Jump to content
Dogomania

Ponad 6 lat czekają! :( Juz 8 za TM :( POMÓŻ! Pierwsza strona zaktualizowana!

Recommended Posts

Posted

Mam bardzo smutna wiadomość.... :placz: :placz: :placz:
Wczoraj został uśpiony Dżery :

Miał nowotwór prostaty z przerzutami :placz: :placz: :placz: Nawet jesli był by operowany to pozostało by mu tylko kilka miesięcy życia... Miał około 14 lat, a w schronisku spędził 7 lat :-(

Biegaj szczęśliwy za TM :-(

• Replies 608
    • Created
    • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety psiulki z dnia na dzień są coraz starsze... A pawilon czy wybieg im nie służą... Takie staruszki potrzebują wyjątkowej opieki, ciepełka.... :-(
    :placz: :placz: :placz:

• 2 weeks later...
    Posted

w górę psiaki !

a to jest Pluto:loveu: mój wirtualny podopieczny -niestety nie mogę mu dać domku :-(
    może się komuś spodoba , może ktoś go tu wypatrzy ?

Pluto (poz.516) z boksu:

• 2 weeks later...
    Posted

sluchajcie, wpadl mi do glowy pewien pomysl.. A moze by psiakom zorganizowac wystawe?? Dogadac sie z Urzedem Miasta (poprosic o Prezydenta, aby objal ja swym patronatem), porobic piekne zdjecia i wystawic je w budynku po Hucie np. 6 grudnia? Zaprosic do wspolpracy Glos Zabrza, Nowiny..
    Chetnie bym sie tym zajela. Co Wy na to?

Posted

Aniu_w pomysł jest naprawdę świetny, ale boję się, że trudny do zrealizowania.... :roll: Teraz zmieni się prezydent Zabrza, potem bedzie zamieszanie z nowym prezydentem... hmmmm..... ale pomysł jest naprawdę super :) Napiszę jeszcze do Pani Prezes TOZu co o tym myśli... :cool3:

Posted

a ja mysle, ze powinnismy sprobowac. Nowy Prezydent z pewnoscia bedzie chcial sie "pokazac":) Chodzi mi po glowie akcja podobna do tej ktora juz byla " skazany przez obojetnosc" - lapala za serce, mozna by polaczyc to jeszcze z jakas licytacja.. Rozmawialam, juz o tym z Kasia (Formica) jest za:) wiec nie pozostaje nam nic innego jak zebrac sie w pare osob i przegadac temat:)

• 3 weeks later...
    Posted

do schroniska trafiają jako młode, pełne energi psy.... mijają dni, miesiące, lata :shake: Niektóre z nich już od ponad 7 lat kogoś wyczekują, inne straciły już nadzieje, pogodziły się ze swoim losem :( Od momentu kiedy założyłam ten wątek już cztery z nich odeszły za TM - z powodu chorób, starości... Czy na to zasłużyły, na taki koniec? :placz:

• 2 weeks later...
    • 2 weeks later...
    Posted

Pokażcie się malutkie mróweczki.. :placz: :placz:
    Może chociaż jednej z was się uda.. :placz: :placz:

Mysia- napisz do xxxx52, czy nie moglaby zabrac jednego zabrzanskiego psiaka, kiedy nastepnym razem bedzie w Polsce.Podaj jej link do tego wątku.A "nóż widelec"...

Posted

Wiem Mysia, że wiecie - dlatego stworzyłyście ten wątek, wiedzą też pewnie ludzie, którzy mają starsze psiaki, ale może ktoś jeszcze się o tym zechce przekonać :modla: :modla: :modla:
    Ludziska! nie skreślajcie tych psinek, bo mają za dużo lat. Niczego nie da się porównać z przyjaźnią takiej doświadczonej psiny!! NICZEGO!