Lulka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Niestety ja nie moge wspomoc Miski nad czym ubolewam ale mam do Ciebie prośbę Oluś , czy moglabys wyslać moje rzeczy poczta ? Bo mam wrazenie , ze niepredko uda nam sie spotkac niestety. no moge wyslac, ale to bedzie pewnie paka z 5 kilowa, bo i ksiazka i micha strasznie ciezkie są :roll: Miśka gdzie twoj domek :placz: Quote
Lulka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 bardzo dziekuje za wplate sati :loveu::loveu::loveu: bardzo dziekuje tez osoba bioracym udzial w bazarku :multi: udalo sie zebrac na dzien dzisiejszy 90 zł :multi: potrzeba jeszcze 210 zł na hotelik za pazdziernik...........jesli chcialby ktos sie dorzucic bedziemy oooooogromnie wdzieczne :modla: Quote
Lulka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 bardzo dziekuje Dince za ogloszenia :loveu::loveu::loveu: kokosy.pl kupiepsa.pl adopcje.org.pl gumtree.pl ojej.pl pineska.pl pajeczyna.pl Quote
Izabella Hossa Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 I ja bardzo dziękuje. Czy Misia ma banerek ? Quote
Lulka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 evita. jak zrobilas te aukcje Miski, ze zdjecia sa w teksie a nie dodane?:oops: Quote
evita. Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Skorzystałam z opcji "wstaw obraz" czy coś takiego ;)- czwarta ikonka na górze z lewej strony- jak klikniesz i pojawi się okienko- wklejasz link do foty i ju ;) P.S. Czy doszła moja bazarkowa wpłata ? Quote
Lulka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 dzieki poprobuje ;) wplata doszla, czekam na adres :p Quote
sati Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 zaraz zapoczatkuje allegro miski tylko niewiem bo mi sie zdjecia nie wyswietlaja czy tylko mi czy wszystkim??? Quote
Lulka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 dzieki nie ma fotek bo jednak nie potrafie ich wkleic, ta ikonka kaze wklejac link url i nie mam pojecia skad on sie bierze w moim programie mam img :roll: Quote
sati Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 aa czyli jednak, no to to jest bardziej skomplikowane, kurcze szkoda ze nie ma tych zdjec to moze Lulka dodaj te zdjecia normalnie zeby byly jakieskolwiek co? Quote
Lulka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 probowalam edytowac ale nie mozna juz dodac zdjec :shake: jedno chyba jest? Quote
sati Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 a no nie mozna edytowac bo juz kupilam pierwsze cegielki, kurcze szkoda, tak jest jedno na dole Quote
sati Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 poprosilam Kamilke równiez o rozsyłanie cegielek gdzie sie da, wy tez rozsylajcie wsrod znajomych i wszedzie!!! Quote
Kamila_s Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Lulka napisał(a):dzieki ;) kto pomoze w utrzymaniu Misi? Lulka..dzis juz nie dam rady..ale od jutra pomoge Wam w zbieraniu na Misie...mysle,ze uda nam sie uzbierac na ten hotelik..jestem z Wami i od jutra ruszam do boju o Misie:diabloti:;) Quote
sati Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 no to laski mozecie juz otwierac szampana bo jak Kamila zaczyna zbierac kaske to Miska na pewno bedzie miala zapewniony hotelik:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiem co mowie:diabloti: Quote
Kamila_s Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 sati napisał(a):no to laski mozecie juz otwierac szampana bo jak Kamila zaczyna zbierac kaske to Miska na pewno bedzie miala zapewniony hotelik:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiem co mowie:diabloti: :diabloti::diabloti::eviltong::eviltong: zobacz Sati jak my sie sledzimy na tych watkach:evil_lol: jutro zrobie piekna tapetke Misi i extra reklame..;) Quote
evita. Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Lulka napisał(a):probowalam edytowac ale nie mozna juz dodac zdjec :shake: jedno chyba jest? Jak ktoś zalicytuje to już nie można nic zmienić w aukcji niestety. Lulka napisał(a):dzieki nie ma fotek bo jednak nie potrafie ich wkleic, ta ikonka kaze wklejac link url i nie mam pojecia skad on sie bierze w moim programie mam img :roll: W to okienko, gdzie trzeba to "url" wklejać wystarczy wkleić taki link jak ten gdy wstawiamy fotki na dogo (z adresem foty). Powinno zadziałać. Ja naumiałam się tego metodą prób i błędów :evil_lol: Quote
sati Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Kamila_s napisał(a)::diabloti::diabloti::eviltong::eviltong: zobacz Sati jak my sie sledzimy na tych watkach:evil_lol: zawsze w duecie razniej i wiecej można zdziałać:):) Quote
Lulka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 dzieki dziewczyny :loveu::loveu::loveu: Miska gdzie Twoj dom??????? Quote
Kamila_s Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Wlasnie dodalam Misie na profil n-k....prosze podajcie mi numer kontaktowy do adopcji dla Misi i przepraszam,ze pytam,ale gdzie jest w hoteliku Misia,w jakim miescie???;) Quote
Lulka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 dzieki :loveu: kontakt: 503 082 952 lub 503 143 355 Misia jest tam gdzie Slodziak w Rajszewie pod Warszawą bardzo bardzo potrzebuje domku ..........nie moze byc caly czas z innymi jak Slodziak bo nie lubi sie z sunia rezydentką :-( wiec ona MUSI szybko znalezc domek Quote
Kamila_s Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Lulka podaj mi prosze adres mailowy do adopcji..cos mi cyferki znikaja;) Quote
Recommended Posts