AGA35 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Kago napisał(a):Ronja czy mogę się też wprosić na herbatkę w przyszły weekend zanim ktoś Tosię porwie do domku? Strasznie mi ta sunia przypadła do serducha. Mogłabym komuś dać w zęby za doprowadzenie tak wspaniałego psa do takiego stanu. tosina na wszystkich tak działa .kochana suczyna Quote
ana80 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Tosieńko czemu u Ciebie tak cicho ? Szybko skacz do góry! Quote
mala_czarna Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Nadal prosimy o deklaracje. Choćby jednorazowe:roll: Quote
mala_czarna Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Tosiaczku, nikt do Ciebie nie zagląda :-( Quote
ronja Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Tosia zrobiła nam dziś pobudkę o 4 rano - szczekala - daliśmy jeść, zjadla, dalej szczekała... siusiu chciała:) mądra dziewczynka Tosia dużo pije. Wypija praktycznie od razu całą miskę. Ile byśmy nie dolewali, wszystko znika. Myslę, że Tosia pije, by zapelnić żołądek, ciągle jest głodna. Na spacerach węszy w śniegu w poszukiwaniu resztek. Jak jej daję jeść, mało mnie nie przewróci, tak skacze, by dostać się do miski, którą mam w ręku. A Tosia jak staje na dwóch łapach, jest prawie takiego samego wzrostu jak ja;) Quote
mala_czarna Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Ciekawe, czy kiedyś jej to przejdzie? Moja Frotka była w schronisku tylko 3 miesiące, ale cały czas ma syndrom pustej miski. Tylko, że ona jest szalenie kulturalna, zawsze grzecznie czeka jak nałożę jej jedzenie do miski, i dopiero wtedy podchodzi. Jedzenie znika w ciągu minuty :) Tosia, nie szalej, bo nie starczy nam na prowiant :evil_lol: Quote
AGA35 Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 ty obżarciuchu!!!:lol:Cioteczki błagamy o deklaracje . nie wyrobimy na żarełko :loveu: Quote
obraczus87 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Tak tak Cioteczki prosimy o wsparcie dla Tosi :) Quote
Aga-33-76 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 A kto zbiera kasę dla Tośki? poproszę o nr konta Quote
AGA35 Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 proponuję konto małej czarnej .Oczywiście jak sie zgodzi Quote
Taghar Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 1 No to już na badania jest kasa, a dowiemy się jakie są ich wyniki? 2 Gdzie zamierzacie ją wziąść ze schroniska, bo jeśli jest ktoś zainteresowany tą psiną to musi ponosić koszty utrzymania i leczenia. 3 Schronisko jest utrzymywane (tak jak zwierzęta tam będące) przez lokalne władze samorządowe.Dotyczy to także ich leczenia... ...wszystkie podobne posty śmierdzą mi naciąganiem na kasę... Quote
Aga-33-76 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Taghar napisał(a):1 No to już na badania jest kasa, a dowiemy się jakie są ich wyniki? 2 Gdzie zamierzacie ją wziąść ze schroniska, bo jeśli jest ktoś zainteresowany tą psiną to musi ponosić koszty utrzymania i leczenia. 3 Schronisko jest utrzymywane (tak jak zwierzęta tam będące) przez lokalne władze samorządowe.Dotyczy to także ich leczenia... ...wszystkie podobne posty śmierdzą mi naciąganiem na kasę... nie bardzo rozumiem tonu wypowiedzi :roll: Tośka od tygodnia jest już w DT Quote
