dona20 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Mniejmy nadzieję, że dostaną tą szanse. Myszko zaktualizuj pierwszą stronkę jak możesz(Pryszczyk już w nowym domku:)) Quote
Mysia_ Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 już jakiś czas temu dopisałam przy nim, że ma dom ;) Quote
agat21 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 O Boziu.. Aspen też już nie żyje :-( Szybciej zajdują schronienie za TM, niż w nowych domach.. Quote
Mysia_ Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 agat21 napisał(a):O Boziu.. Aspen też już nie żyje :-( Szybciej zajdują schronienie za TM, niż w nowych domach.. niestety :shake::-( Quote
acha44 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Mam prywatne pytanie, sama mam psunia staruszka i chciałabym znaleźć mu dobrego weta, najchętniej gdyby był dostępny całą dobę i z Zabrza. Tak mają te staruszki, że najczęściej dzieje się coś już po zamknięciu lecznicy gdy już nie ma kogo prosić o pomoc. Może ktoś wie o takim "nadczłowieku"? Quote
Mysia_ Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 acha44 napisał(a):Mam prywatne pytanie, sama mam psunia staruszka i chciałabym znaleźć mu dobrego weta, najchętniej gdyby był dostępny całą dobę i z Zabrza. Tak mają te staruszki, że najczęściej dzieje się coś już po zamknięciu lecznicy gdy już nie ma kogo prosić o pomoc. Może ktoś wie o takim "nadczłowieku"? Może Młynarscy na ul. Wolności 402? Quote
acha44 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Nie znam, ale spróbuję do tej pory bywałam na Szczęść Boże, ale tam są tylko do 22, a ja już przechodziłam śmierć naszej kotki-znajdy kiedy obdzwoniłam Gliwice Katowice Zabrze, w poszukiwaniu pomocy i nigdzie nikogo. Quote
Mysia_ Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 acha44 napisał(a):Nie znam, ale spróbuję do tej pory bywałam na Szczęść Boże, ale tam są tylko do 22, a ja już przechodziłam śmierć naszej kotki-znajdy kiedy obdzwoniłam Gliwice Katowice Zabrze, w poszukiwaniu pomocy i nigdzie nikogo. najlepiej poprosić o taki numer pod który można w razie co dzwonić 24 h na dobę ;) Quote
agat21 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Mysia, a adopcje w schronisku w Zabrzu ogólnie jak stoją? Czy inne psiaki mają większe wzięcie, czy generalnie problem z wyadoptowaniem jakichkolwiek psiulów? Quote
Mysia_ Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 agat21 napisał(a):Mysia, a adopcje w schronisku w Zabrzu ogólnie jak stoją? Czy inne psiaki mają większe wzięcie, czy generalnie problem z wyadoptowaniem jakichkolwiek psiulów? prawde mówiąc ostatnio adopcje są kiepskie, a niestety w pierwszej kolejnością idą młodsze psiaki :roll: Quote
sara_rokitnica Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 niestety... takich staruszków to już raczej nikt nie chce :shake: nie wiedzą co tracą :shake: Quote
Mysia_ Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 sara_rokitnica napisał(a):niestety... takich staruszków to już raczej nikt nie chce :shake: nie wiedzą co tracą :shake: dokładnie :-(:-(:-( Quote
agat21 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 co u kochanych staruszków? Mysia, nie pamiętam - sorry - czy one jeszcze są gdzieś ogłoszone? Quote
Mysia_ Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 agat21 napisał(a):co u kochanych staruszków? Mysia, nie pamiętam - sorry - czy one jeszcze są gdzieś ogłoszone? te które mają wątki są intensywnie rozgłaszane..... Quote
Mysia_ Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Estera napisał(a):To ja wyciągnę starsze, piękne mordki na samiuśką góre :loveu: Esti, dzieki, że chociaż Ty o nich pamiętasz ;) Wciąż spadają w dół :-( Quote
Estera Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Mysia_ napisał(a):Esti, dzieki, że chociaż Ty o nich pamiętasz ;) Wciąż spadają w dół :-(Pamiętam pamiętam. Do wątku zaglądałam długo długo przed tym jak się poznałyśmy :cool3: Quote
Mysia_ Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Estera napisał(a):Pamiętam pamiętam. Do wątku zaglądałam długo długo przed tym jak się poznałyśmy :cool3: no widzisz :diabloti: Niestety ostatnio zero zainteresowania staruszkami :-( Quote
Estera Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Mysia_ napisał(a):no widzisz :diabloti: tak Mycha to przeznaczenie :diabloti: Quote
Mysia_ Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Estera napisał(a):tak Mycha to przeznaczenie :diabloti: napewno ;) Quote
agat21 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 szkoda, że w szale świątecznych przygotowań nikt nie pomyślał o prawdziwie świątecznej rzeczy - o podzieleniu się sercem i domem z tymi, którzy tak mało mają nadziei :-( Quote
Lionees Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Cóż pisać? Żal wszystkich psiaków,ale najbardziej tych,co swoje ostatnie chwile spędzają w schroniskach:shake::-( Quote
Manixsa Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Ludzie zlitujcie się one chca domek w nowym roku. Quote
Mysia_ Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Manixsa, a może byś założyła wątki Poli i Cezarowi? U Cezara zdaje się, że tez już 6 lat mineło :-( Quote
Mysia_ Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Musiałabym zaktualizować wątek, bo grono psiaków czekających ponad 6 lat znacznie się powiększyło :-( Quote
rotek_ Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 oby wszystkie 6latki znalazły taki domek jak pryszczyk aż dziwne tyle wspaniaych psów czeka na domy tak długo Quote
Recommended Posts