Lulka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 beka napisał(a):Dziewczyny, Czy Miśka lubi koty? hmm... mieszka z kotem Blemotem i na poczatku go ganiala i teraz juz go nie gania. Mysle ze kazdego nowego kota bedzie gonic i zalezy od kota i od czlowieka czy sie dogadaja. Quote
MyrkurDagur Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Wspaniała sesja !!! :) Tyle Misieńki :loveu: Quote
chita Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 jakie cudo z Misi:loveu::loveu::loveu: w weekend moge troszke pomoc w ogloszeniach. Quote
Yana Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 kochana Misia :loveu: żeby tak podbiła czyjeś serce... Quote
Lulka Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 kto mi pomoze w oglaszaniu Misi? plisss plisss plisss Quote
chita Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Lulka napisał(a):kto mi pomoze w oglaszaniu Misi? plisss plisss plisss jutro zasiade i troszke postaram sie pomoc..od wczoraj mam znajde w domu i intensywnie szukam jej pana:mad: Quote
chita Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Lulka napisał(a):allegro, alegratka i gumtree zrobione ;) :shake:nie moge znalesc allegro Miski bo chialam sobie tekst pozyczyc;)moze ktos wkleic jakis tekst do ogloszen? Quote
Lulka Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 tu jest Miska vel Milka ;) Milka mix owczarek niemiecki - kto da jej dom? (651121673) - Aukcje internetowe Allegro Quote
chita Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Milka - dlatego nie moglam jej znalesc:lol: Kupi� Psa - Gie�da zwierz�t domowych :: Szczeg�y og�oszenia Milka zostala zabrana od pijaka u ktorego wiodla straszny zy Ogłoszenia - Adopcje - Miska wyrwana z rak smierci - 4lapy - czyli nasze psy ,pieski, pieseczki, psiaczki Mi�ka wyrwana z rak smierci / Psy > Pozosta�e - Warszawa Miska wyrwana z r�k �mierci..., Warszawa, Spo�eczno��, zwierzaki, Owczarki - Psy - Zwierz�ta - Og�oszenia - WP.PL Quote
Lulka Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='chita']Milka - dlatego nie moglam jej znalesc:lol: Kupi� Psa - Gie�da zwierz�t domowych :: Szczeg�y og�oszenia Milka zostala zabrana od pijaka u ktorego wiodla straszny zy Ogłoszenia - Adopcje - Miska wyrwana z rak smierci - 4lapy - czyli nasze psy ,pieski, pieseczki, psiaczki Mi�ka wyrwana z rak smierci / Psy > Pozosta�e - Warszawa Miska wyrwana z r�k �mierci..., Warszawa, Spo�eczno��, zwierzaki, Owczarki - Psy - Zwierz�ta - Og�oszenia - WP.PL ogromne dzieki :loveu::loveu::loveu: Quote
Lulka Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Misia ma sie jak zwykle dobrze i pozdrawia ciotki i mowila ze za domkiem wlasnym nadal czeka ... stan finansow Misi to: bylo 25 zł plus z mojego bazarku i bazarku Yany :loveu: 55 zł (wplacila Lauda za ksiazki :loveu:) plus z innego mojego bazarku (rzeczy podarowane od cioteczki chity i krysiam :loveu:) Diora - 27 zł Karjo2 - 20 zł Viris - 5 zł zebrazebra - 30 zł suma: 162 zł dziekuje serdecznie :loveu::loveu::loveu: czyli Misia potrzebuje jeszcze 138 zł zeby oplacic hotelik od 8 czerwca do 8 lipca :modla: Quote
Lulka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Lulka napisał(a):Misia ma sie jak zwykle dobrze i pozdrawia ciotki i mowila ze za domkiem wlasnym nadal czeka ... stan finansow Misi to: bylo 25 zł plus z mojego bazarku i bazarku Yany :loveu: 55 zł (wplacila Lauda za ksiazki :loveu:) plus z innego mojego bazarku (rzeczy podarowane od cioteczki chity i krysiam :loveu:) Diora - 27 zł Karjo2 - 20 zł Viris - 5 zł zebrazebra - 30 zł suma: 162 zł dziekuje serdecznie :loveu::loveu::loveu: czyli Misia potrzebuje jeszcze 138 zł zeby oplacic hotelik od 8 czerwca do 8 lipca :modla: kochana Aleksandra P wplacila na Misie 100 zł - nie wiem jak dziekowac :multi::multi::multi: 38 zł dorzucam z bazarkow i tym samym udalo sie zebrac na nastepny miesiac, dziekuje kochani :loveu::loveu::loveu: reklamujcie Misie gdzie sie da, ona jest super sunia, bezproblemowa, tylko domku wciąż brak... Quote
fona Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 To jej estima czarny piar zrobila, bo powiedziala, ze jest zadziorna, polujaca i domu nie znajdzie :cool1: Kochana jest bardzo, ciagle pamietam te jej lagodnosc wobec przeciez obcych bab. Quote
Izabella Hossa Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Dzięki największe na świecie, że nie zapominacie o Misiuni :loveu: Quote
Lulka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Misia dostala super prezent - wspaniała cioteczka podarowala Misi caaaaaalutki miesiac w hoteliku, dostalam 300 zł na Misie na lipiec :multi::multi::multi: bosze nawet nie wiem jak dziekowac :loveu::loveu::loveu: teraz pędem domku szukać naszej Misiuni Quote
Julie Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 super, że ludzie na dogo mają takie dobre serce, jeszcze jakby się znalazł super domek dla Miśki :) (ja jutro wyjeżdżam, wracam za ok tydzień) Quote
fona Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Lulka, a moze kupic misi ten preparat dla koni, który ma estima? Wielka butla kosztuje 100 zł i jest b. wydajny. Paulina mowi, ze jej psy nie maja ni jednego kleszcza po nim. Jeszcze trochę grosza wpłynie z moich bazarków. Quote
Recommended Posts