Jump to content
Dogomania

Bulowate Do Adopcji - Jeden Wątek Dla Wszystkich-aktualizacje str.1 post:1,2,5,8!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='koosiek']Nie... Adopcja na giełdzie to ich metoda - na giełdzie zawsze znajdą się chętni, a jak jeszcze psy są za darmo :roll: I niby spisuje się ludzi z dowodów, ale nikt później nie sprawdza warunków, w jakie pies trafia - zresztą, czasem psy są wydawane ze świadomością, że dom nie jest dobry - ale jest przepełnienie w przytulisku...

Więcej na wątku ogólnym przytuliska: hm, nie mogę wstawić linku, dogo cenzuruje, więc wstawię tak - KLIK
A astka, jeśli już miała sterylkę, jest pierwsza na liście do wyjazdu na giełdę :(

przecież to jakaś parodia a nie adopcja,to wypychanie psiaków na sile:mad:

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='doddy']Ciotka, niestety to coś mocno w typie pitbulla red nosa.
Labek odpada od razu z uwagi na ogon. Wyżełkowości w nim nie ma. Zostaje pituś. :(

a jednak miałam nadzieję...:(

no to ciotka - kolejny świętokrzyski do kolekcji:(:( dopytam jak długoy może być w tym domku, ktory go zgarnął jako "swojego" wyżła, bo mu się żal chłopaka zrobiło:(:( mają z nim jechac do weta...tylko na razie nie bardzo mają jak a ni za co...

no to cytuję:

"Pies został przywieziony spod Jędrzejowa w stanie bardzo kiepskim. Totalnie zaniedbany, problemy skórne, okropnie wychudzony. Znajoma umieściła go ze swoją sunią, no bo gdzie... Mam nadzieję, że nie ma nic zaraźliwego.

Dodam, że widać na zdjęciu, że ma czerwoną obrożę i sznurek przegryziony przy niej. Możliwe, że ktoś go w lesie uwiązał... Siedział przy rowie, jakby czekał. Jest bardzo łagodny.

Zobaczcie, ile radości w nim, jak już zorientował się, że jest pod opieką, że nie jest sam. Pies jest 25 km od Kielc i potrzebujemy pomocy.