Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sprawa suni ciagnie sie juz kilka lat, szczeniak ma juz jakies 2 lata i dawno jest w domku.

Miske udalo sie odebrac draniowi dopiero w zeszlym roku i od tego czasu siedzi w hotelu.

nowe zdjecia sa na watku, nie wiem teraz dokladnie na ktorych stronach, kilka jest tu:
Milka mix owczarek niemiecki juz tyle przeszła (612610490) - Aukcje internetowe Allegro

co potrzeba?:
potrzebujemy kazdej zlotowki, bazarku, karmy, cokolwiek

miesieczny koszt utrzymania Misi to 300 zł hotelik, ok 100 zł worek Brita, plus co 3 tygodnie cos na kleszcze, stosowalysmy fiprex bo najtanszy ale niestety nie dziala :shake:

za kazda pomoc bedziemy mega wdzieczne :modla:

Posted

Lulka Twoj profil na n-k obchodzi dzis urodzinki:cool3:no to sto latkow psiakom i ich opiekunom:loveu::evil_lol:

zebralam sie wkoncu z tymi rzeczami na bazarek jak obiecalam wczesniej..jest tego troszke ale jak chcesz moge wyslac za pare dni,ja niestety nie wystawie bo w tych kwestiach to narazie 'zdolna inaczej' jestem:roll::evil_lol:

Posted

czy MISIA jest tam, gdzie mysle?

jesli to ta MISIA (nie wiedze tu fotek, slonce mi pada na komp i nic wlasciwie nie widze), to wyjęłyśmy jej ostatnio ok. 30 kleszczy, a ona była taka grzeczna i kochana, stała z pół godziny, a dwie obce baby ją tarmosily, przekrecaly, nawet nie warknela, jak wyjelysmy kleszcza, ktory nie chciał wylezc, a dziura była tak wielka,że leciała z niej krew
kochana sunia

Posted

fona napisał(a):
czy MISIA jest tam, gdzie mysle?

jesli to ta MISIA (nie wiedze tu fotek, slonce mi pada na komp i nic wlasciwie nie widze), to wyjęłyśmy jej ostatnio ok. 30 kleszczy, a ona była taka grzeczna i kochana, stała z pół godziny, a dwie obce baby ją tarmosily, przekrecaly, nawet nie warknela, jak wyjelysmy kleszcza, ktory nie chciał wylezc, a dziura była tak wielka,że leciała z niej krew
kochana sunia

Gdzie MIsieńka teraz przebywa Fona?

Posted

czy moglby ktos wspomoc Misie grosikiem na hotel?
od 8 kwietnia jest nieoplacony.... mam tylko 176 zł w tej chwili na nią
a za chwile nowy miesiac :placz:

Posted

Lulka napisał(a):
czy moglby ktos wspomoc Misie grosikiem na hotel?
od 8 kwietnia jest nieoplacony.... mam tylko 176 zł w tej chwili na nią
a za chwile nowy miesiac :placz:

Ja o niej cały czas pamiętam :-( Jak będę mogła, to znowu coś doślę... Ale to już w maju zapewne... :-(