Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ronja']chcę pochwalić Kaluchnego:)
już drugi dzień je ze wszystkimi obiad (zwykle jadl w kojcu, na dworzu, w przedpokoju). nadal ma tendencję do doskakiwania do każdej miski, ale rozumie już co znaczy nie wolno i czeka na swoją kolej, a dostaje ostatni.[/QUOTE]
Kaluchny :) Brawo!:)

Posted

[quote name='ronja']Nutusia, czy Ty się czasem nie naśmiewasz z Kaluchnego?:mad::evil_lol:;)[/QUOTE]

Ja?!?!? Skądże znowu! Raczej daję do zrozumienia Neigh, że "szkoła dla psów" jest dla zwyczajnych osobników. Dla nadzwyczajnych (do których na podstawie niezbitych dowodów i naocznych świadków) zalicza się Kaluch - co najmniej uniwersytet! I niebawem będziemy się do niego zwracać "Profesorze" ;)

Posted

wiecie co? kupilam kawalek poledwicy sopockiej - nie dla siebie.....nie........Ale ten dla kogo bylo tez nie dostanie........Widzialyscie kiedys 3 plaskate geby dokonujace sprawiedliwego podzialu lupu? Ja kurna widzialam............

Posted

I powinnaś się cieszyć, że takie są zgodne i sprawiedliwie się dzielą! Kup kawałek schabu, zapekluj i przyjedź do mnie 31 października to Ci uwędzę i więcej sklepowego dla nikogo nie kupisz! :)

Posted

Przyjade nawet bez schabu.......ja nie jadam. Tz jest miesozerny i dziecko starsze tyz..........Ludzie posiadanie 15 letniego faceta w domu to jest porazka........boje sie ze kiedys nas zje.....

Ale posiadanie w domu 6 kotow to tez porazka. Dzis jade do weta z 4, a co:-)OBLED!
Ja bardzo prosze niech ze dwa ida do domu..........

Posted

Oj nieładnie Kaluchny, nieładnie:-( Za pewnie się poczuł i pomyliło mu się kto jest rezydentką, a kto tymczasem (nawet najbardziej kochanym, ale jednak...). Marta, Ty wiesz, że ufam Ci w 100%. Mam nadzieję, że dostał ochrzan...

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Oj nieładnie Kaluchny, nieładnie:-( Za pewnie się poczuł i pomyliło mu się kto jest rezydentką, a kto tymczasem (nawet najbardziej kochanym, ale jednak...). Marta, Ty wiesz, że ufam Ci w 100%. Mam nadzieję, że dostał ochrzan...

no, dostal:)
ale mi go zawsze szkoda, bo uciekał w popłochu jak zaczęłam go ochrzaniać

Posted

ronja napisał(a):
od lewej - Didi, Pysia Pysiuńka (szefowa naszego stada) i Dzi Aj Dżoł i zaraz obok jest moje miejsce - taki mamy zestaw kanapowy:)

Ale on musi być szczęśliwy, że zamiast mieszkać samotnie w kojcu, ma swoje stado:-) Widać jak mu dobrze Marta! Dla mnie to miód na serce:loveu: Pamiętam go z początku, takiego dzikusa, nie dającego do siebie podejść, nie umiejącego przełamać się, żeby przekroczyc próg domu...
A wiecie, że jak byłam u Marty, to Kaluch przełamał się i zamiast czekać na wejście przez balkon, wskoczył za nami przez drzwi? Wprawdzie zawahał się lekko, ale w końcu wskoczył:loveu: Kochany jest teraz, ale musi znać swoje miejsce w hierarchii, bo inaczej wyląduje z powrotem w kojcu. Ja i tak nie wiem, jak Ci Marta dziękować za to, że wprowadziliście go do domu:loveu: Co to będzie za cudowna zima dla Kaluchnego!!!

Posted

kochana! to Dudus tez pod Twoja opieka?? czy to ten maly bialy Dudus?? tak o nim mysle!! wysle dzis jednorazowo, bo mam tyle stalych deklaracji, ze i tak sie gubie i podziel prosze jak uwazasz. pozdrawiam! k

Posted

Witaj kmurdz!Dudus to psiak z Warmii ten co juz raz byl adoptowany i ten o ktorego adopcji myslalas:)Obecnie przebywa u ronji i jest pod Jej opieka , my to znaczy dokladnie 5 osob utrzymuje hotel, leczenie, kastracje itd. Skrzata/Dudusia, bardzo przyda sie kazdy grosz.Dziekujemy:)

Posted

kmurdz napisał(a):
kochana! to Dudus tez pod Twoja opieka?? czy to ten maly bialy Dudus?? tak o nim mysle!! wysle dzis jednorazowo, bo mam tyle stalych deklaracji, ze i tak sie gubie i podziel prosze jak uwazasz. pozdrawiam! k

Duduś jest w hoteliku u Ronji, a opiekę formalną sprawuje Akucha:-) Ja staram się szukać peniędzy dla maluszka, stąd bazarek między innymi dla niego:-) Kwotę, którą dostanę podzielę w takim razie na pół pomiędzy Kaira i Dudusia:-) Obaj potrzebują wsparcia i na obu mi zależy. Dzięki za kaskę i za maila kmurdz:-)

Posted

Ta dam:-) Chciałam Wam przekazać że jutro odbieram prezent dla Kajusia:-) Otóż WiosnaA (Ania) upiekła specjalnie dla Kajusia i jego przyjaciół ciasteczka wątrobowe, które przywiezie do warszawy jej syn, przekaże swojej siostrze, a ta spotka się ze mną wieczorem na Ursynowie i odbiorę od niej paczuszkę:-) To się nazywa serce dla psiaków;-)
Marta, musimy sie jakoś umówić w mieście, chyba, że jadą do Ciebie w weekend Gusia albo Tora, wtedy mogę dac przesyłkę im:-)
Aniu kochana, ślicznie Ci dziękuję za wspaniały i smakowity prezent dla Kajusia:-) Jak go znam, to bardzo go doceni, bo łasuch z niego okropny i na szczęście żołądek ma mocny:-) Ej Dżi aj Dżoł, smacznego:-) Tylko pamiętaj, żeby podzielić się ze wszystkimi domownikami tymi w domu i w kojcach:-)

Posted

Dziękuję w imieniu ekipy Dzi Aj Dżoł:)
Ewa, a może możesz ciacha podrzucić mojej przyjaciółce? mieszka na Ursynowie, na Puszczyka. mogłaby mi jutro przekazać w pracy

Posted

ronja napisał(a):
Dziękuję w imieniu ekipy Dzi Aj Dżoł:)
Ewa, a może możesz ciacha podrzucić mojej przyjaciółce? mieszka na Ursynowie, na Puszczyka. mogłaby mi jutro przekazać w pracy

Jasne, to doskonały pomysł:-) Puszczyka jest rzut beretem ode mnie, a ok. 19 będe odbierała ciasteczka i od razu mogę ruszyć do koleżanki:-) Wyślij mi może sms-em jej telefon, a ja dogadam się z nią co do szczegółów.