ronja Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Tosi łapka całkiem dobrze, jest ślad po szyciu, ale łapa nie jest spuchnięta i nic się nie sączy Tosia dostała dziś śliczne posłanko i 15kg karmy od Ewy Marty i Ellig - za co ogromnie dziękuję!!!!! resztę karmy rozdysponuję na inne moje tymczasy: Maję, Juranda, Simbi, Polusia tu jeszcze ze starym posłankiem Tosia memla swój kong, swój skarb, który nosi w pysku nawet jak jest już pusty:) Quote
mala_czarna Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Bardzo dziękuję Ewie i Ellig. Tosia pewnie nigdy w życiu nie miała takiego posłanka! :Rose: Quote
Ilka21 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Tosia wygląda z dnia na dzień lepiej a poslankiem i kongiem to dogodziłyście jej że hej :) Super jak widać jak taki pies cieszy sie z zabawki normalnie jak małe dziecko. Quote
mala_czarna Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='kmurdz']dajcie prosze znak gdzie mam przelac. chetnie sie dorzuce! napisz prosze na [email protected] lub 607 397 557. Karolina A może zainteresuje Cię bazarek filmowy dla Tosi? Podaję link do dwóch: jeden do 15 marca http://www.dogomania.pl/threads/180929-Mega-bazar-filmowy-Tosia-w-hoteliku-ale-mamy-maA-o-pieniAE-A-kA-w-Do-15-03-g-20-00 a drugi jeszcze nie jest zamknięty, więc można coś wybrać :) http://www.dogomania.pl/threads/180100-Filmiki-filmy-filmidA-a-Dla-chorej-Tosi-do-26-lutego-do-godz-20 Jak nic Cię nie zainteresuje to podam Ci na PW numer konta :) Quote
ronja Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 i jeszcze zapomniałam - Ewa Marta była dzis u nas z 10-letnim chłopcem i Tosia jak najbardziej nadaje się do dzieci:) Quote
kmurdz Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 witam! deklaruje na najblizsze miesiace 20 pln miesiecznie, dajcie prosze znak gdzie przelac! pozdrawiam! Quote
kmurdz Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 dzieki za bazarek! tym razem nie skorzystam,ale chetnie wspomoge Tosie :) Quote
Ewa Marta Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='ronja']i jeszcze zapomniałam - Ewa Marta była dzis u nas z 10-letnim chłopcem i Tosia jak najbardziej nadaje się do dzieci:) A żeby Wam to udowodnić, wrzucam kilka fotek z tego spotkania:-) Mój TZ zobaczył Tosię i powiedział "Ciebie mógłbym mieć":-) Szkoda, że nasze dwa psy nie podzielają tego zdania i nie chca przyjąć kolejnego domownika. Tośka jest przesłodka, chwyta za serce w pierwszej sekundzie. Przytula się niesamowicie, nie mogłam od niej wyjść... Dopiero jak się położyła na dużym posłaniu. widać, jaka jest wielka:-) Niespodziewana zamiana miejsc:-) A tu pożegnanie... Quote
ronja Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 śliczne zdjęcia!!!! Michałek ma super podejście do zwierzaków Quote
Ewa Marta Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='ronja']śliczne zdjęcia!!!! Michałek ma super podejście do zwierzaków[/QUOTE] To prawda, bardzo je kocha! Dawno nie widzialam go tak szczesliwego jak dzisiaj. To dzieki Wam Marta, dzieki cudownej atmosferze i dzieki psiakom, ktore z Wami sa szczesliwe! Bardzo dziekuje, ze moglam go do Was zabrac... Quote
ronja Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 to my dziękujemy i zapraszamy - Michałka też :) Quote
mala_czarna Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Nie wiem co mam powiedzieć, zatkało mnie. Zdjęcia Tosi z Michałem świetne. Ewa, czy Tosia bardzo na niego skakała? Quote
obraczus87 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 zdjecia cudowne!!! To bardzo duży plus, że Tosia akceptuje dzieci :) Toska jesteś piekna!!!! Quote
Ewa Marta Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='mala_czarna']Nie wiem co mam powiedzieć, zatkało mnie. Zdjęcia Tosi z Michałem świetne. Ewa, czy Tosia bardzo na niego skakała?[/QUOTE] Nie skakała jakoś specjalnie dużo. Tylko jak wychodził, to chciała być bliżej niego;-) A Michalkowi to było na rękę, więc jej nie odsuwal od siebie. Jest kochana, naprawdę:-) Tyle buziaków nam rozdała... No i pochłaniała każdy smakołyk, który dostała:-) Michal mógł ją spokojnie karmić, nie chciała zjeść mu ręki:-) Byłam cały czas obok nich i zni razu nie zrobila nic, co mogłoby mnie zaniepokoić... Quote
Ellig Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Wszystkie zdjecia sa bardzo radosne i optymistyczne:) Milo popatrzec od rana:) Quote
obraczus87 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Tosia witak ;) wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet :) hihi ;) Quote
Vasco Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Zdjecia cudowne, świetnie, że Tosia to taka pogodna, przyjacielska sunia. Mam nadzieję, że szybko domek znajdzie. Quote
kmurdz Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 caly czas czekam na info gdzie moge przelac. skladam comiesieczna deklaracje! napisz prosze na mojego maila, dzieki. K Quote
mala_czarna Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='kmurdz']caly czas czekam na info gdzie moge przelac. skladam comiesieczna deklaracje! napisz prosze na mojego maila, dzieki. K[/QUOTE] Ile chciałabyś zadeklarować na Tosię? Napisz proszę tutaj, bo Aga35 będzie na tej podstawie uaktualniać posty ;) Jak tylko napiszesz, na PW wyślę numer konta i bardzo dziękuję za deklarację. Dla nas liczy się każdy grosz, bo Tosia ma tylko 3 stałe deklaracje. Quote
Aga-33-76 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Tośka, w górę dziewczyno bo kasy wciąż na życie dla Ciebie mało! Quote
mala_czarna Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Tosia, wstawaj! :) Jak tam Kong? Jeszcze w całości? :evil_lol: Quote
Diora Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Nie było mnie parę dni, wpadam na wątek, a tu takie piękne foteczki :) Quote
Recommended Posts