tak szczerze mówiąc nie mam pomysłu co malować .... kwiaty już mi się przejadły .... może coś podpowiecie .... Quote
Isadora7 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Aukcja cegiełkowa dla Balbinki: http://www.allegro.pl/item949030868_sunia_z_szalika_szokujacy_widok.html :-( Quote
zdrojka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Z aukcji cegiełkowej jest już 165 zł, rozsyłam dalej... Quote
Isadora7 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='zdrojka']Z aukcji cegiełkowej jest już 165 zł, rozsyłam dalej...[/QUOTE] Dzięki rozsyłaj gdzie się da. Ja mam od poczatku na Naszej Klasie tez. I powiedziałabym że "jest tylko 165 zł". To maleństwo potrzebuje bardzo pomocy, a ta pomoc kosztuje. Quote
amica Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='lilk_a']czy suni będą potrzebne pieniądze na leczenie ? szykuję się z bazarkiem z moimi obrazami , tylko tak szczerze mówiąc nie mam pomysłu co malować .... kwiaty już mi się przejadły .... może coś podpowiecie ....[/QUOTE] Myśle, że bazarek to bardzo dobry pomysł! Obrazy lilk_a sa pięknę i na pewno będą kupcy! Ja moge dorzuć do bazarku trochę biżuterii. Mam kilka par kolczyków, które mogłyby się spodobać dogo cioteczką. Jakby co to czekam na sygnał. Quote
halbina Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 zaczął się nowy dzień... no to w górę, Balbinko! Quote
halbina Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Isadora7']Aukcja cegiełkowa dla Balbinki: http://www.allegro.pl/item949030868_sunia_z_szalika_szokujacy_widok.html :-( Fundacja "Szara Przystań": http://nasza-klasa.pl/profile/32144239/gallery/album/7/10 i zapraszamy do naszego profilu wszystkich! Quote
Vlk Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 lilk_a a skoro kwiaty Ci się przejadły, to może przerzuć się na... hm... może jakąś architekturę? Taką skąpaną w ciekawym śietle ;) Albo leśne widoki i jakieś pomykające między drzewami leśne stwory? :D Może coś a'la bajka o czerwonym kapturku? Hehe... Quote
Ingrid44 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 A moze jakies obrazy dla dzieci- cos z bajek ? Quote
Akrum Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='lilk_a']ok to jak juz wyprodukuje coś to się zgłoszę[/QUOTE] Namaluj Balbinkę, naszą małą kruszynkę :) Quote
Akrum Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Do mnie na naszą klasę http://nasza-klasa.pl/profile/1267354/gallery/album/3 też wchodzi dużo osób, ale czy ktoś zechce coś wpłacić?? Oto pytanie... Quote
Recommended Posts