Julie Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 ja jak na razie mogę zaoferować 20 zł jednorazowo...wiem, że nie wiele ale może na początek... Quote
Kaja i Aza Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Gonia13 napisał(a):Dokładnie. Mogę założyć ale ktoś musi nad tym czuwać. Jest ktoś chętny poprowadzić bo ja już chyba nerwowo nie zniosę kolejnego - czasem ludzie coś głupiego napiszą inni chętnie pomagają. Tylko ja za bardzo wszystko przeżywam, no i za długo w nocy siedzę. Lulka taki pies pomiędzy innymi na profilu nie ma szans-ginie. Najpilniejszy, najbiedniejszy (wiem cięzko wybrać najpilniejszy przypadek wśród pilnych:-( ) z historią opowiedzianą z punktu widzenia psa to najlepszy sposób. Gonia, jakbys zalozyla profil na NK to ja go poprowadze. Ja tez przezywam, ale sobie poradze, a po nocach i tak siedze, bo pracuje wieczorami. Najlepiej jak mi wytlumaczysz na pw jak z logowaniem. Dziekuje ogromnie w imieniu Misi. Quote
Kaja i Aza Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Julie napisał(a):ja jak na razie mogę zaoferować 20 zł jednorazowo...wiem, że nie wiele ale może na początek... Julie, kazda zlotowka jest cenna, dziekujemy. Quote
maarit Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Kaja i Aza napisał(a):Gonia, jakbys zalozyla profil na NK to ja go poprowadze. Ja tez przezywam, ale sobie poradze, a po nocach i tak siedze, bo pracuje wieczorami. Najlepiej jak mi wytlumaczysz na pw jak z logowaniem. Dziekuje ogromnie w imieniu Misi. A ja własnie "zmiatam" spać bo ten dzień był jak dla mnie zbyt długi... Jutro założę bo już dzisiaj nic "owocnego" nie powstanie w mojej głowie:shake: Misiu nie pogniewasz się za to że musisz jeszcze dzień poczekać...;) Dobranoc cioteczki;) Quote
Kamila_s Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 na poczatku nastepnego tygodnia odnowie ogloszenie Misi na swoim profilku n-k;) Quote
maarit Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Cioteczki ja pamiętam o tym profilu. Zaczęłam wprowadzać to mi znowu net oszalał:angryy: i nie skończyłam. Teraz z dogo mnie wywala. Przy "sprzyjających wiatrach";) postaram się skończyć. Quote
Kaja i Aza Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Dzieki Gonia. Ja na dogo jestem zalogowana na stale, jeszcze nigdy nie mialam klopotow z dostaniem sie, poza tym, ze czasem bardzo wolno chodzi. Quote
maarit Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Wiecie co... Ja mam chyba jakiś pech. Normalnie nie mogę skończyć rejestracji na N-K. Zakładałam nowe konta e-mailowe a potem zaraz chciałam się zarejestrować na N-K a już mi pisało ostrzeżenie że konto mailowe (to nowe) już jest skojarzone z jakimś profilem na N-K - co jest niemożliwe. Napisałam do Administratora i czekam, ale będę próbowała do skutku...:angryy: Quote
Lulka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 ogromne dzieki, ze jestescie :loveu: a juz myslalam, ze wszyscy o Misi zapomnieli i zostalam z problemem sama... dziekuje serdecznie za kazda zlotowke, co miesiac musze zebrac 300 zł na hotelik i ok 100 na karme (ostatanio mialam szczescie bo karme dostawalam od dobrej duszy:multi:) i dlatego kazda wplata jest bardzo wazna, nawet jesli sie komus wydaje, ze jest niewielka ;) no i ogloszenia są dla mnie bezcenne, bez nich nic ale to nic sie nie da zrobic kilka postwo wczesniej wstawilam link do ogloszenia, zminilam w ogloszeniu wiek, bo moim zdaniem Misia jest o wiele starsza niz 5 lat - ale nie wiem w sumie czy to lepiej czy gorzej, jedni chca mlode, inni chca ratowac stare.... jest tam tez kilka nowych fotek jeszcze raz wielkie wielkie dzieki :loveu::loveu::loveu: Quote
maarit Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 No i zrobiłam ten profil. Na razie mogę prowadzić-jak już nie będe wyrabiać to ktoś przejmie. A Wy ogłoszonka zróbcie. Wysłałam dzisiaj obiecane pieniążki... Quote
Kaja i Aza Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Gonia, dzieki wielki, a rzucilabys linkiem do profilu? Jak sie przestaniesz wyrabiac to daj znac, ja pociagne. Quote
Lulka Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 dzieki dzieki dzieki!!!!!!! :multi: Bylam dzis u Misiuni, za goraco jej jest, spi caly dzien serdecznie dziekuje za wplaty dostalam 100 zł od Aleksandry, 30 zł od Goni i 7 zł od Fony dziekuje kochane serdecznie :loveu::loveu::loveu: mamy w takim razie 137 zł ;) Quote
Julie Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 i ode mnie będzie 20 zł, przepraszam, że dzisiaj nie wysłałam jutro to zrobię. Mam jutro egzamin z prawa jazdy i wyleciało mi z głowy z nerwów :) Quote
maarit Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Misiula o domek prosi.... Zasługuje na szczęście... Quote
maarit Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 zaraz mnie stąd przegonicie za podrzucanie więc spadam:scared: Quote
Kaja i Aza Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 No co Ty? dobrze, ze w ogole ktos sie Misia zajmuje. Quote
maarit Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Cioteczki odezwała się na maila lub tel. do Was pewna Pani???:razz: Podałam dane z ogłoszeń - sprawdźcie- plizzzzzzzzzzzz:cool3: Quote
Lu_Gosiak Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Gonia czyżby jakiś domek był na horyzoncie:razz::razz: - trzymam kciuki Misieńko:loveu: Quote
maarit Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Od pani która Milcię chciała przygarnąć dowiedziałam się, że sunia wkrótce jedzie do nowego domku:razz:....:niewiem: ja nie wiedziałam bo Dogo nie działało a w dodatku ja teraz jestem rzadko na forum. Czy ktoś może napisać... Quote
Recommended Posts