Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wow!!!!! to pieknie

ooo Kamila - mam prosbe powiedz jak załozyc taki profil gdzie bym mogla umieszczac wszystkie nasze psiaki ktore mamy pod opieka i do adopcji?? Chodzi mi o nk ;) to jakos w moim profilu czy jak?

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lulka z tym profilem to trzeba zalozyc konto....potem dodajesz do galerii zdjec ,zdjecia z opisem i zapraszasz ludzi do swojego profilu.....aktualizujesz wiadomosci pod zdjeciami i odpisujesz na maile..ot tyle;):cool3:
ja dostaje mase maili i znazlazlam grono naprawde fantasycznych ludzi,ktorzy kochaja zwierzeta i staraja sie nam pomoc.....mysle,ze poprzez ten profil..choc moze wydaje sie banalny,mozna dotrzec do wielu ludzi,ktorzy nie maja pojecia jak pomoc i jak wyglada sytuacja zwierzat w Polsce...

Dzien dobry kochana Misio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zeby tak Ci ten domek jak najszybciej znalezc!!!!!!!!!!!
Szkoda tylko,ze nas tu tak malo...................:shake::-(
przydala by sie pomoc w robieniu ogloszen.......................:shake::-(

Posted

Kamila_s napisał(a):
Lulka z tym profilem to trzeba zalozyc konto....potem dodajesz do galerii zdjec ,zdjecia z opisem i zapraszasz ludzi do swojego profilu.....aktualizujesz wiadomosci pod zdjeciami i odpisujesz na maile..ot tyle;):cool3:
ja dostaje mase maili i znazlazlam grono naprawde fantasycznych ludzi,ktorzy kochaja zwierzeta i staraja sie nam pomoc.....mysle,ze poprzez ten profil..choc moze wydaje sie banalny,mozna dotrzec do wielu ludzi,ktorzy nie maja pojecia jak pomoc i jak wyglada sytuacja zwierzat w Polsce...

Dzien dobry kochana Misio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zeby tak Ci ten domek jak najszybciej znalezc!!!!!!!!!!!
Szkoda tylko,ze nas tu tak malo...................:shake::-(
przydala by sie pomoc w robieniu ogloszen.......................:shake::-(

Kamila rzuc linkiem do Twojego profilu ;)

z Miska lepiej, juz nie ma 2 głów :evil_lol:
chodzi regularnie w tereny, wiec wybieguje sie porzadnie, jest dobrym psem pasterskim, pilnuje stada i trzyma sie człowieka ;)

Posted

Kamila_s napisał(a):
Dzien dobry Misiulko kochana...
do dzis poszlo 40 cegielek dla Ciebie:multi:

wow :-o

no no Kamila :multi: super masz rekę :loveu:

a ja dostalam na konto 100 zł od Aleksandry P :loveu: bardzo serdecznie dziekujemy :multi::multi::multi:

Posted

gonia66 napisał(a):
Co slychac u Misi???

bez zmian, siedzi w hotelu, nikt nie dzwoni nie pyta o nią :shake:

Ogloszenia Miski juz pewnie starcily waznosc, czy mozna je odnowic?
bardzo prosze :modla:

• 2 weeks later...
Posted

Nie...no dość chyba tego czekania...taki piękny pies żeby tak dlugo czekał??Wpadła mi do głowy myśł..jest na dogo cioteczka..majqa, która pisze świetne teksty do ogłoszeń...naprawdę poruszające...takie teksty są naprawdę świetną reklama a jednocześnie bardzo wzruszają i pzyciągają domki...może by zwrócić się z prośbą do Niej o taki tekst i zrobić Misi pożądne Allegro i ogloszenia..(ja nawet nie wiem czy ma Allegro- może ma porządne:oops: a ja tu się "wymądrzam"...przepraszam:oops:)...no ale jedno jest pewne- dość już tego czekania- jest naprawdę sliczna- ta sierść blyszcząca i długaśna..ta mordeczka słodka...dobrze, że jest w hoteliku a nie w schronisku, ale ona już zasłużyła na domeczek przecież...napiszcie dziewczyny..jak myslicie- co z "tym fantem" zrobic??mIsiu...mizianka dla Ciebie:loveu::loveu::loveu:

Posted

przecież ona jest piękna, dlaczego nikt nie chce Misi?
7 miesięcy w hotelu...........:-(
może plakat u siebie rozwiesze w lecznicach i w sklepie zoo.......
jest jakiś plakacik?

Posted

Lulka napisał(a):
evita. zrobila ladne allegro, ja robie allegro caly czas dodatkowo i nic :shake:

Eh...no to nie rozumiem w takim razie...hmmm..jakby jeszcze można pomóc??Wyrożnione jest to Allegro??A gdzieś indziej ma sunia ogloszenia???

Posted

Lulka napisał(a):
evita. zrobila ladne allegro, ja robie allegro caly czas dodatkowo i nic :shake:

Cały czas "trzymam" Misię na allegro. Enia napisała właśnie nowy fajny tekścik, widzę też, że sa nowe foty- zaraz pozmieniam aukcję. Może tym razem się uda :razz:

Posted

gonia66 napisał(a):
Eh...no to nie rozumiem w takim razie...hmmm..jakby jeszcze można pomóc??Wyrożnione jest to Allegro??A gdzieś indziej ma sunia ogloszenia???

nie jest wyróżnione :shake:

dzięki evita. dzieki enia :loveu:

plakacik miałam - musze poszukac