Paulina_mickey Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Zupełnie tego nie rozumiem. Taki piękny i przede wszystkim młody chłopak a tu nikt się o Niego nie bije :( Quote
zuzlikowa Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Paulina_mickey napisał(a):Zupełnie tego nie rozumiem. Taki piękny i przede wszystkim młody chłopak a tu nikt się o Niego nie bije :( Właśnie...nie do pojęcia... Quote
Madallena Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Dzisiaj byly dwa! Z czego jedemn dostal numer do Beaty i jutrio jedzie na spacer ;) Mam nadzieje, ze bedzie dobrze... Quote
zuzlikowa Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Madallena napisał(a):Dzisiaj byly dwa! Z czego jedemn dostal numer do Beaty i jutrio jedzie na spacer ;) Mam nadzieje, ze bedzie dobrze... Trzymamy kciukasy...najwyższa pora,żeby to chłopię było szczęśliwe ze swoim człowiekiem!!! Quote
Paulina_mickey Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Ja też trzymam i to mocno, bo już chłopak dawno w domu powinien być! Quote
Paulina_mickey Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 W końcu już dostałam dane od wszystkich zamawiających ogłoszenia więc wystawiłam kolejny. http://www.dogomania.pl/threads/184719-Og%C5%82oszenia-dla-ps%C3%B3w-w-potrzebie.-Na-d%C5%82ugi-benk%C3%B3w.-Do-12.05.-ZAPRASZAM!?p=14596555#post14596555 Quote
Madallena Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Ludzie byli ogladac Diega. Sa na tak (czekam tylko az zadzwonia bo ja dzwonic nie bede). Jedyny minus to brak porzadnego ogrodzenia. Nie wiem, bede robic wizyte, bede z nimi rozmawiac. Podejscie do zwierzat bardzo dobre, Diego tez pokazal sie z tej jak najlepszej strony. Dlaczego czekam na tel od nich? wychodze z zalozenia, ze jak komus zalezy to niech to pokaze. Ja nie bede dzwonic do ludzi i prosic zeby przygarneli psa... Nawet jak zgubili moj numer to jakos znalezli ogloszenia Diego...moga poszukac jeszcze raz ;) Quote
Freya73 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='Paulina_mickey']Ja też trzymam i to mocno, bo już chłopak dawno w domu powinien być![/QUOTE] Z taka tez nadzieja pytalam ..., z nadzieja, ze chlopak w trakcie przygotowan adopcyjnych. Quote
Madallena Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Nie :( Czekam do wtroku, moze nie chca dzwonic bo mysla, ze swietuje :) Quote
zuzlikowa Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='Madallena']Nie :( Czekam do wtroku, moze nie chca dzwonic bo mysla, ze swietuje :)[/QUOTE] Fakt...mogą myśleć...a więc spokojnie! Quote
pokemon Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Madallena napisał(a):Nie :( Czekam do wtroku, moze nie chca dzwonic bo mysla, ze swietuje :) i jak sytuacja wygląda? był jakiś odzew?? Quote
zuzlikowa Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 pokemon napisał(a):i jak sytuacja wygląda? był jakiś odzew?? Madalleno i jak?...był telefon...kontakt państwa? Quote
Madallena Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 kolejni k&^#@*&!&@ mac! zakochani i gotowi na adopcje NIE ODEZWALI SIE! Dosc mam tego towarzystwa! dosc normalnie! Ale ]. na horyzoncei kolejny dom, ktory zapowiada sie super! chociaz po doswiadczeniach z poprzednikami juz w nic nie uwierze. Ludzi koncza budowac dom pod Warszawa. W przyszly weekend jada do Diega ze swoja milusinska mala sunia. Wiec co? Czekam na odzew :roll: Nie mam zdjec ale bylam u Diega a raczej pod Diegiem bo nie mialam czasu do niego wejsc. Karme przywiozlam i musialam wacac. Widzialam go, pieknego dostojego ui ... szczesliwego, bo ma wiekszy kojec. Z wlasnym drzewem ktore obsikuje :) Quote
Malwi Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 właśnie mu wznowiłam allegro ...może znalazłby się sponsor na wyróżnienie/pogrubienie / cokolwiek ? Quote
zuzlikowa Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Aimez_moi napisał(a):Psiuniek ....pokazuje sie wszystkim....:)O... Miło Cię widzieć u Diego...jeśli będziesz mogła,odwiedzaj chłopaka...choć ty,gdy mnie nie zawsze się udaje. Quote
zuzlikowa Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Malwi napisał(a):właśnie mu wznowiłam allegro ...może znalazłby się sponsor na wyróżnienie/pogrubienie / cokolwiek ? Może...czy ktoś WYRÓŻNI allegro Diegunia? Przydałoby się...bardzo by się przydało...chłopak cos nie ma szczęścia do domków odwiedzających go...coś nie ma... Quote
Malwi Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 chyba było w "anonsach" czy cos takiego .... i chyba same "jełopy" się zgłaszały ... Quote
andegawenka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Malwi napisał(a):chyba było w "anonsach" czy cos takiego .... i chyba same "jełopy" się zgłaszały ... :lol::lol:tego się nie uniknie...Jak Frodkowi uda sie wizyta - opłacę pogrubione allegro Quote
Malwi Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 niespodzianka: [video=youtube;IUytSSpMOIU]http://www.youtube.com/watch?v=IUytSSpMOIU[/video] Quote
andegawenka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Znakomite, ale ja wszędzie tylko Diego widzę:loveu: Quote
Recommended Posts