Ewa Marta Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 mysza 1 napisał(a):Kaluchny to jest szajbus ;) nawiał nam z domu i biegał z Misiem i Emi. Dopadł piłkę Emi i odstawiał z nią takie cyrki, że się w głowie nie mieści. Kiedy siedziałam i pchał się po ciastka, nie dał się złapać ale później to sam się tulił, leżał obok na kanapie ;) czasem usypiał też na siedząco ;) Niemożliwy jest z tym gadaniem i niesamowicie reaguje na śpiew Marty, tańczy ;) jest wyjątkowy, nie da się ukryć ;) Jest wyjątkowy, to prawda, ale też taki.....inny, co? Dla mnie najważniejsze jest to, że naprawdę jest szczęśliwy! Quote
mysza 1 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Ewa Marta napisał(a):Jest wyjątkowy, to prawda, ale też taki.....inny, co? Dla mnie najważniejsze jest to, że naprawdę jest szczęśliwy! Indywidualista ;) Ewa, wielkie dzięki za ciuszki na bazarek:loveu: , jeszcze nie miałam czasu zajrzeć, jutro się tym zajmę, teraz zdjęcia i zdjęcia ;) Quote
Neigh Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Inny.......on jest regularnie cofnięty w rozwoju:-). Ale faktycznie wyszedł na niemal ładnego psa na tych zdjęciach z ucholami na boki:-) Quote
Ewa Marta Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 mysza 1 napisał(a):Indywidualista ;) Ewa, wielkie dzięki za ciuszki na bazarek:loveu: , jeszcze nie miałam czasu zajrzeć, jutro się tym zajmę, teraz zdjęcia i zdjęcia ;) Część jest wyprasowana i gotowa do zdjęć. Ale kilka razem z butkami dziecięcymi dostałam dzień wcześniej i nie zdążyłam nawet przejrzeć... Neigh napisał(a):Inny.......on jest regularnie cofnięty w rozwoju:-). Ale faktycznie wyszedł na niemal ładnego psa na tych zdjęciach z ucholami na boki:-) Marta, zapisz w kominie:evil_lol: Aga nazwala Kajusia niemal ładnym;-) Jak go zobaczy w końcu w realu, to skasuje to "niemal":evil_lol: Quote
Ellig Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Kaluchny tutaj wyglada jakby go Marta zahipnotyzowała:):) cudne zdjecie:) Quote
Nutusia Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Na moje oko to z Kaluchnego robi się coraz prawdziwszy... WILK! :) Quote
Neigh Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Twierdzisz, ze się przepoczwarza?:-)...Jako ten no motylek?:-) Quote
Ewa Marta Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Dopisuję Kajusiowi 127 zł, które dostał z mojego bazarku książkowego:-) Quote
ronja Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Elu, nowe łózeczko jest hitem:) śpią na nim wszyscy po kolei łącznie z Dakocią (nasz Karmelek zwolnił nawet szezlong na rzecz nowego łóżeczka). Aga, dziś była akcja poszukiwanie Dakoty. Okazało się, że jakimś cudem wślizgnęła się do samochodu jak wypakowywałam zakupy i ją nieświadomie zamknęłam na ponad 6 godzin. Quote
Ewa Marta Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 [quote name='ronja']Elu, nowe łózeczko jest hitem:) śpią na nim wszyscy po kolei łącznie z Dakocią (nasz Karmelek zwolnił nawet szezlong na rzecz nowego łóżeczka). Aga, dziś była akcja poszukiwanie Dakoty. Okazało się, że jakimś cudem wślizgnęła się do samochodu jak wypakowywałam zakupy i ją nieświadomie zamknęłam na ponad 6 godzin. Ale masz cudownego Kaluchnego w awatarku:-) Biedna Dakocia, musiala się najeść starchu w tym samochodzie. Na szczęście nie została tam na noc:-) A zrobisz zdjęcie nowego posłanka Marta? Bardzo jestem ciekawa, co spowodowało, że Karmelek zrezygnowal ze swojego szezlonga;-) Quote
mysza 1 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 To posłanko dla Soni? Śliczne jest :loveu: Awatar bezbłędny :p Quote
