Jump to content
Dogomania

Ponad 6 lat czekają! :( Juz 8 za TM :( POMÓŻ! Pierwsza strona zaktualizowana!

Recommended Posts

• Replies 608
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia_ napisał(a):
Justynko, pewnie, że tak, tylko zaaktualizuję pierwszą stronę, postaram się dzisiaj jak wrócę do domku ;)

Nie śpiesz się, zrób to kiedy będziesz miala czas...nie pomyślałabym, że u Was są takie psiaki,które tyle czekają...

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Nie śpiesz się, zrób to kiedy będziesz miala czas...nie pomyślałabym, że u Was są takie psiaki,które tyle czekają...

powoli biorę się do roboty ;)

• 2 weeks later...
Posted

niestety wykrusza nam się ta ekipa z dawnych lat :-( Żabka poprostu zasneła, Zębolkowi siadło serducho, Ogryzusia trzeba był uśpić, bo już dogorywał... itd., itd. :-(
[*]

• 3 weeks later...
Posted

Jakoś zapomniałam o tym wątku :oops: W zeszły wtorek za TM odeszła Diana. Swoje ostatnie chwile spędziła w schroniskowym szpitaliku, na kocyku i ze swoją ukochaną wolontariuszką.... Odeszła sama po ponad 6 latach spędzonych w schronisku :-(

• Posted

Dobrze, że Dianka miała chociaż jedną dobrą duszę przy sobie. Za każdym razem, kiedy czyta się o odejściu psa w schronisku potworny żal serce ściska..
    Dianko, bądź szczęśliwa tam, gdzie teraz jesteś

• 1 month later...
    • 1 month later...
    Posted

Nie do końca zapomniane, przecież emeryta Pryszczyka z tego co czytałam zabrano do domku, oby całą resztę też czekały dobre, spokojne i kochające domy nawet na krótko

Posted

acha44 napisał(a):
    Nie do końca zapomniane, przecież emeryta Pryszczyka z tego co czytałam zabrano do domku, oby całą resztę też czekały dobre, spokojne i kochające domy nawet na krótko

oj tak, Prysio miał ogromne szczęście ;)