Izabella Hossa Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 czy może ktoś zrobić banerek Misiowy ? Bardzo proszę. Quote
Lulka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 jestesmy gapy bo watek byl w dziale w nowym domu napisalam do moda i juz dzis mamy nowy tytul i jestesmy w dobrym dziale :multi: na moim koncie uzbieralo sie z bazarkow plus wplata od Kamili - 135 zł oraz na AFN z ciegielek .....600!!!!!!! :multi::multi::multi: bardzo bardzo serdecznie dziekujemy:loveu::loveu::loveu: czyli suma na koncie u Misi to 735 zł Quote
evita. Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Fiu, fiu- Misia teraz to zamożna panna ;) Super, że się tyle uzbierało :multi: Quote
Lulka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 akurat na karme i 2 miesiace hotelu, choc wolalabym zeby byla we wlasnym domku a nie w hotelu :placz: Quote
Kamila_s Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Lulka dobrze,ze ma fundusze podreperowane...nochal do gory..domek znajdziemy..ma u mnie allegro i z tego co widze tez u kogos innego...widnieje na kilku profilach n-k...nie moze po prostu nie zostac zauwazona!!!:shake: przypominaj wciaz o funduszach zeby miala stale na hotelik...:roll: Quote
Lulka Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 dzieki Kamila :loveu: domek to teraz priorytet!!! ja tez daje allegro i jeszcze evita. i Ty .......domku domku gdzie jestes? Quote
Izabella Hossa Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Dziękuje za wszystko co dla niej robicie . Quote
Kamila_s Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Misiunka domek sie znajdzie..na dzien dobry sle mase energii i pozytywnych fludiow;) Quote
Lulka Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Kamila - Ty masz dobrą rękę do zbiórek :eviltong: może wpadnij do nas na watek suni z mojego banerka o oskalpowanej suni, moze dalabys ja na n-k bo ja nie mam pojecia jak :( Quote
Kamila_s Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Lulka..jasne..porobie troche ogloszen ,ale w weekend..;) w tygodniu mi odpadaja rece od ogloszen:eviltong:;) ale obiecuje,ze w weekend zakasam rekawy i porobie dla tej sunki zTwojego podpisu;) Quote
Lulka Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='Lulka']jestesmy gapy bo watek byl w dziale w nowym domu napisalam do moda i juz dzis mamy nowy tytul i jestesmy w dobrym dziale :multi: na moim koncie uzbieralo sie z bazarkow plus wplata od Kamili - 135 zł oraz na AFN z ciegielek .....600!!!!!!! :multi::multi::multi: bardzo bardzo serdecznie dziekujemy:loveu::loveu::loveu: czyli suma na koncie u Misi to 735 zł na afn wplynelo jeszcze 36,5 czyli suma 771,5 minus (hotel 8.11-8.12) 300zł (udalo mi sie uprosic znizke bo mamy tam teraz 1 psa, wiec powinnysmy placic 350) minus karma 75 zł (kupilam w promocji brita) =396.5 a z nowosci to Miska była dziś ze mną w terenie ;) więc moge ją polecić również jako psa "dokonnego" :eviltong: Była baaaardzo szczęsliwa, pobiegała jak nigdy :multi: Quote
Kamila_s Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 kochana Miskulka..zeby tylko ten domek przybywal!!!!!!!!!!!;):roll: Quote
evita. Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Misia w górę ;) P.S. Cały czas "trzymam" ją na allegro ;) Quote
Lulka Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 dzieki evita. :loveu: dzis podczas imprezki konnej zwanej Hubertusem, Miska byla bardzo grzeczna, no moze prawie :evil_lol: troszku za bardzo chciala ukrasc jedzonko ze stolu lub z reki :mad: a tak to calkiem, calkiem ;) Quote
Izabella Hossa Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Miśka tyle ludzi naraz na oczy nigdy nie widziała, jak się już wycieszyła i wyskakała to zachowywała się normalnie i grzecznie, jest bardzo przyjazna nawet wobec obcych. Kocham ją, gdyby nie zaborczość mojej osobistej Lulci to wiecie co by było dalej.... Quote
Lulka Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Misia nikt cie nie odwiedza, nikt cie nie chce... załamka totalna....przeciez nie moze ten psiak cale zycie w hotelu siedziec :placz: Quote
Kamila_s Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Ja sledze non-stop..w weekedn porobie troche ogloszen dla Misi;) Quote
Nika_88 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Też tu ciągle zaglądam Misia to naprawde kochana sunia i wkońcu znajdzie swój domek Quote
scarlet Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Nika_88 napisał(a):Też tu ciągle zaglądam Misia to naprawde kochana sunia i wkońcu znajdzie swój domek te głoszenia, które ja robiłam są aktualne i poodnawiane Quote
Recommended Posts