Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam sie z Mysia i pisze,ze pisala do mnie Pani,ktora bedzie wplacala pieniazki jako wirtualny opiekun Misi...
Wiem,ze Pani ta sledzi watek Mysi i mam nadzieje,ze do nas dolaczy na dogo:loveu::loveu:

Posted

byłoby cudownie :loveu:
bardzo serdecznie Pani dziekujemy :multi:

wlasnie 8 wplacam ostatnie zebrane pieniadze na hotel potem znowu pustka :shake:

a domku jak nie bylo tak nie ma :placz:

Posted

dzieki Kamila ze jestes :loveu:

Miska biega sobie coraz wiecej swobodnie, dociera sie z towarzystwem, najgorzej znosi jak zamyka sie ja na noc wtedy zaczyna dawac koncert, nie chce siedziec z konmi tylko rzecz jasna z czlowiekiem

Do dzieci jest rewalycjna, delikatna, tak wiec jak najbardziej dom z dzieckiem moze byc ;)

Posted

wczoraj zawiozlam Misce kumpla do towarzystwa, ale sie cieszyla, jak biegala wokół niego, podskakiwala, dobrze czułaby sie w domku z innym pieskiem :eviltong:

Posted

tak nas strasznie tu malo....:shake:
zeby jakies nowe sie duszyczki do pomocy dolaczyly...prosimy o pomoc w robieniu ogloszen...
Lulka tak jak pisala w weekedn ruszam z cegielkami;)

Hej dobre duszyczki!!nasza Misiulka prosi o pomoc w ogloszeniach;);)

Posted

super Kamila :multi:
sliczna aukcja :loveu:

dopisz prosze moj mail [email protected]
oraz numery 503 143 355 i 503 082 952

i w słowie dopiskiem literki Ci sie przestawily ;)

bardzo serdecznie Ci dziekuje!!!!!!!!!

Misia ma krwiaka, ale weterynarz dzi ja widzial i nie ma dramatu, dostala zastrzyk, ale nie mogla zostac zaszczepiona. Prawdopodobnie sie uderzyła, ona strasznie szaleje, skacze jak ja sie zamyka, mogla sie walnąć ;)

Posted

Lulka napisał(a):
dziś ma co prawda dwie głowy, ale wetka mówiła, że tak może być

Iza patrzyłas czy ten dziad nie ma kolejnej Miski tam...........

Posted

Lulka jak na pierwszy dzien to sprzedanych zostalo 11 cegieleczek Miski;):multi:
jak ktos reflektuje na cegielke ,zapraszam na moje allegro w podpisie ...kazda cegielka to kolejny jej dzien w hoteliku;);)