enia Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Lulka napisał(a):mam plakacik w wordzie ;) to poprosze [email protected] Quote
evita. Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Nowa "odsłona" allegra Misi ;): *Pobita MISIA (mix owczarka)- wyrwana z rąk kata* (528445957) - Aukcje internetowe Allegro Quote
chita Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 dzisiaj Miska na :razz: Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Misia-wyrwana z rak kata mix owczarka czeka na dom - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Misia to mix owczarka niemieckiego, mlod / Owczarek niemiecki / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Quote
Lulka Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 piekna aukcja :multi: dzieki Wam kochani :loveu: ciesze sie ze jeszcze w ogole kogokolwiek obchodzi los tej psinki :-( Quote
Kamila_s Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Pozdrawiam wszystkie dzeiwczyny,a przede wszystkim Miske!!;) mialam problemy rodzinne i zdrowotne,ale po przerwie wracam na watek!!;) Miska na zdjeciach nie dopoznania.ale piekna Pannica!!!:loveu: Lulka jak tam finanse???;) Quote
gonia66 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Dobrej nocki śliczna panienko...podniosę Cie przy okazji..może akurat ktoś Cię wypatrzy w tym nadchodzącym dniu..:lol: Quote
enia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Misia po takim czasie to należy ci się dom marzeń!:loveu: Quote
gonia66 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 enia napisał(a):Misia po takim czasie to należy ci się dom marzeń!:loveu: Oj..taaaaak taaak należy się:lol::lol::lol: Quote
Lulka Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Misiulka ma hotelik w tej chwili oplacony, karma tez jest - na spólkę z dziadkiem Barim, ktory jest w tym samym hoteliku. Na AFN na jej koncie są jeszcze pieniądze z ostatnich cegiełek. Dzieki Tobie kochana Kamilo :loveu: dzieki serdeczne :multi: Misia jest super grzeczna i miła, az sie ryczec chce ze dziewczyna nadal nie ma swojej przystani. :-( Byłam dzis u niej caly dzien, chodzila za mna na poczatek krok w krok, ja z taczkami z gnojem, a ona za mną :evil_lol: Jak juz jej sie znudziło wspólne sprzątanie boksów to ułożyła się w czytsej słomie, zwineła w kuleczkę i słodko spała.....a ja dalej z taczkami zasuwałam :cool1: Super pies i coż z tego??? Quote
Kamila_s Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 tak strasznie mi przykro,ze Miska nie ma jeszcze swojego domku:shake: wierze jednak ,ze znajdzie w koncu swoja przystan!!trzymam zawsze za nia kciuki i jak znajdzie dom bede ryczala przez dni ze szczescia... musi!!!!!!!ja ktos w koncu wypatrzec!!!;) Quote
Lulka Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 jak odczarowac Miske??? kto moze pomoc jeszcze w ogloszeniach? plisss Quote
Izabella Hossa Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Misiunia sądzi,że ma szczęście , bo ma swój kąt i swych ludzi, nie ma pojęcia ,ze to nie na zawsze .... Quote
enia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 gonia66 napisał(a):MAm robić to Allegro??? Misia ma allegro *Pobita MISIA (mix owczarka)- wyrwana z rąk kata* (528445957) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Lulka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 ale moze banerek ktos Misi zrobi???? plisssss Quote
Lulka Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Miska nadal czeka na swojego czlowieka... Quote
maarit Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Lulka']jak odczarowac Miske??? kto moze pomoc jeszcze w ogloszeniach? plisss[/quote] A gdzie jest ogłoszona? Quote
Lulka Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 juz Miske oglosilam: www.allegro.pl [FONT=Courier New][FONT=Courier New]http://4lapy.pl/ogloszenia/[/FONT][/FONT] [FONT=Courier New][FONT=Courier New]www.wa.stacja.biz[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana]www.warszawa.gablota.com [/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana]www.ewarszawa.com[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana]www.nasza.warszawa.pl[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana] www.adopcje.org[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana]www.animalia.pl[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana] www.wegetarianie.pl www.gumtree.pl[/FONT][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Verdana][/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana]http://www.karusek.com.pl/ogloszenia.php www.petworld.pl[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana] www.petsy.pl www.e-zwierzak.pl www.pineska.pl [/FONT][/FONT]www.kupiepsa.pl[FONT=Verdana][FONT=Verdana][/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana]www.adopcjapsa.pl[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana]www.rozglos.net[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana]www.ale.gratka.pl[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana]www.eoferty.com.pl[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana]www.bono-polska.pl www.ojej.pl www.pajeczyna.pl[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana]www.dwukropek.pl[/FONT][/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] Quote
Lulka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 i nic.... zero.... nikomu sie nie podoba.... nikt nie dzwoni...... a 8 minął nastepny miesiac i nastepny termin platnosci za Miske za hotel :placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts