AMIGA Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Sylwia - na Boga, a skąd Ty taką "małą maskoteczkę" zalatwiłaś Roniaszkowi?? ;) Quote
Franca81 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 AMIGA napisał(a):Sylwia - na Boga, a skąd Ty taką "małą maskoteczkę" zalatwiłaś Roniaszkowi?? ;) Pluszaczek taki, hihi Quote
sylwiairys Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='AMIGA']Sylwia - na Boga, a skąd Ty taką "małą maskoteczkę" zalatwiłaś Roniaszkowi?? ;)[/QUOTE] takie maskotki są u nas w schronisku na Rybnej :) a raczej już nie ma bo Zygfryd ma DS a teraz Ronison ma boksera za kumpla wiec już trochę mniejszy kontrast tylko że boksiu nie jest kastrowany :( i w Ronie znalazł sobie piękną zgrabną laseczkę co się naszemu Roniaszkowi nie spodobało i były grane piosenki zespołu "Zaciśnięta szczęka " i okazało się że kapela im nie przypadłą do gustu dlatego każdy ma swoje pomieszczenie w którym grają na własną nutę Quote
Franca81 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 A boksia zgłaszałaś do którejś z fundacji boksiowej? i na wątku dla boksiów w potrzebie? Quote
sylwiairys Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Franca81']A boksia zgłaszałaś do którejś z fundacji boksiowej? i na wątku dla boksiów w potrzebie?[/QUOTE] boksiu jest z fundacji SOS BOKSEROM i ma już chętny DS tylko musi po niego przyjechać autko ze stolicy i zawieźć go do ukochanych właścicieli :) Quote
Franca81 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 No to chociaż tyle. ;) Może to będzie początek fali dobrych chętnych domków. ;) Quote
sylwiairys Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Cioteczki dzisiaj mija miesiąc bez żadnego ataku u Rona:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ale kciuki trzymamy dalej za chłopaka :mad: Quote
Franca81 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 :loveu::loveu::loveu: Trzymam kciuki!!!!! :multi::multi::multi: Quote
sylwiairys Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 grzebałam i wygrzebałam ciekawy kawałek związany z naszym paskudnym charakterem - posłuchajcie Quote
Franca81 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='sylwiairys']grzebałam i wygrzebałam ciekawy kawałek związany z naszym paskudnym charakterem - posłuchajcie O matko..... Faktycznie... Pożyczam linka i wkleję go na inne wątki. ;) Quote
sylwiairys Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 no taki utworek mało znany i chyba nigdzie nie puszczany ale w 100 % życiowy Quote
sylwiairys Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 ciśnienie skoczyło w górę Halny powiał i Ronison miał lekki atak dziś rano Quote
rita60 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Niedobrze...miejmy nadzieje,że wreszcie znajdzie ten swój odpowiedzialny domek. Quote
sylwiairys Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 cicho wszędzie głucho wszędzie co to będzie ....... mam pytanie czy ktoś zajmuje się ogłaszaniem naszego Roniacha ? bo tu nic się nie dzieje a DS dla niego jest potrzebny i to szybko :) on tu za długo siedzi ;) i to mu szkodzi a chłopak naprawdę fajnie się rozkręcił nawet zaczął szczekać że chce iść siusiu rozbawił się i ogon mu o mało nie odpadnie jak ktoś do domu przychodzi próbował z tego wszystkiego wskakiwać na łóżeczko Quote
rita60 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Coś smutny ten terierek...a domku nie widać:shake: Quote
sylwiairys Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 rita60 napisał(a):Coś smutny ten terierek...a domku nie widać:shake: smutny eee on jak idzie obok to ogon ma w górze i jeszcze nim merda co jakiś czas strzelając do ciebie okiem że jest fajnie tylko fotografowanie chyba mu nie pasowało bo stwierdził że on taki nie uczesany nie umalowany i pogoda do bani :) bardziej mnie martwi fakt że nikt tu nie zagląda i nie interesuje się Roniachem który ostatnio przeszedł metamorfozę i udaje kociopsa :) Quote
rita60 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Widzisz jaki wstydzioch,na drugi raz uprzedz go jak będziesz mu robiła foty,to się chłopak przygotuje;) Wiesz jak to jest,jak psiak bezpieczny,to i zainteresowanie spada i lecą ciotki do innych bid:roll: Quote
sylwiairys Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 to był dzień zwiedziliśmy Grodzisko pod Krakowem zażyliśmy kąpieli słonecznej i braliśmy udział w reklamie pewnego napoju wyskokowego :) Quote
sylwiairys Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 woda ile wody i smakuje jak woda o ja cie wodole może uda mi się wypić całą wodę :) nikomu nie dam nawet łyczka no może mojej koleżance Aurze ale tylko łyczka Quote
rita60 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Ale masz pragnienie Ron...pewnie karma za słona:razz: Quote
rita60 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 sylwiairys czy jest jakiś aktualny tekścik aby podmienić pod tamte ogłoszenia ? Quote
Recommended Posts