obraczus87 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Taghar napisał(a):1 No to już na badania jest kasa, a dowiemy się jakie są ich wyniki? 2 Gdzie zamierzacie ją wziąść ze schroniska, bo jeśli jest ktoś zainteresowany tą psiną to musi ponosić koszty utrzymania i leczenia. 3 Schronisko jest utrzymywane (tak jak zwierzęta tam będące) przez lokalne władze samorządowe.Dotyczy to także ich leczenia... ...wszystkie podobne posty śmierdzą mi naciąganiem na kasę... Zapraszam do zapoznania się z całym watkiem. Jesli smierdzi Ci cos tutaj, to opuść ten wątek i daj nam oddychać świeżym powietrzem ;) Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości zapraszam do wysłania do mnie PW, odpowiem na wszystkie Twoje pytania, a wątku TOSI NIE ZAŚMIECAJ. Quote
AGA35 Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 mała czarna właśnie wraca od tosinki .... czekamy na relacje Quote
ronja Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Tosia na spacerku z małą_czarną i z Polem, którego początkowo tolerowała. Polo nie był namolny, a pod koniec spaceru mu się prawie oberwało od Tosi Quote
Ilka21 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 słuchajcie Tosia wygląda już lepiej, jestem w szoku i bardzo się cieszę Quote
ronja Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Nadal jest bardzo chuda, Mała_czarna widziała jak Tosia rzuca się na jedzenie... znalazła w lesie pudełko ze słoniną, we dwie nie mogłyśmy jej odciągnąć Quote
Aga-33-76 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 nie no, dziewczynie boczków przybyło :) oby sie jeszcze w tej pięknej główce porządek zrobił :) Quote
mala_czarna Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Uff jestem już :) Nie, Tosi nie przybyło boków, Nadal chudzinka jest. Wiecie co? Ja nie wiem jak mąż Ronji wychodzi na spacery, bo cielątko tak ciągnie, że głowa mała :lol: No, ale mąż większy ode mnie to i siłę ma ;) Tosia tak mnie dzisiaj pacnęła w oko, że mało mi na wierzch nie wypłynęło, a na spacerze, kiedy chciałam jej dać ciasteczko przywaliła mi dodatkowo w brodę. No i generalnie jest tak jak pisała wcześniej Ronja - Tosia tak naprawdę nie interesuje się człowiekiem. Ją zawsze i wszędzie interesuje TYLKO jedzenie. Dziewczyny, ja pierwszy raz w życiu widziałam jak ona rzuciła się na miskę, którą przyniosła Ronja. Tosia za jedzenie zrobiłaby chyba wszystko :roll: Quote
mala_czarna Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Taghar napisał(a): ...wszystkie podobne posty śmierdzą mi naciąganiem na kasę... Tosia nie jest już w schronisku. Tosia jest w dt - koszty utrzymania ponosimy my, czyli ci wszyscy, którzy zadeklarowali wpłaty na Tosię, Jak chcesz szukać afer to proponuję komisję śledczą. Quote
ronja Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Tosia ciągnęła, bo byłyśmy we dwie i był jeszcze Polo. Normalnie jak chodzę z nią sama na spacery jest ok. Ciągnie tylko, jak coś znajdzie do jedzenia. Pod tym względem uważam, że jest całkiem znośnie:) Quote
AGA35 Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 mala_czarna napisał(a):Tosia nie jest już w schronisku. Tosia jest w dt - koszty utrzymania ponosimy my, czyli ci wszyscy, którzy zadeklarowali wpłaty na Tosię, Jak chcesz szukać afer to proponuję komisję śledczą. dobre dobre ....:evil_lol: Quote
mala_czarna Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Same widzicie, że chuda, a Ronja karmi Tosię 4 razy dziennie Tak pięknie pozuję :) Tosia widzi ciasteczko, więc stoi spokojnie :) Quote
AGA35 Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 mala_czarna napisał(a):Same widzicie, że chuda, a Ronja karmi Tosię 4 razy dziennie Tak pięknie pozuję :) Tosia widzi ciasteczko, więc stoi spokojnie :) widzi ciastko haha hipnoza zupełna Quote
AGA35 Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 przypominam że bazarek dla suczynek trwa http://www.dogomania.pl/threads/180366-Mieszany-bazarek-dla-Buni-i-Tosi-do-28-02-10 Quote
Recommended Posts