Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiecie co Wam powiem? Po raz pierwszy w zyciu mialam duzo telefonow (nie zlicze) i po raz pierwszy w zyciu zaden z nich nie byl sensowny!

Ogloszenie Diego ukazalo sie w gazecie Anonse. Towarzystwo, ktore dorwalo papier totalnie nie jest Internetowe a co za tym niestety idzie, wyedukowane.

Zdjecia Diego nie mial. napiosane bylo, ze bernardyn z Radomia costam costam.

Ile kosztuje adopcja, ze trzeba jechac, czy pociagiem go nie mozna, moje uubione: kaJstracja? A nie przymknie Pani oka jak na fundacje wplace? - rany! tragedia!
Chcialam wyslac zdjecia - nie ma netu. Chcialam, zeby przyjechali i go obejrzeli. Nie ma pieniedzy na podroz. To jak chca utrzymac prawie bernardyna???

brak slow, totalna porazka! wiekszosc to wiesniaki, bo z kurami wstawiali to i dzwonili z rańca :)

• Replies 495
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malwi napisał(a):
aż mam gęsią skórkę jak to słyszę.... brrrrrr

jak słyszysz "kaJstracja"? to nie moja ani nie Twoja wina, że palanty tak to właśnie przekręcają, to jest tak żenujące, że dla mnie aż śmieszne.

Posted

Malwi napisał(a):
ja wiem ... ale mnie trzęsie jak to słyszę .... mam ochotę ryknąć w słuchawkę " KASTRACJA Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii " i sie rozłączyc.....

ja wtedy czuję takie błyskawiczne, postępujące, nagłe osłabienie, totalną niemoc i zwątpienie i mam ochotę paść na łóżko, odciąć się od tego wszystkiego i zasnąć na dłuuugo............:roll:

Posted

Madallena napisał(a):
Diego bardzo dziekuje :)

A co z rozliczeniem Diega? Za moment modzi będą mnie gonić...bardzo proszę o zrobienie zestawienia wpływów i wydatków...
kanna szuka benia dla domku z okolic Warszawy...wspomniałam jej o Diegu.

Posted

[quote name='zuzlikowa']A co z rozliczeniem Diega? Za moment modzi będą mnie gonić...bardzo proszę o zrobienie zestawienia wpływów i wydatków...
kanna szuka benia dla domku z okolic Warszawy...wspomniałam jej o Diegu.

zuzliku - ja przypominam o mapce ;) http://mapy.google.pl/maps/ms?ie=UTF8&vps=1&jsv=213a&hl=pl&oe=UTF8&msa=0&msid=110382814615323825801.00048217b3ddf05b872d0 - po kliknęciu w linki otwierają się strony z benkami do poczytania ;)

Posted

ROZLICZENIE

Pobyt w lecznicy 190 albo 160 zl (hotel + badania)
Hotel 400 x 3 mies = 1200 zl
Karma 100 x 3 mies = 300 zl
Amiprazol - 110 zl

Wplaty:
(przypomnijcie prosze, kto wplacal z dogomanii - w przyszlym tygodniu poprosze zeby sprawdzili w Fundacji)

50 zl za DT Klementynki
250 zl - Paulina za bazarki

Razem: ?