Jump to content
Dogomania

Bulowate Do Adopcji - Jeden Wątek Dla Wszystkich-aktualizacje str.1 post:1,2,5,8!!!

Recommended Posts

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

andzia69 napisał(a):
Asiorku...tylko Basię znałam(nicka dokładnie nie pamiętam)...ale nie mam do niej żadnych namiarów:(...a ona na dogo nie zaglada już...adoptowała bullowatego od Lamii...Tengusia chyba miała do niej jakieś namiary, ale mi nie odpisała...

no o Basigk to wiem, ale ona nie da rady......

Posted

[quote name='ania z poznania']Potrzebuję dogomaniaczki do sprawdzenia domu w DZIERŻONIOWIE, bardzo ważne!

Jeżeli ktoś z Wrocławia np. mógłby pojechać to oczywiście zwrócę koszt paliwa!

Ciotki, pomóżcie, Dixonek tak bardzo Was prosi!

Wroobelterrorystka jest stamtąd, pisałyście do niej? Można jeszcze poprosić ciotkę Poker...

Posted

ania z poznania napisał(a):
Potrzebuję dogomaniaczki do sprawdzenia domu w DZIERŻONIOWIE, bardzo ważne!

Jeżeli ktoś z Wrocławia np. mógłby pojechać to oczywiście zwrócę koszt paliwa!

Ciotki, pomóżcie, Dixonek tak bardzo Was prosi!

giselle4 jest z dzierżoniowa

Posted

Malwi napisał(a):
giselle4 jest z dzierżoniowa

A jeśli nie ona, to piszcie do adkaaaaa5 i fiorsteinbock. Fior ma maluszka, ale Ale Ada powinna pomóc :) Giselle chyba wyjeżdża, ale jak coś to wiecie do kogo uderzać :)

Posted

psiaki z Torunia:(

http://www.dogomania.pl/threads/189550-Bullowate-z-Torunia-powalczmy-o-nie-potrzebne-og%C5%82oszenia?p=15066931#post15066931

Brzydal - ok. 5 lat

Sunia ma ok 1 roku.

Tajson - ok. 5 lat.

Prosiaczek:

Hektorek:

Oto nasz słodziak

ma swój wątek i zbiera na hotelik:(

http://www.dogomania.pl/threads/184926-Hektor-bulowaty-mix-deklaracje-sta%C5%82e-potrzebne-Toru%C5%84/page14

nienawidzę tego wątku:(:(:(

Posted

Hektor z Sosnowca, którego wrzucałam kilka dni temu na ten wątek, pojechał do nowego domu do DG. Za to wczoraj trafiła do nas błękitno- pręgowana suczka, na razie nic o nie wiem, w pon jak będzie czas wyciągnę ją z boksu

Oprócz tego mamy takiego przystojniaka który wygląda jak skrzyżowanie whipeta z bullem:evil_lol: ,fajny energiczny, łagodny pies, toleruje również inne psy, później założę mu wątek