Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a czemu ja tu sobie Diega nie zapisalam to nie wiem :d

fotki świetne ... niektóre +18 ale to co :D :diabloti:

P.S. znów biuro porad: fotki można masowo pomniejszać np. w ACDSEE :D (polecam wersję 2.0 , bo 3,0 skopali totalnie ) :D

• Replies 495
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwonil dzisiaj jeden. 2 samce na ogrodzie. z czego jeden to jakis miniaturowy trzymany w kojcu. W domu mieszka 7 osob. jak dla mnie odpadli. Psiaki sie nie dogadaja, poa tym co za czlowiek trzyma mikropsiaka w kojcu?

Posted

Poza tym ... opowiadalam o kastracji. Poprosilam, zeby rbili narade rodzinna i omowili dokladnie sprawe co i jak (poniewaz nie ma funduszy na kastracje, szukam wlascicieli, ktorzy dzwigna ten ciezar). Mieli oddzwonic i doopa!
Coz, szukamy dalej :(

PAULINA, mozesz pooglaszac Diegulca?

Posted

byl telefon o Diega dzisiaj. Facio ma molosa 12 letniego (!) no i chce Diega. z okolic Wyszkowa.

Kastracja tak, bo tamten wykastrowany bo jak mial 5 lat to rak jader go dopadl.

Prerwalo nam rozmowe i ...facio nie oddwonil :( Czekam.

Posted

Madallena napisał(a):
Malwi, zdjecia specjalnie dla Ciebie (tez) do wiosennego banerka :D

ehehe przegladalam wątek w poszukiwaniu tekstu do ogłoszeń którego nie znalazlam!
i dopiero teraz na to trafiłam ....

wrzucę pychola wrzucę ;) dziekować :D

ide sklecać tekst do allegro .... pięknie nie wyjdzie, mówię od razu bo ja do tekstu talentu nie mam ...

Madalleno! moze mu telefon padł! spokojnie ... czekamy ...

Posted

Ja na razie muszę zrobić ogłoszenia, które miałam zamówione na bazarku, żeby Dieguś miał kasę na długi.
On jest na cafeanimal, adopcjach i anonsach.

A pan może nie zadzwonił, bo pomyślał,że to Ty się rozmyśliłaś albo jeszcze co innego.A szkoda tracić domku, jakby był fajny :)

Posted

[quote name='Malwi']madalleno ... moze zadzwon do niego spytaj sie jak sprwa stoi ... mogla mu sie tez skonczyc kasa na koncie jeśli tel na karte ma ...[/QUOTE]

słuszna uwaga.