ronja Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 zrobię jutro - posłanko jest duże i bardzo miękkie. połozyłam kocyk, by się nie zabrudziło od razu - i Kaluchny ten kocyk ciągle ściąga i lata z nim po pokoju:stupid: Quote
Ewa Marta Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 ronja napisał(a):zrobię jutro - posłanko jest duże i bardzo miękkie. połozyłam kocyk, by się nie zabrudziło od razu - i Kaluchny ten kocyk ciągle ściąga i lata z nim po pokoju:stupid: Ten zielony ludzik doskonale charakteryzuje Kalucha:stupid: Mimo to mam do tego głupola słabość jakąś;-) Quote
Ewa Marta Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Dzi Aj Dżoł nie wie, jakie ma szczęście i jakie grono fanek;-) Quote
Ellig Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Ewa Marta napisał(a):Dzi Aj Dżoł nie wie, jakie ma szczęście i jakie grono fanek;-) Oj tak, Marta avatar z Kaluchnym cudny:) Quote
Nutusia Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Ciekawe czy Dakocia nie nabierze urazu do auta... :) My kiedyś mieliśmy taki przypadek: postanowiliśmy wynieść starą biblioteczkę na strych (taką, co na dole miała szafkę). Wszystko z niej wyjęliśmy i poszliśmy przygotować "szlak". W pocie czoła wtargaliśmy mebel na strych. Po paru godzinach się zorientowaliśmy, że dawno nikt nie widział kota! Kiciamy, grzechoczemy, wołamy - nic! Zapadł się pod ziemię! Oblecieliśmy całą klatkę schodową z góry na dół, zaczęliśmy włosy z głowy rwać, że ktoś otworzył drzwi wejściowe i Florek dał dyla. W końcu przyszło nam do głowy, żeby pójść na strych i otworzyć szafkę biblioteczki :) Florek się jednak rozumu nie nauczył i przy każdej nadarzającej się okazji kitrał się do szafek, szaf i szafeczek :) Quote
Neigh Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 ronja napisał(a):Aga, dziś była akcja poszukiwanie Dakoty. Okazało się, że jakimś cudem wślizgnęła się do samochodu jak wypakowywałam zakupy i ją nieświadomie zamknęłam na ponad 6 godzin. Dobrze, ze się dowiedziałam po fakcie, bo bym umarła ze strachu...... A jak na dziś to mam limit złych wiadomości kocich.....jest podłamana regularnie......i wstyd mi za siebie Quote
ronja Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [quote name='Neigh']Dobrze, ze się dowiedziałam po fakcie, bo bym umarła ze strachu...... A jak na dziś to mam limit złych wiadomości kocich.....jest podłamana regularnie......i wstyd mi za siebie Bartek też umierał. I dlatego nie będziemy mieć drugiego kota:( a tu łózeczko od Ellig i jego lokatorzy:) nr 1 - Kaluchny nr 2 - Soniulka nr 3 - Pan Imciuła bez jednej rączki Quote
ronja Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 nr 4 - Karmelek zwany Lisieńkiem lub Kartoflem nr 5 - Łapcia czyli CiuCiu nr 6 - malutka Didi z noskiem nr 7 - Dakociczka Quote
Ewa Marta Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 One chyba stoją w kolejce do posłanka:-) A jak Karmelek fajnie wygląda na posłanku:-) SUPER! Quote
Nutusia Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Prowadzicie zapisy i listę społeczną na posłanko?!?!? :) Wszyscy modele pasują jak ulał! Quote
Ellig Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Patrze na te zdjecia i placze ze smiechu to jest po prostu cudowne i jeszcze te "zapisy" Nutusi, o matko cudne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juz wiem jaki bedzie moj kolejny prezent dla psiakow: Poslanie:):):) Quote
ronja Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Elu, jestem Ci ogromnie wdzięczna za prezenty. Nie chciałabym Cię "naciągać", bo mi aż głupio, że psiaki dostają tyle. Quote
Ellig Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Ronja to mi sprawi ogromna radosc, a od kiedy Ty mnie na cookolwiek "naciagasz"?:) Quote
Recommended Posts