Kamila_s Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Lulka'][email protected] juz dokladam!!!;) Quote
Kamila_s Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Lulka ,zrobilam rowniez cegielki dla Misi!!!;) AFN skatowana przez wlasciciela..Cudem przezyla (460900659) - Aukcje internetowe Allegro i juz zaczynam je sprzedawac!!!;) Kochana Misia bedzie miala na hotelik i moze domek;) Quote
sati Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Kamilko wielkie dzieki allegro super, jednak jak co zdjecia to duzo daje:multi::multi: Quote
Lulka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 super dzieki :multi: ja mam w tej chwili 117 zł z bazarkow i wplata od sati :loveu: hotel nie zaplacony nadal, termin minal 8 :-( mam nadzieje ze nas nie wywalą, bo co zrobimy :placz: przeciez nie oddamy jej na łancuch do tego pijusa ani do schronu :shake: załamka totalna....... Quote
Lulka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 za pazdziernik 300 zł plus worek karmy jak mamy 2 psy to po 300 jak jeden to 350 plus karma Quote
Kamila_s Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Lulka...ja nie chce slyszec nic o zadnej zalamce!!!:mad:;) Postaram sie Wam pomoc i bedzie na hotelik!!!! niedlugo weekedn i wiecej czasu na dzialanie!!! do zadnego wsiura wracac nie bedzie!!!juz moja w tym glowa!!!!!!!;):diabloti: Quote
sati Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 tak tak wszelkim wsiurom mowimy stanowczo NIE :diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nigdzie nie wroci, szkoda tylko ze musi siedziec w zamknieciu i sie nie dogaduje z innym psem, moze poszukac czegos innego?? a to ona sie nie dogaduje czy tamtem pies taki konfliktowy?? chodzi mi czy ta nasza Miska ma swoj charakterek??? Quote
Lulka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 tzn ona wychodzi na dlugie spacery do tego jak ja jestem albo kochana Kasia ze stajni to ja dodatkowo bierzemy rano np. jak wypuszczaja konie to biega luzem jakies 1,5 godziny potem siedzi w boksie ale drze sie jak ktos przychodzi okropnie :mad: ostatnio byla pol dnia na dworze, co prawda przywiazana na 8 metrowej lonzy i lezala sobie na powietrzu, jak przyszla corka wlascicieli to sie z nia bawila, Miska uwielbia dzieci :loveu: Miska ma charakterek, chce rzadzic, do Slodziaka jest super, do Mastifki ktora tez jest dominantką startuje czasem, ale ostatnio znow sie dogaduja wiec jest roznie do briardki startuje caly czas, briardka to straszny tchorz i zawsze ucieka wiec Miska ja goni :diabloti: do goldenki nic nie ma, goldenka to Budda i nic jej nie rusza, nawet Miska :p i jest jeszcza mala sunia kundelka i tez jest ok ;) wiec z psem o charakterze poddanczym (ale nie panicznie bojacym sie) Miska sie super dogada, z dominatem nie, bo beda walczyc o przywodctwo, ktore Miska chce przejac ;) Quote
Lulka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 z ostatnich odwiedzin ;) i ze Slodziakiem Quote
evita. Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Ale Misia pięknie wygląda na tych fotach :loveu: P.S. Lulka- dzięki- doszła do mnie wczoraj bazarkowa przesyłka :lol: Quote
Kamila_s Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Lulka..mam na Misi jednego obserwatora na allegro..;) nie wiem czy tak sie patrzy czy jest tez zainteresowany adopcja..warto jednak potrzymac kciuki!!!;) Quote
Lulka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 fajnie ze dotarlo nie obserwowac tylko brac Miske :lol: Quote
Kamila_s Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Lulka...znowu troche cegowek poszlo:-) dzis po pracy bede dalej rozsylala gdzie sie da dla kochanej Misi!!!;) Quote
Kamila_s Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Lulka,az sie boje pisac.....:shake: pisalam teraz do Pani,ktora jest zainteresowana adopcja Misi:-)mieszka we Wroclawiu..odpisalam jej i czekam na odpowiedz!!! Teraz naprawde kicuki mocno trzymac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;);) Quote
Kamila_s Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 moze to ta sama Pani,ktora obserwuje na allegro????:roll: pisala mi,ze jej dizeci sie zakochaly w Misi i pytala mnie o jej stosuenk do dzieci;) jak tylko mi odpisze zaraz bede pisala do was...;) Quote
Lulka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 w hotelu jest dziecko 4 letnie i 7 letnie z tym ze Miska jest dosc aktywna wiec moze skoczyc i wywrocic :mad: Quote
Kamila_s Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Lulka..poczekamy jak Pani odpisze..w razie czego porozmawiacie osobiscie!;) Quote
Kamila_s Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Dziewczyny zobaczcie jak cegielki sie sprzedaja!!!:multi: AFN skatowana przez wlasciciela..Cudem przezyla (460900659) - Aukcje internetowe Allegro dzis caly wieczor przesiedze przed komputerem zeby sprzedac pomoc dla kochanej Misi:multi::multi: Quote
sati Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 ida jak ciepłe bułeczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: też porozsyłam gdzie sie da;) Quote
Lulka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 u mnie tez idą :multi: w sumie 125 zł u Ciebie i 95 zł u mnie :multi: jak wszyscy wplaca to bedzie 220 zł :loveu: i dostalam jeszcze 150 zł od Aleksandry P na moje konto :loveu::loveu::loveu: proszę się ujawnić!!!!!! wielkie dzieki :multi: wychodzi na to, że te z allegro beda na listopad! chyba ze Misiunia domek znajdzie :p bosze jak ja Wam dziekuje baaaaaaaaaaardzo!!!!!!!!!!!! Quote
Kamila_s Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Lulka..duzo wplat bedzie tez z mojego profilu na n-k...nie wszyscy sa zapisani na dogomanie..jakbys mogla prosze wpisz te wplaty na pierwszy post zeby mogli posprawdzac czy doszly wplaty na Misie:-)))) dobrze,ze cegielki ida...oby wszystkie zostaly sprzedane:multi::multi::multi: Quote
Lulka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 jesli wplaty beda na AFN to mam wglad tylko do ogolnego stanu skarpety nie ma info ile od kogo :shake: koniecznie dopisek "misia od kata" :modla: Quote
Recommended Posts