Gosiapk Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Lulka napisał(a):tez tez na alegratce :multi::multi::multi: Quote
mortikia Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Jak wygląda teraz sytuacja suni? Gdzie ona się znajduje? Co jest potrzebne? Co z jej szczeniakiem? Będą nowe zdjęcia? Quote
Lulka Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 sprawa suni ciagnie sie juz kilka lat, szczeniak ma juz jakies 2 lata i dawno jest w domku. Miske udalo sie odebrac draniowi dopiero w zeszlym roku i od tego czasu siedzi w hotelu. nowe zdjecia sa na watku, nie wiem teraz dokladnie na ktorych stronach, kilka jest tu: Milka mix owczarek niemiecki juz tyle przeszła (612610490) - Aukcje internetowe Allegro co potrzeba?: potrzebujemy kazdej zlotowki, bazarku, karmy, cokolwiek miesieczny koszt utrzymania Misi to 300 zł hotelik, ok 100 zł worek Brita, plus co 3 tygodnie cos na kleszcze, stosowalysmy fiprex bo najtanszy ale niestety nie dziala :shake: za kazda pomoc bedziemy mega wdzieczne :modla: Quote
chita Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Lulka Twoj profil na n-k obchodzi dzis urodzinki:cool3:no to sto latkow psiakom i ich opiekunom:loveu::evil_lol: zebralam sie wkoncu z tymi rzeczami na bazarek jak obiecalam wczesniej..jest tego troszke ale jak chcesz moge wyslac za pare dni,ja niestety nie wystawie bo w tych kwestiach to narazie 'zdolna inaczej' jestem:roll::evil_lol: Quote
Lulka Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 a bo wpisalam swoja date :evil_lol: czyli obchodzimy sobie z psiakami wspolnie :eviltong: dzieki za zyczenia :p Quote
MyrkurDagur Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Dzień dobry sunieczko ;) Hop do samej góry :multi: Quote
fona Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 czy MISIA jest tam, gdzie mysle? jesli to ta MISIA (nie wiedze tu fotek, slonce mi pada na komp i nic wlasciwie nie widze), to wyjęłyśmy jej ostatnio ok. 30 kleszczy, a ona była taka grzeczna i kochana, stała z pół godziny, a dwie obce baby ją tarmosily, przekrecaly, nawet nie warknela, jak wyjelysmy kleszcza, ktory nie chciał wylezc, a dziura była tak wielka,że leciała z niej krew kochana sunia Quote
Gosiapk Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 fona napisał(a):czy MISIA jest tam, gdzie mysle? jesli to ta MISIA (nie wiedze tu fotek, slonce mi pada na komp i nic wlasciwie nie widze), to wyjęłyśmy jej ostatnio ok. 30 kleszczy, a ona była taka grzeczna i kochana, stała z pół godziny, a dwie obce baby ją tarmosily, przekrecaly, nawet nie warknela, jak wyjelysmy kleszcza, ktory nie chciał wylezc, a dziura była tak wielka,że leciała z niej krew kochana sunia Gdzie MIsieńka teraz przebywa Fona? Quote
Lulka Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 tak tak to Miska :p zakropiona znow i nic nie daje :shake: Misia jest w hoteliku w Rajszewie Quote
Lulka Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 czy moglby ktos wspomoc Misie grosikiem na hotel? od 8 kwietnia jest nieoplacony.... mam tylko 176 zł w tej chwili na nią a za chwile nowy miesiac :placz: Quote
MyrkurDagur Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Lulka napisał(a):czy moglby ktos wspomoc Misie grosikiem na hotel? od 8 kwietnia jest nieoplacony.... mam tylko 176 zł w tej chwili na nią a za chwile nowy miesiac :placz: Ja o niej cały czas pamiętam :-( Jak będę mogła, to znowu coś doślę... Ale to już w maju zapewne... :-( Quote
Lulka Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 dzieki dziewczyny potrzebuje 124 zł zeby oplacic hotelik za kwiecien kto sie dorzuci?:-( Quote
Yana Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 ja też niestety dopiero w maju mogę coś dorzucić :shake: Quote
chita Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Lulka mam kartonik rzeczy na bazarek, wystawisz i obfocisz? moge wyslac na adres jaki mi wyslalas na pw do przelewow? Quote
fona Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/przewodniki-ateny-stambul-30-05-a-136570/#post12201686 Quote
Lulka Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 chita tak tak jak najbradziej dziekuje serdecznie :loveu: fona jak Cie nie kochac? :loveu: Quote
Izabella Hossa Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Fona dzięki :loveu: Widziałas ją , już wiesz,ze jest wspaniała... Dlatego to takie smutne ,że nadal nie ma domu. Quote
Recommended Posts