ronja Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 mysza 1 napisał(a):I tłucze szkło, ale jemu wolno :evil_lol: skarżypyta:eviltong: Quote
mysza 1 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 ronja napisał(a):skarżypyta:eviltong: Stanowisko zobowiązuje ;) Quote
ronja Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Ewa, zapomnialam napisac, że Kaluchnemu 20 października kończy się ważność kiltixa. obawiam się, że obroży nie dam rady mu założyć. lepsze byłyby kropelki do zimy, a na wiosnę przy szczepieniu założyłabym mu kiltix. Ewa, co Ty na to? Quote
Ewa Marta Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 ronja napisał(a):Ewa, zapomnialam napisac, że Kaluchnemu 20 października kończy się ważność kiltixa. obawiam się, że obroży nie dam rady mu założyć. lepsze byłyby kropelki do zimy, a na wiosnę przy szczepieniu założyłabym mu kiltix. Ewa, co Ty na to? Marta, dzięki wielkie, że pamiętałaś:-) Ja zapomniałam, a akurat dzisiaj, najpóźniej jutro zamawiam obroże i pipetki dla moich psiaków. Obawiam się, że o założeniu obroży nie może być mowy, pewnie założymy ja dopiero podczas uśpienia Kajucha do szczepienia:-( Jeśli się zgodzisz, zamówię od razu ze dwie porcje dla Kajusia i przywiozę Ci w przyszłą niedzielę, ok? Mówiłaś coś kiedyś o Fiprexie, ja też chciałabym tego spróbować na moich psiakach. Moim kupię obrożę kiltix i kropelki Fiprex. kajusiowi narazier Fiprex, a potem dopiero obróżkę. Quote
Ewa Marta Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Kaluchny dostał dzisiaj od Ellig wielki wór karmy (15 kg), a do tego dostałam torbę, na której Elunia napisała, że zawartość jest dla psiaków u Marty:-) a więc Kaluchny ma sie podzielić zawartością:-) A są tam zabawki;-) do tego przekąski 0,5 kg na długą sierść i cały kilogram fajnych herbatników Boscha z jagnięciny:-) Eluniu, jak zawsze dziękuję Ci z całego serca kochana:-) Quote
Ellig Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Nie ma za co, nie ma za co:)Na zdrowie i dobry humor dla Kaluchnego i jego przyjaciol:) Quote
ronja Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Kaluchny dziękuje bardzo:) z zabawek na pewno się ucieszy, bo to złodziej zabawek jest:) Quote
mysza 1 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Poproszę na pw o dane do wpłaty na Kajusia. Dzięki. Quote
Ewa Marta Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 mysza 1 napisał(a):Poproszę na pw o dane do wpłaty na Kajusia. Dzięki. Już wysłałam i bardzo dziękuję za pamięć o Dziadulku:-) A wczoraj Kaluch dostał kolejną stówę od mojej sąsiadki Agnieszki:-) za co bardzo dziękuję!!! Quote
Ewa Marta Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 On jest niesamowity! Taki nieokrzesaniec kochany ładuje się gdzie chce nie patrząc na to, że chodzi po Bartku..... Już się nie mogę doczekać niedzieli, żeby go zobaczyć:-) Quote
Nutusia Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Zaraz tam nieokrzesaniec! Po prostu sprawdza, czy go dostatecznie dobrze w necie lansują! :) Quote
ronja Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Ewa Marta']On jest niesamowity! Taki nieokrzesaniec kochany ładuje się gdzie chce nie patrząc na to, że chodzi po Bartku..... Już się nie mogę doczekać niedzieli, żeby go zobaczyć:-)[/QUOTE] często się tak laduje zaczęło zależeć mu na bliskości zapomniałam napisać, że nasz listonosz bardzo chwalił wczoraj Kaluchnego do Bartka, że to mądry pies jest. Kaluchny biegał, nadjechał listonosz, a u nas nie ma dzwonka do furtki. Listonosz powiedział podobno "idź poszukaj pana" i Kaluchny poleciał w stronę domu, gdzie spotkał się z Bartkiem i razem poszli odebrać paczkę. Quote
