Jump to content
Dogomania

Terierek w schronisku ma PADACZKĘ !!! Jest DT - pilnie potrzebne deklaracje!!!

Recommended Posts

Posted

jak się potoczyła akcja z pierwszej fotki? :evil_lol: Bo miłości od pierwszego wejrzenia z żadnej ze stron nie widzę. :shake:

Czyli rozumiem, że jest przetestowany pod kątem kotów. :evil_lol: Mam tylko nadzieję, że żadne zwierzę nie ucierpiało. ;)

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehe z tego spotkania wszyscy wyszli cało i zdrowo, ale popatrz na oczy Rona. Przecież one mówią "prooooszę pozwól mi go pogonić" ;-)
Ron nie lubi kotów. Może inaczej: Ron chce koty gonić, ale nie będę sprawdzała co by zrobił gdyby już dogonił :-)

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Korzystając, że nie miałam w pracy neta więc przepustowość pracy zmalała - zrobiłam Ronowi banerek. Nie jest jakiś super, ale zawsze jakiś jest. ;)

Ja już wolnego miejsca nie mam (bo można mieć chyba dwa?) ale może ktoś z wolnym miejscem wrzuci Ronka. ;)

• 2 weeks later...
Posted

Może po wakacjach wypatrzy Rona jakaś dobra dusza ?? Piękny i mily jest Ron .:loveu:
Do wakacji ciezko z adopcjami -jak zwykle ..Czy Ronowi nadal potrzebny jest DT ??

Posted

Ron robi postępy, jest trochę bardziej zorientowany na człowieka. Kasia, która opiekuje się nim w schronisku, mówiła, że na spacerach nie ciągnie już tak strasznie, a puszczony luzem po schronisku trzyma się jej. To kochany psiak i tak bardzo potrzebuje domu

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...