Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sa telefony po Diega, a sa.
Albo nie zgadzaja sie na sterylke, albo - to z rana- Moj Misiek czasem uciekal Prosze Pani. Ale jak sie wyjezdza samochodem to moze uciec. ZAwsze wracal!

RATUNKU!

Diego nie ma karmy, wlasnie wyjadl Oziemu i Goldiemu.... Diego ma puste konto. Dlug w lecznicy, zaraz bedzie dlug w hotelu!
RATUNKU! :(

• Replies 495
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sa telefony po Diega, a sa.
Albo nie zgadzaja sie na sterylke, albo - to z rana- Moj Misiek czasem uciekal Prosze Pani. Ale jak sie wyjezdza samochodem to moze uciec. ZAwsze wracal!

RATUNKU!

Diego nie ma karmy, wlasnie wyjadl Oziemu i Goldiemu.... Diego ma puste konto. Dlug w lecznicy, zaraz bedzie dlug w hotelu!
RATUNKU! :(

trzeba sie dowiedziec o jej adres i zmieniam tytul w poszukiwaniu kogos do wizyty!

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Kurcze!
To chyba konto psiego anioła.
Maaaaagdaaa??[/QUOTE]

Paulinko, mam już ...mam! Tak, to konto Psiego Anioła!
Wczoraj napisał do mnie Pan,który chciał pomóc Diega, a ja nie miałam konta i stąd ten post!
Już dostałam i odpisałam...jest ok- Mam nadzieją,że Pan pomoże Diego!

Posted

Jeśli możesz pomóc Diego wpłacając najdrobniejszą kwotę...
nawet złotówka się liczy- jedna nie może wiele,
ale wiele i wspólnie może bardzo dużo!!!
...jeśli możesz, wpłać ją na konto Fundacji Azylu pod Psim Aniołem

Rachunek bankowy: 03 1020 1042 0000 8802 0109 6528
Siedziba: ul. Kosodrzewiny 7/9, 04-979 Warszawa
****z dopiskiem DIEGO****

Bardzo dziękujemy...[SIZE=3]Diego sam nie może, ale jego szczęście, bezpieczeństwo
i spokój, będzie najwspanialszym podziękowaniem!

...konto do wpłat, umieszczone jest także w pierwszym poście!!!

Posted

A tak z ciekawości skąd Pan wie o Diego?Wiesz może?
Bo mnie ciągle ktoś się na maila pyta o Niego, z tego co Magda pisała do niej też dzwonią ludzie. Tyle, że nie za wiele chłopak miał robionych ogłoszeń. Więc dedukuję , że któreś musi być na prawdę skuteczne.

Posted

Prosimy o pomoc dla Diego!!!...potrzebna odpowiedzialna wizyta prze dadopcyjna dla gigancika smarkatego!!!

MOŻE MIEĆ DOM W OK. STARGARDU SZCZECIŃSKIEGO!!!
...trzeba to sprawdzić!!!

Posted

prosze o zmiane tematu.

Nie szukamy juz osoby do wizyty. Wyszlo szydlo z worka. Babsko chcialo maskotke a nie wielkopsa. Postawila warunek; Diego i to jak najszybciej albo szczeniaka po okazyjnej cenie kupuje.

Chce zebysmy zalatwily transport i pokryly go. Ona nie dolozy. Przeciez ma pokryc koszty kastracji, nie????

CO ZA BABSZTYL!!!!!

ps. W niedziele Diego ma wiuzytacje. Odwiedza go bardzo fajni ludzie. Miszkaja w bloku, maja winde, znaja sie na molosach.
Jak tylko sie w nim zakochaja... sie zrobi wizyte i Diego rusza do nowego domu!

Trzymajcie kciuki!

Posted

Witaj zapomniany Diego...

Diego jak dotad ma juz dosc spory dlug

Wydatki:

- 180 Klinika
- 100x2 Karma
- 400 hotel

Nie pociagnie kolejnego miesiaca w hotelu bez jakiegokolwiek wsparcia. Ja nie dam rady sama go utrzymywac, dlatego rozwazam niestety propozycje schroniska :(