Mysia_ Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Mam bardzo smutna wiadomość.... :placz: :placz: :placz: Wczoraj został uśpiony Dżery : Miał nowotwór prostaty z przerzutami :placz: :placz: :placz: Nawet jesli był by operowany to pozostało by mu tylko kilka miesięcy życia... Miał około 14 lat, a w schronisku spędził 7 lat :-( Biegaj szczęśliwy za TM :-( Quote
Mysia_ Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 czy kiedyś w tym wątku napiszę jakąś dobrą wiadomość??? :-( Proszę.... :-( Quote
paros Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Dżery, strasznie mnie przykro, że nie udało się znaleźć domku :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: Biegaj za TM :-( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 :-( :-( :-( Cholera!! Kolejny!!! :-( :-( :-( :-( [*] Co robic,co robic...:-( :-( :-( Quote
Mysia_ Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 niestety psiulki z dnia na dzień są coraz starsze... A pawilon czy wybieg im nie służą... Takie staruszki potrzebują wyjątkowej opieki, ciepełka.... :-( :placz: :placz: :placz: Quote
MadziaZabrze Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Już nigdy nie wyjdziemy z nim na spacer, już nigdy nie bedziemy go gonić kiedy bedzie chciał sobie przedłużyć spacerek :(:-( :placz: Quote
Mysia_ Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 smutny wątek maszeruje na pierwszą stronkę w poszukiwaniu dobrych ludzi o wielkich sercach :roll: Quote
Toska Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 w górę psiaki ! a to jest Pluto:loveu: mój wirtualny podopieczny -niestety nie mogę mu dać domku :-( może się komuś spodoba , może ktoś go tu wypatrzy ? Pluto (poz.516) z boksu: Quote
Mysia_ Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 psinki odchodzą za Tęczowy Most, a nie do domku, smutny ich los :placz: Quote
Ania_w Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 sluchajcie, wpadl mi do glowy pewien pomysl.. A moze by psiakom zorganizowac wystawe?? Dogadac sie z Urzedem Miasta (poprosic o Prezydenta, aby objal ja swym patronatem), porobic piekne zdjecia i wystawic je w budynku po Hucie np. 6 grudnia? Zaprosic do wspolpracy Glos Zabrza, Nowiny.. Chetnie bym sie tym zajela. Co Wy na to? Quote
Mysia_ Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Aniu_w pomysł jest naprawdę świetny, ale boję się, że trudny do zrealizowania.... :roll: Teraz zmieni się prezydent Zabrza, potem bedzie zamieszanie z nowym prezydentem... hmmmm..... ale pomysł jest naprawdę super :) Napiszę jeszcze do Pani Prezes TOZu co o tym myśli... :cool3: Quote
Ania_w Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 a ja mysle, ze powinnismy sprobowac. Nowy Prezydent z pewnoscia bedzie chcial sie "pokazac":) Chodzi mi po glowie akcja podobna do tej ktora juz byla " skazany przez obojetnosc" - lapala za serce, mozna by polaczyc to jeszcze z jakas licytacja.. Rozmawialam, juz o tym z Kasia (Formica) jest za:) wiec nie pozostaje nam nic innego jak zebrac sie w pare osob i przegadac temat:) Quote
Mysia_ Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 OK. no to zaraz napiszę do osoby, która mogła by pomóc :cool3: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 POMOCY!!! te psy czekają NA LITOŚĆ !!! Czy naprawdę nikt nie ma miejsca w domu na jedno małe serduszko ?! Quote
Mysia_ Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 do schroniska trafiają jako młode, pełne energi psy.... mijają dni, miesiące, lata :shake: Niektóre z nich już od ponad 7 lat kogoś wyczekują, inne straciły już nadzieje, pogodziły się ze swoim losem :( Od momentu kiedy założyłam ten wątek już cztery z nich odeszły za TM - z powodu chorób, starości... Czy na to zasłużyły, na taki koniec? :placz: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Marysiu, wysłałam jeszcze jedno ogłoszenie od gazety.Tym razem dotyczące Bartka.. podałam Twój numer telefonu- mam nadzieję, że nie masz mi tego za złe..:roll: Quote
Mysia_ Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Nie zapominajcie... one tu nadal są... czekają na dom? czy już tylko na śmierć? :-( Quote
Mysia_ Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Zaktualizowałam pierwszą stronkę (tzn. dodałam psiaki, którym już "stukneło" 6 lat w schronisku) :roll: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Pokażcie się malutkie mróweczki.. :placz: :placz: Może chociaż jednej z was się uda.. :placz: :placz: Mysia- napisz do xxxx52, czy nie moglaby zabrac jednego zabrzanskiego psiaka, kiedy nastepnym razem bedzie w Polsce.Podaj jej link do tego wątku.A "nóż widelec"... Quote
Mysia_ Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 OK. , napiszę :) W górę kochane mordki! :loveu: Quote
agat21 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Przecież starsze psiaki są najfajniejsze i najwierniejsze i najmądrzejsze !!!! Quote
Mysia_ Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 agat21, my to wiemy... tylko czemu tylko my? :( Quote
agat21 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Wiem Mysia, że wiecie - dlatego stworzyłyście ten wątek, wiedzą też pewnie ludzie, którzy mają starsze psiaki, ale może ktoś jeszcze się o tym zechce przekonać :modla: :modla: :modla: Ludziska! nie skreślajcie tych psinek, bo mają za dużo lat. Niczego nie da się porównać z przyjaźnią takiej doświadczonej psiny!! NICZEGO! Quote
Recommended Posts