Jump to content
Dogomania

Tosia za tęczowym mostem ,wrodzona wada serca .Tosiu śpij spokojnie [*][*][*]

Recommended Posts

• Replies 827
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kago, co do wkładu Konga, to tak sobie pomyślałam, że zamiast serków, pasztetów czy innych delikatesów, to może lepiej by było gdybyśmy jakieś ciastka władowały, albo suchą karmę. Kupska dalej brzydkie u Tosi, więc żeby jeszcze nie pogorszyć. Ciacha dzisiaj kupię w zoologu.

Posted

[quote name='Diora']Wszystkie cioteczki wywiązały się i przelały pieniądze za fanty z mojego bazarku. Uzbierałyśmy 83zł :)
Proszę o nr konta dla Tosi ;)

Padam do nóg i bardzo dziękuje w imieniu Tosi. :loveu:
Numer konta już wysyłam na PW

Posted

Dziś z Tosią w lesie spotkałyśmy stado 4 saren. Gdy zaczęły uciekać przecinając naszą ścieżkę, Tosia chciała do nich dołączyć. było ciężko:diabloti:

Posted

ronja napisał(a):
Dziś z Tosią w lesie spotkałyśmy stado 4 saren. Gdy zaczęły uciekać przecinając naszą ścieżkę, Tosia chciała do nich dołączyć. było ciężko:diabloti:

No proszę. Tosi się chyba wydaje, że jest sarenką :evil_lol:
Ronja, całe szczęście, że dzika jakiegoś nie spotkałyście! A Tośka ślicznie wyszła na zdjęciach!

Posted

A ja widziałam dzisiaj Tosię :)
Zdjęcia nie oddają jej urody

A jaka przylepka się zrobiła :) Koniecznie trzeba ją głaskać, i mówić do niej i zwracać uwagę :)

Posted

No, Tosia słodziak jest, bez dwóch zdań ;) Tosia dostała dzisiaj od Cioci Kago Kong. Oj, zaskoczyła mnie na plus. Byłam bardziej niż pewna, że Tośka w ogóle nie załapie o co chodzi, a bezbłędnie dobrała się do upchanego w środku żarełka. Bystra jest dziewczyna i tyle.

Tosiak dzisiaj:

Posted

[quote name='mala_czarna']No, Tosia słodziak jest, bez dwóch zdań ;) Tosia dostała dzisiaj od Cioci Kago Kong. Oj, zaskoczyła mnie na plus. Byłam bardziej niż pewna, że Tośka w ogóle nie załapie o co chodzi, a bezbłędnie dobrała się do upchanego w środku żarełka. Bystra jest dziewczyna i tyle.

Tosiak dzisiaj:

Potwierdzam, że Tosia jest urocza. Ciałka jeszcze nie nabrała, ale jest bardzo radosna i rzeczywiście przytulaśna. Ale żeby nabrała normalnej wagi i żeby ją trochę okiełznać potrzeba czasu:evil_lol:. Ronja zrobiła kawał roboty, mała_czarna wkłada kupę serca, ale potrzeba jeszcze masę pracy i czasu, który trzeba kupic w hoteliku inaczej ciężko będzie Tosieńkę wyadoptować. Pamiętajcie ludzikowie o pieniąchach dla niej, bo to wspaniały mądry pies. Karma dla Tosi jest zapewniona na dłuższy czas teraz ważny jest dach nad głową.

Posted

Tosia podchodziła do nas z kongiem w pyszczku, jakby się chwaląc nam ze swojego prezentu. Memlała merdając ogonem cały czas.

kupy ciutkę lepsze

Posted

[quote name='ronja']Tosia podchodziła do nas z kongiem w pyszczku, jakby się chwaląc nam ze swojego prezentu. [/QUOTE]

Albo czekała na kolejną porcję wsadu do konga :evil_lol:
Cwaniara z niej!