Ellig Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='ronja']często się tak laduje zaczęło zależeć mu na bliskości zapomniałam napisać, że nasz listonosz bardzo chwalił wczoraj Kaluchnego do Bartka, że to mądry pies jest. Kaluchny biegał, nadjechał listonosz, a u nas nie ma dzwonka do furtki. Listonosz powiedział podobno "idź poszukaj pana" i Kaluchny poleciał w stronę domu, gdzie spotkał się z Bartkiem i razem poszli odebrać paczkę.[/QUOTE] No prosze jaki madry Kaluchny:) Na zdjeciach wyglada slicznie, taki psiak do miziania:) Quote
Ewa Marta Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Ta jego metamorfoza jest dla mnie jednym z większych zaskoczeń tu na dogo. Oczywiście bardzo pozytywnym i bardzo mocno trzymam kciuki, żeby tak już zostało:-) A jak w niedzielę przyjdzie do mnie na kolana, to będę odszczekiwać pod stołem moje słowa z początku, kiedy twierdziłam, że z Kaluchny nie ma szans na radykalną zmianę:-) Jak ja się lubię mylić w tą stronę:-) Quote
Neigh Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Wiecie co? Znowu posypią sie na mnie razy.........ale moim zdaniem to on nadal jest brzydal straszny:-) Quote
ronja Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 posypią się razy, bo Kaluchny jest śliczny!!!! chociaż Bartek ostatnio stwierdził, że Kaluchny jest taki brzydki, że nikt by go nawet ukraść nie chciał (rozmawialiśmy niedawno o kradzieży psów po telefonie o Simonę dla pana, któremu ktoś owczarka ukradł z kojca) Quote
Nutusia Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 I całe szczęście, że go nikt nie ukradnie (chyba, że Ewa Marta w ramach pokuty! :)) Można go spokojnie lansować... :) Quote
Ewa Marta Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='Nutusia']I całe szczęście, że go nikt nie ukradnie (chyba, że Ewa Marta w ramach pokuty! :)) Można go spokojnie lansować... :)[/QUOTE] W ramach pokuty to ja będę szczekać pod stołem:-) A Kaluchny będzie czekał na swój dom tam, gdzie jest, bo lepszego miejsca dla niego nie jestem w stanie sobie wyobrazić:-) A Ty Neigh nie opowiadaj jaki Kaluch jest brzydki, tylko tak jak wspominałaś, jedź ze mną w niedziele do niego:-) Od razu Ci się spojrzenie zmieni:-) Quote
Neigh Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Nici z jechania grypę mam. Jezdzę tylko do weta i na poszukiwanie kota........no i ew. do psychiatry....... Aaaaaaa podejrzewają ze nie mam grypy tylko takie to teges....odkleszczowe, wiecie? Quote
Nutusia Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 O matko kochana!!!!!! Miałaś kleszcza, kiedy?!?!?!?!? To jest mega niebezpieczne - antybiotyk przez co najmniej 21 dni! Quote
Neigh Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 No właśnie miałam, ale nie pamietam kiedy. Ale objawy ponoć mam takie wiecej typowe. Znaczy się czuję się tak, jakbym miała zapalenie całego ciała i trochę nieskładnie gadam ( ale to akurat normalne u mnie) Quote
Ellig Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Neigh']No właśnie miałam, ale nie pamietam kiedy. Ale objawy ponoć mam takie wiecej typowe. Znaczy się czuję się tak, jakbym miała zapalenie całego ciała i trochę nieskładnie gadam ( ale to akurat normalne u mnie)[/QUOTE] No tylko bez "wyglupow" poprosze :shake: Quote
Recommended Posts