Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jaaga weźmie Sonię na dt:multi::multi:. Wiekie dzięki!:loveu::loveu::iloveyou:
Prawdopodobnie jutro bedzie możliwośc transportu do Katowic, dzięki ewab :loveu:

Czyli sunia będzie bezpieczna, ale potrzebne jest wsparcie finansowe na dt - 300 zł mies. / w tym karma / i sterylizację.
Bardzo prosimy o pomoc!:lol:

• Replies 757
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba koniecznie uuratować te przytulankę..Ona nie zasłużyła na taki los..Podnoszę sunieczkę i też deklaruję dla niej miesięczne wpłaty po 25,00 PLN..Poproszę o nr konta...

Posted

Co za akcja! Mnie też żal Soni. Jak tu wyrzucić na poniewierkę taką wierną i dobrą sunię?
Sytuacja tym bardziej beznadziejna, że jej opiekunowi zależy, a nie ma możliwosci pomóc.

Czekamy na Sonię. Skoro jest taka duża, to może polubi się z kozami, jak obie Belle.

Posted

Ja sie podpinam pod wyrazy uznania dla Jaagi...Brak slow po prostu Jaaga dla Ciebie. Oczywiscie tych najlepszych pod sloncem...A akcja z tego co widze mostrzostwo, jak zwykle zreszta w Waszym wykonaniu wymiataczki jedne, ze tak po młodzieżowemu rzuce;)

Posted

W gruncie rzeczy, nie ja zgodziłam sie na Sonie, tylko mój Andrzej, bo to głównie na niego spadnie opieka i spacery z suczką, inaczej nie mogłaby przyjechać.
Też proszę o wsparcie na utrzymanie Soni.

Posted

:sweetCyb:

GoskaGoska napisał(a):
nie obijać się ciotki ani nie ukrywać tylko zapisywać na wątek

Nie bedę się ukrywać, ani obijać. Obiecuję solennie !:p

Deklaruję 30,- miesięcznie (deklaracja stała)

Aha... Gosia, dzięki za zaproszenie. Nie często się to zdarza, więc się cieszę niezmiernie.:mdrmed::sweetCyb:

Posted

Też podniosę Sonię. Jeszcze sporo brakuje do jej utrzymania :shake:.
Bardzo proszę o choćby kilkuzłotowe deklaracje :modla:.

monika 003, trzeba poogłaszać, ale najpierw konieczna jest sterylka.
Sonia podobno była ostatnio kryta i nie zaszła w ciążę. Najczęściej przy takich zaburzeniach pojawia się ropomacicze. Koszt zabiegu u tak dużego psa jest spory, więc nie sądzę, że jesli wyadoptować ją bez sterylizacji, ktoś to zrobiłby.
Kiedyś nasłuchałam się tyle obietnic, a potem i tak ludzie nie wywiązywali się ze zobowiązań. Miałam bardzo podobną do Soni Żabcię. Była w jej nowym domu, zamożnym nawet, rozmawiałam z opiekunami, obiecali wyciąć. Po 4 mies. w niedzielę wczesnym rankiem wyrzucili ją u nas pod domem. Miał mleko, ale szczenięta pewnie potopili, wyglądała jak szkielet. Suka stała się balastem, więc się pozbyli. Od tego czasu mam fioła na punkcie sterylizacji.

Posted

no niestety, ludzie są potwory- jak ktoś kocha psa to na pewno nie wywala -chocby nie wiem co, to równie dobrze mogłaby zachorować , złamać łapę itd , ale trzeba tez na poadopcyjnie wysyłać na wizyty jak jest mozliwość, bo z tymi ludzimi to oszaleć idzie

Posted

Dziękuję za wsparcie dla Soni.
Własnie dzwoniła Pani, która ją przywiezie, że bedą po godz. 13.

Erko, czy mogłabyś zapytać jej dotychczasowgo opiekuna, co Sonia dotychczas jadła i kiedy?
Najlepiej adaptują się psiaki z drogi, bo są zadowolone z ciepłego kąta i jedzenia. Sonia niestety zostanie wyrawana z jej "domu", więc będzie zdezorientowana i chyba niezbyt szczęsliwa.

Posted

holly101 napisał(a):
Kochani, jest już bazarek dla Soni :)

http://www.dogomania.pl/threads/180633-WIELKI-BAZAR-DLA-SONI-ksiAE-A-ki-kulinarne-powieA-ci-cd-dvd-do-3-03

Proszę, podbijajcie i zaglądajcie.
Za chwilę dorzucę tam kolejne rzeczy - w ogóle bazarki mają maksymalną "pojemność"?

Jak zauważycie, że coś jest nie tak, dajcie proszę znać bo nie jestem zbyt doświadczona w bazarkach.

bazarki mają nieograniczoną pojemność :)
dziękuję holly za bazarek :)