Jump to content
Dogomania

Tosia za tęczowym mostem ,wrodzona wada serca .Tosiu śpij spokojnie [*][*][*]

Recommended Posts

• Replies 827
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tosi łapka całkiem dobrze, jest ślad po szyciu, ale łapa nie jest spuchnięta i nic się nie sączy

Tosia dostała dziś śliczne posłanko i 15kg karmy od Ewy Marty i Ellig - za co ogromnie dziękuję!!!!!
resztę karmy rozdysponuję na inne moje tymczasy: Maję, Juranda, Simbi, Polusia

tu jeszcze ze starym posłankiem Tosia memla swój kong, swój skarb, który nosi w pysku nawet jak jest już pusty:)

Posted

Tosia wygląda z dnia na dzień lepiej a poslankiem i kongiem to dogodziłyście jej że hej :) Super jak widać jak taki pies cieszy sie z zabawki normalnie jak małe dziecko.

Posted

[quote name='kmurdz']dajcie prosze znak gdzie mam przelac. chetnie sie dorzuce! napisz prosze na [email protected] lub 607 397 557. Karolina

A może zainteresuje Cię bazarek filmowy dla Tosi? Podaję link do dwóch: jeden do 15 marca
http://www.dogomania.pl/threads/180929-Mega-bazar-filmowy-Tosia-w-hoteliku-ale-mamy-maA-o-pieniAE-A-kA-w-Do-15-03-g-20-00

a drugi jeszcze nie jest zamknięty, więc można coś wybrać :)
http://www.dogomania.pl/threads/180100-Filmiki-filmy-filmidA-a-Dla-chorej-Tosi-do-26-lutego-do-godz-20

Jak nic Cię nie zainteresuje to podam Ci na PW numer konta :)

Posted

[quote name='ronja']i jeszcze zapomniałam - Ewa Marta była dzis u nas z 10-letnim chłopcem i Tosia jak najbardziej nadaje się do dzieci:)

A żeby Wam to udowodnić, wrzucam kilka fotek z tego spotkania:-)
Mój TZ zobaczył Tosię i powiedział "Ciebie mógłbym mieć":-) Szkoda, że nasze dwa psy nie podzielają tego zdania i nie chca przyjąć kolejnego domownika. Tośka jest przesłodka, chwyta za serce w pierwszej sekundzie. Przytula się niesamowicie, nie mogłam od niej wyjść...

Dopiero jak się położyła na dużym posłaniu. widać, jaka jest wielka:-)

Niespodziewana zamiana miejsc:-)

A tu pożegnanie...

Posted

[quote name='ronja']śliczne zdjęcia!!!!
Michałek ma super podejście do zwierzaków[/QUOTE]

To prawda, bardzo je kocha! Dawno nie widzialam go tak szczesliwego jak dzisiaj. To dzieki Wam Marta, dzieki cudownej atmosferze i dzieki psiakom, ktore z Wami sa szczesliwe! Bardzo dziekuje, ze moglam go do Was zabrac...

Posted

[quote name='mala_czarna']Nie wiem co mam powiedzieć, zatkało mnie. Zdjęcia Tosi z Michałem świetne. Ewa, czy Tosia bardzo na niego skakała?[/QUOTE]

Nie skakała jakoś specjalnie dużo. Tylko jak wychodził, to chciała być bliżej niego;-) A Michalkowi to było na rękę, więc jej nie odsuwal od siebie. Jest kochana, naprawdę:-) Tyle buziaków nam rozdała... No i pochłaniała każdy smakołyk, który dostała:-) Michal mógł ją spokojnie karmić, nie chciała zjeść mu ręki:-) Byłam cały czas obok nich i zni razu nie zrobila nic, co mogłoby mnie zaniepokoić...

Posted

[quote name='kmurdz']caly czas czekam na info gdzie moge przelac. skladam comiesieczna deklaracje! napisz prosze na mojego maila, dzieki. K[/QUOTE]

Ile chciałabyś zadeklarować na Tosię? Napisz proszę tutaj, bo Aga35 będzie na tej podstawie uaktualniać posty ;)
Jak tylko napiszesz, na PW wyślę numer konta i bardzo dziękuję za deklarację. Dla nas liczy się każdy grosz, bo Tosia ma tylko 3 stałe deklaracje.