scarlet Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Lulka napisał(a):dzieki wielkie scarlet :loveu: oby tylko efekt był Quote
Lulka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 co raz bardziej watpie ze domek dla Miski kiedykolwiek sie znajdzie :shake: Quote
Lulka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 i Miske podniose chociaz................ Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Juz sie Miska zdecydowanie wyspala , podnosze przedpoludniowo. Quote
Kamila_s Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Witam sie z Mysia i pisze,ze pisala do mnie Pani,ktora bedzie wplacala pieniazki jako wirtualny opiekun Misi... Wiem,ze Pani ta sledzi watek Mysi i mam nadzieje,ze do nas dolaczy na dogo:loveu::loveu: Quote
Lulka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 byłoby cudownie :loveu: bardzo serdecznie Pani dziekujemy :multi: wlasnie 8 wplacam ostatnie zebrane pieniadze na hotel potem znowu pustka :shake: a domku jak nie bylo tak nie ma :placz: Quote
Kamila_s Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 No to widze,ze czas na pomoc finansowa.. trzeba ruszyc z cegielkami od nowa.... nowe duszyczki na forum..kto chetny do robienia nowych ogloszen dla Miski????:cool3: Quote
Lulka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 dzieki Kamila ze jestes :loveu: Miska biega sobie coraz wiecej swobodnie, dociera sie z towarzystwem, najgorzej znosi jak zamyka sie ja na noc wtedy zaczyna dawac koncert, nie chce siedziec z konmi tylko rzecz jasna z czlowiekiem Do dzieci jest rewalycjna, delikatna, tak wiec jak najbardziej dom z dzieckiem moze byc ;) Quote
Kamila_s Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 trzeba te wszystkie info umieszczac do ogloszen Miski.. w weekend zrobie cegielki;) hop hop do reszty..kto pomoze z ogloszeniami?????;););):loveu: Quote
Lulka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 wczoraj zawiozlam Misce kumpla do towarzystwa, ale sie cieszyla, jak biegala wokół niego, podskakiwala, dobrze czułaby sie w domku z innym pieskiem :eviltong: Quote
Kamila_s Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 tak nas strasznie tu malo....:shake: zeby jakies nowe sie duszyczki do pomocy dolaczyly...prosimy o pomoc w robieniu ogloszen... Lulka tak jak pisala w weekedn ruszam z cegielkami;) Hej dobre duszyczki!!nasza Misiulka prosi o pomoc w ogloszeniach;);) Quote
Lulka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 zapraszam na nowy bazarek czesc kaski dla Miski http://www.dogomania.pl/forum/f99/sita-kursy-angielskiego-nowe-na-wykrecona-swinke-miske-126611/#post11385344 Miska dostala dzis antybiotyk bo ma jakas wielka gule na szyji jakby sie uderzyla czy cus :roll: Quote
Kamila_s Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Wystawilam wlasnie cegielkie dla Misi;) AFN skatowana przez wlasciciela..Cudem przezyla (501839910) - Aukcje internetowe Allegro Lulka wjedz i sprawdz i powiedz co mam zmienic..podaj mi tez numer telefonu zbym dodala to wiem na bank;) i co Misia ma na tej szyji??czy to cos groznego????:shake: Quote
Lulka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 super Kamila :multi: sliczna aukcja :loveu: dopisz prosze moj mail [email protected] oraz numery 503 143 355 i 503 082 952 i w słowie dopiskiem literki Ci sie przestawily ;) bardzo serdecznie Ci dziekuje!!!!!!!!! Misia ma krwiaka, ale weterynarz dzi ja widzial i nie ma dramatu, dostala zastrzyk, ale nie mogla zostac zaszczepiona. Prawdopodobnie sie uderzyła, ona strasznie szaleje, skacze jak ja sie zamyka, mogla sie walnąć ;) Quote
Kamila_s Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Lulka poprawilam...;) i ufff,ze to nic powaznego...kochana Miskulka:loveu:;) Quote
Lulka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 dziś ma co prawda dwie głowy, ale wetka mówiła, że tak może być Quote
enia Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Lulka napisał(a):dziś ma co prawda dwie głowy, ale wetka mówiła, że tak może być Iza patrzyłas czy ten dziad nie ma kolejnej Miski tam........... Quote
Izabella Hossa Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Zaglądam co jakiś czas... Quote
Kamila_s Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 komu cegielke dla Miski????:cool3::cool3: Quote
Kamila_s Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Lulka jak na pierwszy dzien to sprzedanych zostalo 11 cegieleczek Miski;):multi: jak ktos reflektuje na cegielke ,zapraszam na moje allegro w podpisie ...kazda cegielka to kolejny jej dzien w hoteliku;);) Quote
Recommended Posts