Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Niestety ja nie moge wspomoc Miski nad czym ubolewam ale mam do Ciebie prośbę Oluś , czy moglabys wyslać moje rzeczy poczta ? Bo mam wrazenie , ze niepredko uda nam sie spotkac niestety.

no moge wyslac, ale to bedzie pewnie paka z 5 kilowa, bo i ksiazka i micha strasznie ciezkie są :roll:

Miśka gdzie twoj domek :placz:

• 2 weeks later...
  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo dziekuje za wplate sati :loveu::loveu::loveu:

bardzo dziekuje tez osoba bioracym udzial w bazarku :multi:

udalo sie zebrac na dzien dzisiejszy 90 zł :multi:

potrzeba jeszcze 210 zł na hotelik za pazdziernik...........jesli chcialby ktos sie dorzucic bedziemy oooooogromnie wdzieczne :modla:

Posted

Skorzystałam z opcji "wstaw obraz" czy coś takiego ;)- czwarta ikonka na górze z lewej strony- jak klikniesz i pojawi się okienko- wklejasz link do foty i ju ;)
P.S. Czy doszła moja bazarkowa wpłata ?

Posted

dzieki

nie ma fotek bo jednak nie potrafie ich wkleic, ta ikonka kaze wklejac link url i nie mam pojecia skad on sie bierze w moim programie mam img :roll:

Posted

aa czyli jednak, no to to jest bardziej skomplikowane, kurcze szkoda ze nie ma tych zdjec to moze Lulka dodaj te zdjecia normalnie zeby byly jakieskolwiek co?

Posted

Lulka napisał(a):
dzieki ;)

kto pomoze w utrzymaniu Misi?

Lulka..dzis juz nie dam rady..ale od jutra pomoge Wam w zbieraniu na Misie...mysle,ze uda nam sie uzbierac na ten hotelik..jestem z Wami i od jutra ruszam do boju o Misie:diabloti:;)

Posted

no to laski mozecie juz otwierac szampana bo jak Kamila zaczyna zbierac kaske to Miska na pewno bedzie miala zapewniony hotelik:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiem co mowie:diabloti:

Posted

sati napisał(a):
no to laski mozecie juz otwierac szampana bo jak Kamila zaczyna zbierac kaske to Miska na pewno bedzie miala zapewniony hotelik:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiem co mowie:diabloti:

:diabloti::diabloti::eviltong::eviltong:
zobacz Sati jak my sie sledzimy na tych watkach:evil_lol:

jutro zrobie piekna tapetke Misi i extra reklame..;)

Posted

Lulka napisał(a):
probowalam edytowac ale nie mozna juz dodac zdjec :shake:

jedno chyba jest?

Jak ktoś zalicytuje to już nie można nic zmienić w aukcji niestety.

Lulka napisał(a):
dzieki

nie ma fotek bo jednak nie potrafie ich wkleic, ta ikonka kaze wklejac link url i nie mam pojecia skad on sie bierze w moim programie mam img :roll:

W to okienko, gdzie trzeba to "url" wklejać wystarczy wkleić taki link jak ten gdy wstawiamy fotki na dogo (z adresem foty). Powinno zadziałać. Ja naumiałam się tego metodą prób i błędów :evil_lol:

Posted

Kamila_s napisał(a):
:diabloti::diabloti::eviltong::eviltong:
zobacz Sati jak my sie sledzimy na tych watkach:evil_lol:

zawsze w duecie razniej i wiecej można zdziałać:):)

Posted

dzieki :loveu:

kontakt: 503 082 952 lub 503 143 355

Misia jest tam gdzie Slodziak w Rajszewie pod Warszawą

bardzo bardzo potrzebuje domku ..........nie moze byc caly czas z innymi jak Slodziak bo nie lubi sie z sunia rezydentką :-( wiec ona MUSI szybko znalezc domek