Jump to content
Dogomania

Mikropsięta- PARWO, [']['] Barry WYGRAŁ i MA DOM - ale zostały rachunki.....

Recommended Posts

Posted

Maluszki zabrałam ze schroniska na DT. I to miał być krótki i łatwy tymczasik, ot po prostu poszukanie domków dla uroczych maluszków...
Nastepnego dnia ja wylądowałam w szpitalu, a maluszki u DOrotki i jej TZa... W sobotę zaczęły się kłopoty z biegunką. Niestety test potwierdził że to parwowiroza.... :-( W niedzielę wypisałam sie (na żądanie), żeby móc opiekować się dzieciaczkami (w tygodniu Dorota z mężem pracują cały dzień).. Wyglądało na to, że walkę wygrwamy. Niestety, przyszedł kryzys i Piruś i Reksi odeszli jednej nocy za TM :placz: Nie spodziewałam sie tego, ciągle nie mogę uwierzyć...

Barry walczy. Jednak los jest wredny- do parwo dołączyła infekcja dróg oddechowych, paskudny katar- padło nawet podejrzenie nosówki..

Leczenie pochłania koszmarne pieniądze :placz:

Nr.1, najwiekszy (co nie znaczy, że duży). Barry.

Nr2. Piruś ['] :-(

Reksio Biedronek ['] :-(

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
MALUSZKI MAJĄ PARWO!!!!!

Potrzebna jest pomoc- finansowa.

DO TEJ PORY RACHUNEK ZA LECZENIE WYNIÓSŁ 811 zł :placz: i rośnie kazdego dnia....

WYDATKI:
-wizyty:
ok. 200- Dorotka
122 zł
122 z
139 zł
80 zł
52 zł
25 zł
11 zł

55 zł leki- betaglukan i glukoza
-----------------------------------------------------
811 zł

WPŁATY:

80 zł Taizu
40 Małgorzata R. Wrocław
50 Krystyna K. Ruda Śląska
100 zł Janusz K. Wrocław
15 zł Kwinta, bazarek miau
28 zł Anabelp bazarek miau
-----------------------
313 zł

Czyli rachunek jest -498 zł

RATUNKU- w tej chwili każda złotówka będzie ogromna pomocą!!!!!!!

Magdalena Łazarska

[FONT=Verdana]PKO BP[/FONT]
[FONT=Verdana]28 1020 5242 0000 2402 0158 3871[/FONT]

[FONT=Verdana]------------------------------------------------------------------------[/FONT]

[FONT=Verdana]Barry wygrał walkę o życie!!!! Teraz prosimy o pomoc w zmniejszeniu "minusa" fiansowego.... [/FONT]

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pieski śliczne:)

ooo Ulv ja się dziwię czy ty dajesz radę wychodzić z tyloma psami???... wychodzisz z nimi w ogóle?

i co z ogłoszeniami?? bo często nie odbierasz telefonu, więc na kogo namiary?

Posted

agnieszkal2 napisał(a):
Magda mówi,ze na żywo są o wiele bardziej cudne:) Dziś je spotkam osobiscie,jak uda mi sie jakies zdjecie zrobic,to wkleje.

To by bylo swietnie. Ty robisz fajne fotki.
Wymiziaj i wycaluj je odemnie :) :) :)

Posted

Ano potrzeba... mam nadzieję że limit zgubień telefonu na ten rok juz wykorzystałam. Wogóle jakieś fatum czy cos ostatnio?

Marta, co do wychodzenia- maluchy są świeżo zaszczepione wiec nie wychodzą. A reszta to zaledwie Piku plus Sean, no i KrA, która wychodzi "raz a dobrze" na długi spacer połaczony ze szkoleniem najczęściej, czasem dwa razy, czasem wieczorem razem z Piku idziemy do cioci, więc juz sie tak o spacery mojego stada nie martw, kazdy ma conajmniej godzinę- półtorej ruchu dziennie, przy normalnej pogodzie (bo w mrozy Pi stanowczo odmawiała dłuzszej aktywnosci). No i oczywiscie zabytki, chorowitki itp- w miarę potrzeb i mozliwosci ;)
Teraz- fakt- przez parę dni Kra jest biedniejsza, bo ja siedzę w szpitalu, ale jej to odrobię.

Posted

Jakie mikrusy... Przy dobrych fotkach pokazujących ich wielkość ludzie będą się o nie bić... Jakaś dziwna ta moda na mikropsy ostatnio, ale co poradzić ;)

Posted

Mamy problem. Maluszki dostały biegunki, najgorzej czarnuszek..... leje się z niego, Dorota z TŻ byli już dwa razy u weta :( trzymajcie kciuki, żeby to było tylko coś przejściowego, a nie jakieś paskudne choróbsko....

Posted

Niestety nie, Magda była dzisiaj u weta, maluszki mają parwowirozę, a dwa z nich są bardzo słabe.Dostają kroplówki, dostały surowicę i leki przeciwwymiotne.Oprócz tego calo-pet i witaminy.Cały czas są dogrzewane.
Maluchy były u nas dwa dni, są kochane. Takie trzy maleńkie szkraby.
Jest ogromna prośba o wsparcie finansowe, Każda wizyta u weta to koszt ponad 100 zł.

Posted

mariusz pp napisał(a):
Niestety nie, Magda była dzisiaj u weta, maluszki mają parwowirozę, a dwa z nich są bardzo słabe.Dostają kroplówki, dostały surowicę i leki przeciwwymiotne.Oprócz tego calo-pet i witaminy.Cały czas są dogrzewane.
Maluchy były u nas dwa dni, są kochane. Takie trzy maleńkie szkraby.
Jest ogromna prośba o wsparcie finansowe, Każda wizyta u weta to koszt ponad 100 zł.

To bardzo przykre ze takie malenstwa i juz takie chore :(

Mam nadzieje ze wyjada z tego