Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziekujemy za kolejny bezpieczny miesiąc dla Misiuni . Wielkie serdeczne dzięki.

Misiuni dokuczają upały , ostatnio miała kiepski dzień, nie miała nawet siły chodzić. Ostatnio dość ciężko oddycha, ale póki co na szczęście ma apetyt, bo już się martwiłyśmy, że znów ma babeszje.
Wczoraj była już żywsza,bardziej pogodna.
Ona jest wspaniała, wspaniała, wspaniała :loveu:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Misia ma oplacony hotelik (caly lipiec) dzieki jedej cioteczce :loveu::loveu::loveu:

tak ostatnio jej sie przyjrzalam, to juz bardzo starsza sunia...
upały bardzo ją męczą, dużo spi w ciągu dnia, dopiero na wieczór sie ozywia.
Szkoda ze nie ma wlasnego domu...

Posted

xmartix napisał(a):
a jakie ma już ogłoszenia sunia??

ma allegro i wlasnie dalam kilka nowych gumtree, alegratka, animalia i eoferty.com

zrobie dzis jeszcze kilka

Posted

Kaja i Aza zaglądam na zaproszenie- fakt - zaginął mi wątek Misi. Finansowo stoję kiepsko ale jakby niewiele brakowało to dorzucę parę groszy.Spróbuję tez zrobić jakieś ogłoszenia -jak się uporam z moimi zaległościami:shake: Wrzućcie jakiś link jaki tekst wstawiacie... Smutna historia sunieczki:-(

Posted

A moze ktoś jej zrobi profil na N-K. Choć już coraz dłużej schodzi ale ogromna rzesza ludzi może ją zobaczyć za free... Nie to co ogłoszenia. Tylko ja już nie dam rady z kolejnym. To trochę czasochłonne... Już nie wiem czasem z którego profilu piszę:roll: Ale udało się w sumie za kazdym razem (odpukać)a teraz czekam na kolejną decyzję zainteresowanej osoby...

Posted

Kaja i Aza napisał(a):
Gonia13,
dziekuje, ze wpadlas do Misi.
Czy mowisz o zalozeniu profilu tylko dla Misi w NK? Ja mam niestety blade pojecie jak to zrobic, sprobuje sie zorientowac.

Dokładnie. Mogę założyć ale ktoś musi nad tym czuwać.
Jest ktoś chętny poprowadzić bo ja już chyba nerwowo nie zniosę kolejnego - czasem ludzie coś głupiego napiszą inni chętnie pomagają. Tylko ja za bardzo wszystko przeżywam, no i za długo w nocy siedzę.
Lulka taki pies pomiędzy innymi na profilu nie ma szans-ginie. Najpilniejszy, najbiedniejszy (wiem cięzko wybrać najpilniejszy przypadek wśród pilnych:-( ) z historią opowiedzianą z punktu widzenia psa to najlepszy sposób.