mala_czarna Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 No własnie?!?! Powinnyście się Ciotki wstydzić :angryy: Quote
anouk92 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Tośka będzie dobrze - nowe domki będą się o Ciebie biły ;) Quote
Kago Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 http://www.konin.lm.pl/aktualnosci/informacja/49365/Okrucienstwo-nie-do-przyjecia:angryy: wkleiłam, bo trzeba to porozsyłać. Szlag człowieka może trafić:mad: Mam nadzieję, że kanalii nie ujdzie to na sucho. A dla Ciebie Tosieńko jest już śliczny czerwony kong z pysznym wkładem. Do soboty mała czarna jedziesz ze mną? Quote
mala_czarna Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Kago, co do wkładu Konga, to tak sobie pomyślałam, że zamiast serków, pasztetów czy innych delikatesów, to może lepiej by było gdybyśmy jakieś ciastka władowały, albo suchą karmę. Kupska dalej brzydkie u Tosi, więc żeby jeszcze nie pogorszyć. Ciacha dzisiaj kupię w zoologu. Quote
Diora Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Wszystkie cioteczki wywiązały się i przelały pieniądze za fanty z mojego bazarku. Uzbierałyśmy 83zł :) Proszę o nr konta dla Tosi ;) Quote
mala_czarna Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='Diora']Wszystkie cioteczki wywiązały się i przelały pieniądze za fanty z mojego bazarku. Uzbierałyśmy 83zł :) Proszę o nr konta dla Tosi ;) Padam do nóg i bardzo dziękuje w imieniu Tosi. :loveu: Numer konta już wysyłam na PW Quote
ronja Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Dziś z Tosią w lesie spotkałyśmy stado 4 saren. Gdy zaczęły uciekać przecinając naszą ścieżkę, Tosia chciała do nich dołączyć. było ciężko:diabloti: Quote
mala_czarna Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 ronja napisał(a):Dziś z Tosią w lesie spotkałyśmy stado 4 saren. Gdy zaczęły uciekać przecinając naszą ścieżkę, Tosia chciała do nich dołączyć. było ciężko:diabloti: No proszę. Tosi się chyba wydaje, że jest sarenką :evil_lol: Ronja, całe szczęście, że dzika jakiegoś nie spotkałyście! A Tośka ślicznie wyszła na zdjęciach! Quote
obraczus87 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Foty super :) sarenko jestes piekna!!!!!!! Quote
AGA35 Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 piękna piękna nasza "sarenka" . Czy te kupska nadal sa fatalne? Quote
gusia0106 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 A ja widziałam dzisiaj Tosię :) Zdjęcia nie oddają jej urody A jaka przylepka się zrobiła :) Koniecznie trzeba ją głaskać, i mówić do niej i zwracać uwagę :) Quote
mala_czarna Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 No, Tosia słodziak jest, bez dwóch zdań ;) Tosia dostała dzisiaj od Cioci Kago Kong. Oj, zaskoczyła mnie na plus. Byłam bardziej niż pewna, że Tośka w ogóle nie załapie o co chodzi, a bezbłędnie dobrała się do upchanego w środku żarełka. Bystra jest dziewczyna i tyle. Tosiak dzisiaj: Quote
Kago Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='mala_czarna']No, Tosia słodziak jest, bez dwóch zdań ;) Tosia dostała dzisiaj od Cioci Kago Kong. Oj, zaskoczyła mnie na plus. Byłam bardziej niż pewna, że Tośka w ogóle nie załapie o co chodzi, a bezbłędnie dobrała się do upchanego w środku żarełka. Bystra jest dziewczyna i tyle. Tosiak dzisiaj: Potwierdzam, że Tosia jest urocza. Ciałka jeszcze nie nabrała, ale jest bardzo radosna i rzeczywiście przytulaśna. Ale żeby nabrała normalnej wagi i żeby ją trochę okiełznać potrzeba czasu:evil_lol:. Ronja zrobiła kawał roboty, mała_czarna wkłada kupę serca, ale potrzeba jeszcze masę pracy i czasu, który trzeba kupic w hoteliku inaczej ciężko będzie Tosieńkę wyadoptować. Pamiętajcie ludzikowie o pieniąchach dla niej, bo to wspaniały mądry pies. Karma dla Tosi jest zapewniona na dłuższy czas teraz ważny jest dach nad głową. Quote
ronja Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Tosia podchodziła do nas z kongiem w pyszczku, jakby się chwaląc nam ze swojego prezentu. Memlała merdając ogonem cały czas. kupy ciutkę lepsze Quote
mala_czarna Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='ronja']Tosia podchodziła do nas z kongiem w pyszczku, jakby się chwaląc nam ze swojego prezentu. [/QUOTE] Albo czekała na kolejną porcję wsadu do konga :evil_lol: Cwaniara z niej! Quote
kmurdz Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 dajcie prosze znak gdzie mam przelac. chetnie sie dorzuce! napisz prosze na [email protected] lub 607 397 557. Karolina Quote
Recommended Posts