Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

beka napisał(a):
Dziewczyny,
Czy Miśka lubi koty?

hmm...
mieszka z kotem Blemotem i na poczatku go ganiala i teraz juz go nie gania.
Mysle ze kazdego nowego kota bedzie gonic i zalezy od kota i od czlowieka czy sie dogadaja.

Posted

Lulka napisał(a):
kto mi pomoze w oglaszaniu Misi?
plisss plisss plisss

jutro zasiade i troszke postaram sie pomoc..od wczoraj mam znajde w domu i intensywnie szukam jej pana:mad:

Posted

Lulka napisał(a):
allegro, alegratka i gumtree zrobione ;)

:shake:nie moge znalesc allegro Miski bo chialam sobie tekst pozyczyc;)moze ktos wkleic jakis tekst do ogloszen?

Posted

Misia ma sie jak zwykle dobrze i pozdrawia ciotki i mowila ze za domkiem wlasnym nadal czeka ...

stan finansow Misi to:

bylo 25 zł plus z mojego bazarku i bazarku Yany :loveu: 55 zł (wplacila Lauda za ksiazki :loveu:) plus z innego mojego bazarku (rzeczy podarowane od cioteczki chity i krysiam :loveu:)
Diora - 27 zł
Karjo2 - 20 zł
Viris - 5 zł
zebrazebra - 30 zł
suma: 162 zł

dziekuje serdecznie :loveu::loveu::loveu:

czyli Misia potrzebuje jeszcze 138 zł zeby oplacic hotelik od 8 czerwca do 8 lipca :modla:

Posted

Lulka napisał(a):
Misia ma sie jak zwykle dobrze i pozdrawia ciotki i mowila ze za domkiem wlasnym nadal czeka ...

stan finansow Misi to:

bylo 25 zł plus z mojego bazarku i bazarku Yany :loveu: 55 zł (wplacila Lauda za ksiazki :loveu:) plus z innego mojego bazarku (rzeczy podarowane od cioteczki chity i krysiam :loveu:)
Diora - 27 zł
Karjo2 - 20 zł
Viris - 5 zł
zebrazebra - 30 zł
suma: 162 zł

dziekuje serdecznie :loveu::loveu::loveu:

czyli Misia potrzebuje jeszcze 138 zł zeby oplacic hotelik od 8 czerwca do 8 lipca :modla:

kochana Aleksandra P wplacila na Misie 100 zł - nie wiem jak dziekowac :multi::multi::multi:

38 zł dorzucam z bazarkow i tym samym udalo sie zebrac na nastepny miesiac, dziekuje kochani :loveu::loveu::loveu:

reklamujcie Misie gdzie sie da, ona jest super sunia, bezproblemowa, tylko domku wciąż brak...

Posted

To jej estima czarny piar zrobila, bo powiedziala, ze jest zadziorna, polujaca i domu nie znajdzie :cool1:

Kochana jest bardzo, ciagle pamietam te jej lagodnosc wobec przeciez obcych bab.

Posted

Misia dostala super prezent - wspaniała cioteczka podarowala Misi caaaaaalutki miesiac w hoteliku, dostalam 300 zł na Misie na lipiec :multi::multi::multi:

bosze nawet nie wiem jak dziekowac :loveu::loveu::loveu:

teraz pędem domku szukać naszej Misiuni

• 2 weeks later...
Posted

super, że ludzie na dogo mają takie dobre serce, jeszcze jakby się znalazł super domek dla Miśki :)
(ja jutro wyjeżdżam, wracam za ok tydzień)

Posted

Lulka, a moze kupic misi ten preparat dla koni, który ma estima? Wielka butla kosztuje 100 zł i jest b. wydajny. Paulina mowi, ze jej psy nie maja ni jednego kleszcza po nim.

Jeszcze trochę grosza wpłynie z moich bazarków.