Jump to content
Dogomania

Ponad 6 lat czekają! :( Juz 8 za TM :( POMÓŻ! Pierwsza strona zaktualizowana!

Recommended Posts

• Replies 608
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam prywatne pytanie, sama mam psunia staruszka i chciałabym znaleźć mu dobrego weta, najchętniej gdyby był dostępny całą dobę i z Zabrza. Tak mają te staruszki, że najczęściej dzieje się coś już po zamknięciu lecznicy gdy już nie ma kogo prosić o pomoc. Może ktoś wie o takim "nadczłowieku"?

Posted

acha44 napisał(a):
Mam prywatne pytanie, sama mam psunia staruszka i chciałabym znaleźć mu dobrego weta, najchętniej gdyby był dostępny całą dobę i z Zabrza. Tak mają te staruszki, że najczęściej dzieje się coś już po zamknięciu lecznicy gdy już nie ma kogo prosić o pomoc. Może ktoś wie o takim "nadczłowieku"?

Może Młynarscy na ul. Wolności 402?

Posted

Nie znam, ale spróbuję do tej pory bywałam na Szczęść Boże, ale tam są tylko do 22, a ja już przechodziłam śmierć naszej kotki-znajdy kiedy obdzwoniłam Gliwice Katowice Zabrze, w poszukiwaniu pomocy i nigdzie nikogo.

Posted

acha44 napisał(a):
Nie znam, ale spróbuję do tej pory bywałam na Szczęść Boże, ale tam są tylko do 22, a ja już przechodziłam śmierć naszej kotki-znajdy kiedy obdzwoniłam Gliwice Katowice Zabrze, w poszukiwaniu pomocy i nigdzie nikogo.

najlepiej poprosić o taki numer pod który można w razie co dzwonić 24 h na dobę ;)

• 3 weeks later...
Posted

agat21 napisał(a):
Mysia, a adopcje w schronisku w Zabrzu ogólnie jak stoją? Czy inne psiaki mają większe wzięcie, czy generalnie problem z wyadoptowaniem jakichkolwiek psiulów?

prawde mówiąc ostatnio adopcje są kiepskie, a niestety w pierwszej kolejnością idą młodsze psiaki :roll:

Posted

agat21 napisał(a):
co u kochanych staruszków?
Mysia, nie pamiętam - sorry - czy one jeszcze są gdzieś ogłoszone?

te które mają wątki są intensywnie rozgłaszane.....

• 2 weeks later...
Posted

Estera napisał(a):
To ja wyciągnę starsze, piękne mordki na samiuśką góre :loveu:

Esti, dzieki, że chociaż Ty o nich pamiętasz ;)

Wciąż spadają w dół :-(

Posted

Mysia_ napisał(a):
Esti, dzieki, że chociaż Ty o nich pamiętasz ;)

Wciąż spadają w dół :-(
Pamiętam pamiętam.
Do wątku zaglądałam długo długo przed tym jak się poznałyśmy :cool3:

Posted

Estera napisał(a):
Pamiętam pamiętam.
Do wątku zaglądałam długo długo przed tym jak się poznałyśmy :cool3:

no widzisz :diabloti:

Niestety ostatnio zero zainteresowania staruszkami :-(

• 1 month later...
Posted

szkoda, że w szale świątecznych przygotowań nikt nie pomyślał o prawdziwie świątecznej rzeczy - o podzieleniu się sercem i domem z tymi, którzy tak mało mają nadziei :-(

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...