tymuś Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Mysia_ napisał(a):lista może się przerzedzać, ale tylko w takich sytuacjach jak u Orionka :) tak to byłoby najlepiej Mysiu!! ps masz wolny czas...? wiem NIE , szkoda bo........................dałabyś radę , kiedyś tam............poukładać pierwszą stronkę tych dziadków ?, niech mają choć tyle, co? PLIS, PLIS ,PLIS !!!!! Quote
tymuś Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 witam dziadziów moich nareszcie wam słonko przyświeca !! choć tyle............................. Quote
Artemida Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 uhuhu ale Jupi i Bodzio się dziś wyszaleli ;D ( czemu ich nie ma na pierwszej stornie? przecież Jupi 6 lat a Bodzio 8...:( ) Quote
tymuś Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Artemida napisał(a):uhuhu ale Jupi i Bodzio się dziś wyszaleli ;D ( czemu ich nie ma na pierwszej stornie? przecież Jupi 6 lat a Bodzio 8...:( ) bo pierwsza strona nie jest zaktualizowana niestety, ale na liście parę stron wcześniej są wszystkie dziadziusie a bodzio chyba dłużej czeka ...............z 9 lat chyba Quote
Artemida Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Nie wiem z tego co wiem to 8...ale nie zachowuję się w ogóle jak straszy pies ,w sumie Jupi też nie , takie dwa wariaty moje :loveu: Quote
Mysia_ Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 tymuś napisał(a):bo pierwsza strona nie jest zaktualizowana niestety, ale na liście parę stron wcześniej są wszystkie dziadziusie a bodzio chyba dłużej czeka ...............z 9 lat chyba jakoś chyba druga połowa 2004 roku jeśli dobrze liczę... Jakby ktoś miał chwile to można w postach poukładać psiaki, a potem na pierwszą dodać... Tak jak było na wątku ogólnym, tak jak pisałam powyżej - sama nie mam zupełnie kiedy tego zrobić. Quote
tymuś Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Bjuta napisał(a):Postaram się, tylko też to trochę potrwa. jezzu!!! byłbym wdzięczny bo szkoda tego wątku Quote
Recommended Posts