Kamila_s Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Boze..tyle ogloszen i nic.....to po prostu niemozliwe,ze nikomu sie nie podoba....:shake::shake: w tym miesiacu Lulka probilam troche rachunkow na allegro,ale moze by ktos pomogl zrobic cegielki dla Miski????????:cool3::cool3: Quote
Yana Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 zapraszamy na bazarek na Miskę i inne psiaki Słuchawka bezprzewod.,biżuteria na Rozi i inne psy do 07 marca Quote
evita. Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Wiem, że to jeszcze nic nie znaczy, ale "trzymam" Misię na allegro od kilku miesięcy i wczoraj po raz pierwszy pojawił się obserwator :razz:. Może to jakieś odwrócenie złej passy ? ;) Quote
Kamila_s Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 oby ten obserwator tylko sie nie gapil:mad::mad:;) dziewczyny kto moze zrobic cegielki????;):cool3: Quote
Lulka Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 ja w tej chwili mam wystawione na 2 psy, choc moje jakos brania nie maja :shake: serdecznie dziekuje dobrej duszy Aleksandrze P ktora wlasnie znow wplacila na Misiaczka 100 zł, naprawde ogromnie dziekuje :loveu: Quote
Izabella Hossa Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Dziekuje Wam wszystkim, dla Ciebie Ola szczególne dzięki bez Twojej pomocy Miśka nie miałaby szansy na pobyt w hotelu, nie wiem co bym z nią zrobiła...........Tyle złego doświadczyła ,teraz ma namiastkę domu, dlaczego wciąż jest niczyja :-( Quote
Lulka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 no i wczoraj zaczal sie nastepny miesiac rozliczeniowy Miski :-( a domu jak nie bylo tak nie ma.... Quote
chita Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Lulka napisał(a):no i wczoraj zaczal sie nastepny miesiac rozliczeniowy Miski :-( a domu jak nie bylo tak nie ma.... a jak wygladaja finanse Misi,pewnie kiepsko:roll:rzadko zagladam bo tyle bid:shake:ale jak trzeba to moze jakies pospolite bazarkowe ruszenie?chetnie cos oddam ale bazarkow robic nie umiem:oops: Quote
Dyzia Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Boziu ja się zakochałam w tych pieskach od pierwszego wejżenia...:evil_lol: Przecudne psiaki..;) Oby domcio znalazły!!! Quote
chita Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Lulka napisał(a):staram sie robic bazarki na biezaco, ale i tak nie starcza na wszystkich podopiecznych, bo jest ich poprostu za duzo i wydatki robia sie ogromne. :-( Chetnie przyjme rzeczy na bazarek w kazdej ilosci :loveu: poszperam po katach,nie tylko moich:diabloti:a jakies sugestie co najlepiej schodzi:razz:bo ja sie nei znam:oops: Quote
Lulka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 chita napisał(a): a jak wygladaja finanse Misi,pewnie kiepsko:roll:rzadko zagladam bo tyle bid:shake:ale jak trzeba to moze jakies pospolite bazarkowe ruszenie?chetnie cos oddam ale bazarkow robic nie umiem:oops: staram sie robic bazarki na biezaco, ale i tak nie starcza na wszystkich podopiecznych, bo jest ich poprostu za duzo i wydatki robia sie ogromne. :-( Chetnie przyjme rzeczy na bazarek w kazdej ilosci :loveu: Quote
Lulka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Misia ma babeszje :-( ledwo dzis stala na nogach Quote
Yana Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Lulka napisał(a):Misia ma babeszje :-( ledwo dzis stala na nogach no nie, jeszcze to :-( biedna Misia :placz: Quote
Lulka Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 wczoraj miala badanie krwi, 2 kroplowki i chyba z 10 zastrzykow, doktor potraktowal nas bardzo ulgowo bo zaplacilysmy z badaniem krwi 108 zł - polowy lekow nie policzyl dzis powtorka, mamy sie stawic na dalszy ciag kroplowek jesli moze ktos wspomoc leczenie Misi to bedziemy bardzo wdzieczne....ciagle cos nieprzewidywalnego nam sie przytrafia, tylko kasa nie rosnie na drzewach :-( Quote
chita Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 za kilka dni postaram sie,chociaz 20zl:oops:prosze na pw dane konta... biedna Misiulka:shake: Quote
Lulka Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Miska czuje sie lepiej, ale badania potwierdzily niestety ze watroba i nerki dostaly po dupie, ma mocznice, tzreba ja plukac 2 razy dziennie trzymajcie kciuki za Misiulke dzieki za pomoc Quote
Yana Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 bidulka, że też jej się takie paskudztwo przyplątało :shake: Quote
chita Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 trzymam Miske na n-k czy na to konto nadal wpacac? Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie ul. Jagiełły 5 m. 19---- 14 - 100 Ostróda-----Numer konta: VWBank 78 2130 0004 2001 0388 0143 0001--------KONIECZNIE Z DOPISKIEM "MISIA OD KATA" zgadza sie?? Quote
Yana Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 podnoszę chorą Miśkę, potrzebna pomoc finansowa :modla: Quote
Lulka Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 dzis 4 dzien plukania Misi, wlasnie wrocilam, Iza jeszcze z nia siedzi. Wieczorem znow 3 kroplowki. Jeszcze jutro, pojutrze, w poniedzialek krew. Tzeba bylo kupic Misi specjalna karme za 220 zeta Za kazda nawet najdrobniejsza pomoc bedziemy postokroc wdzieczne wole nie myslec jaki bedzie rachunek w klinicie :placz: Quote
chita Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Lulka napisał(a):dzis 4 dzien plukania Misi, wlasnie wrocilam, Iza jeszcze z nia siedzi. Wieczorem znow 3 kroplowki. Jeszcze jutro, pojutrze, w poniedzialek krew. Tzeba bylo kupic Misi specjalna karme za 220 zeta Za kazda nawet najdrobniejsza pomoc bedziemy postokroc wdzieczne wole nie myslec jaki bedzie rachunek w klinicie :placz: dziewczyny same placicie za Misie?bo ja bede wplacac w poniedzialek to moze lepiej bezposrednio na wasze konto bo rozlicznenie z konta z fundacji moze potrwac:roll:jezeli tak to prosze dane na pw,a najlpiej do 1 postu:oops: trzymaj sie Misiuniu!! Quote
Lulka Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 część płacimy same i część płacimy dzięki dogociotkom, które albo wspomagają grosikiem albo robią bazarki, no i dzieki takim co kupują u nas na bazarkach, dziękujemy za kazda pomoc :loveu: zaraz wysle pw z danymi, bo rzeczywiście szybciej i bez prowizji :eviltong: dziekuję Quote
Recommended Posts