zuzlikowa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Wybaczcie...nie mogłam inaczej!!!:-(:-(:-( RATUNKU!!! POMOCY!!! ALARM!!! PILNE!!! ....sytuacja jest tragiczna!!!!.... Pod Częstochową została znaleziona UBOJNIA bernardynów,podhalanów,coli...psy były przerabiane na smalec!!! Znaleziono trupy,kosci...zywe szczeniaki,ponad 10 bernardynów,podhalany,coli...drobne pieski!!!! Mosii bierze kilka psów,szczeniaki....kilka inne dziewczyny!!! zostają dwa młode,ale straszliwie zapasione benie...zapasiony podhalan i podhalanka!!! PILNIE potrzebna domków tymczasowych dla 2 bernardynów(psy) oraz 2 podhalanów(suni i psa!)... Dzisiaj jeszcze zostanie założony watek!!! PILNIE POTRZEBA ZABRAĆ TE PSY!!!!...4 duże psy szukają miejsca!!!! 2 bernardyny-psy i 2 podhalany-sunia i pies!!! ...pewna fundacja juz się ...wypięła!!!...a tak kocha!!!...[SIZE=4]tym psom zostajemy tylko my!!!... Quote
zuzlikowa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Yana napisał(a):daj znać jak będzie wątek Yano,a moze mogłabyś wrzucić temat kilku ciotkom?...moze znasz kogos kto może pomóc?...:-(:-(:-( Quote
maarit Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 fona napisał(a):Że... Misia? No Misia, Misia....;) ale nikt nic nie pisze więc nie wiem w końcu na czym zostało. Quote
Lulka Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 napisze wiecej po 25 ;) ale wyglada na to ze mialysmy racje, gdzie sie Kaja nie pojawisz to domek sie znajduje :multi: a nawet dwa :evil_lol: pojaw sie prosze u mojej Rozalki, bo ona to wybitnie nieadopcyjna jest :-( Gonia13 - wielkie dzieki za nasza-klase - czy mozesz tej pani podsunąć Rozi? Moze zakocha sie w niej? :cool3: taki profil jest super, musze koniecznie stworzyc go mojej pokreconej swince! Bardzo wszystkim dziekuje za pomoc, za dobre słowo, kciuki i kasę bez której Miska nie mialaby szans byc w hoteliku! :loveu: Quote
Kaja i Aza Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Lulka napisał(a):napisze wiecej po 25 ;) ale wyglada na to ze mialysmy racje, gdzie sie Kaja nie pojawisz to domek sie znajduje :multi: a nawet dwa :evil_lol: pojaw sie prosze u mojej Rozalki, bo ona to wybitnie nieadopcyjna jest :-( A gdzie jest watek Rozalki? bo ja niestety nie moge znalezc. Quote
Kaja i Aza Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 No tak, objawy demencji starczej jak na dloni:evil_lol: Jakos nie zauwazylam banerku. Dziekuje. Quote
Kamila_s Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 o kurczeeeeeeeeeeeeee....czyli Miskowska w koncu znalazla domek??!!:multi::multi::multi: Quote
Lulka Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 tak znalazla domek, ale bede sie cieszyc dopiero jak pojedzie, bo Misia chyba sie nie cieszy, probuje sie dziewczyna zabic :mad: podstawila sie dzis pod konia i zarobila kopa niezlego :shake: strasznie dziewczyna chce spelniac swoje zadanie....bo jej sie chyba ubzduralo, ze jest psem pasterskim :roll: oby tylko nie wywinela nam jakiegos numeru do tego 25 ...tfu tfu... wiec trzymac kciuki za Misiaczka!!! Quote
Kaja i Aza Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Napewno nic jej sie nie stalo od kopniecia? Ja chyba spokojnie nie doczekam do 25 i potem pewnie tez sie jeszcze troche podenerwuje. Lulka, powiedz chociaz gdzie bedzie dom Miski, daleko od Warszawy? Quote
Lulka Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 kulala na łapke troche i piszczała... mam nadzieje, ze dzis juz dobrze jest. Jej domek tez z konmi :cool3: no kawalek od Warszawy to bedzie, na wsi :p Quote
Julie Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 wysłałam obiecane 20 zł ale widzę, że Miśka będzie miała domek :) więc przekażcie te pieniądze na jakąś inną bidę. Ja wyjeżdżam jutro i wracam za tydzień więc jakby co to dopiero jestem dostępna po 17.08... Quote
Lulka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Julie napisał(a):wysłałam obiecane 20 zł ale widzę, że Miśka będzie miała domek :) więc przekażcie te pieniądze na jakąś inną bidę. Ja wyjeżdżam jutro i wracam za tydzień więc jakby co to dopiero jestem dostępna po 17.08... przyda sie na Misie jak najbardziej ...zebralam 157 zł, a za hotelik do 25.08 musze zaplacic 180 zł dziekuje Julie :loveu: Quote
Kaja i Aza Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Odpowiedz jest w poscie wyzej. Hotelik trzeba zaplacic do 25 sierpnia. Lulka, a co z lapka, wszystko w porzadku? Quote
Lulka Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 jade tam dzis wczoraj znow sie wdala w bojke.....oszaleje :shake: podobno nic jej nie jest, ale wole sprawdzic Quote
Yana Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Lulka napisał(a):jade tam dzis wczoraj znow sie wdala w bojke.....oszaleje :shake: podobno nic jej nie jest, ale wole sprawdzic no to Miśka zaczęła łobuzować :razz: jak się czuje po tej bójce ? bardzo oberwała ? Quote
Gosiapk Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Lulka napisał(a):jade tam dzis wczoraj znow sie wdala w bojke.....oszaleje :shake: podobno nic jej nie jest, ale wole sprawdzic I jak po oględzinach? Quote
Lulka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 nic sie nie stalo na szczescie ;) ale doszlam do wniosku ze Miska rozumem to nie grzeszy niestety...... wczoraj za cel obrala sobie ogiera :diabloti: i dobre 20 minut darla sie na niego i probowala go ugryzc w noge.....ma szczscie ze nie trafil, bo by leciala i leciala :shake: nic sie nie uczy nic, a juz niejednego kopa zarobila ... Quote
Recommended Posts