obraczus87 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 gusia0106 napisał(a):Obraczus, widziałaś ją "na żywo"? Tak czy siak wyląduje prędzej czy później :evil_lol: Pytasz o malą_czarną?? :cool1: Tak tak widziałam :evil_lol: Quote
gusia0106 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 obraczus87 napisał(a):Pytasz o malą_czarną?? :cool1: Tak tak widziałam :evil_lol: To sama rozumiesz, że Jej los jest przesądzony ;) Quote
mala_czarna Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Oj, bo zaraz czyjeś głowy spadną!! :mad::evil_lol: Quote
gusia0106 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 mala_czarna napisał(a):Oj, bo zaraz czyjeś głowy spadną!! :mad::evil_lol: A nie mówiłam! W A R I A T K A! Agresywna w dodatku ! :stupid: Quote
obraczus87 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 mala_czarna napisał(a):Oj, bo zaraz czyjeś głowy spadną!! :mad::evil_lol: Groźba czy obietnica?? :D Quote
mala_czarna Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 No to się Gusiasta doigrałaś!!! W sobotę poszczuję Cię Tosisławą!! :obrazic: Quote
obraczus87 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 mala_czarna napisał(a):No to się Gusiasta doigrałaś!!! W sobotę poszczuję Cię Tosisławą!! :obrazic: Gusia - bój sie :D Quote
gusia0106 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 obraczus87 napisał(a):Gusia - bój sie :D Chyba w taki wypadku nie pojadę do Ronji w sobotę ;) Quote
obraczus87 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 gusia0106 napisał(a):Chyba w taki wypadku nie pojadę do Ronji w sobotę ;) No zastanów sie ;) jeśli chcesz wrócić cała i zdrowa ;) Quote
mala_czarna Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Myślałam, myślałam, aż wymyśliłam. Żmudny to i ciężki był proces, aż w końcu w bólach wykluła mi się myśl, że zastosujemy się póki co do wskazań weta, o których pisała Ronja. Jesli się z kupą nic nie unormuje wtedy sięgniemy po kreon ;) Quote
Ilka21 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 obraczus87 napisał(a):Ja sie nie upieram przy Kreonie. Nie jestem wetem. Wiem tylko tyle, że mój pies był diagnozowany przez prawie rok i wielu wetów nic nie wykrywało. Tak jak pisałam wczesniej, Kreon nie zaszkodzi na pewno, a może pomóc. Sama Gusia pisała o tym, że badania związane z trzustką są drogie. Jesli po Kreonie by sytuacja sie unormowała wtedy można pomysleć o dokładniejszych badaniach, ktore by pokazaly jakie leki powinna Tosia brac, oraz czy konieczna jest karma specjalistyczna. W wielu przypadkach same leki których miesieczny koszt to 20 czy zł wystarczą i nie jest potrzebna specjalistyczna karma. Mała_czarna głowa do góry! Damy rade z Tosią, nie zamartwiaj się już Nia tak, bo w wariatkowie wylądujesz ;) Problemy z trzustka nie oznaczają duzych problemów z adopcja. Tak było w przypadku Felusia z Duczek, który tez ma problemy z trzustką. Od niedawna grzeje doopke w DS :) obarczuś wiem dlatego napisałam, ze moze ten kreon- ja naprawde nic nie mam przeciko tylko głośno myślę że można chwile z badaniem poczekać jesze ;) Quote
ronja Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 ja myślę, że to rozsądne podejście:) dajmy dziewczynie odetchnąć, pojeść, poczuć się bezpiecznie. Tosia jakby weselsza. Dziś na spacerze przylatywała do mnie jak ją wołałam i skakała na mnie, a potem w podskokach się oddalała. W takich radosnych podskokach. Wytarmosiłam ją i Tosia dostała glupawy - tyle, ze w jej wydaniu głupawa jest nieco groźna:evil_lol: Tosia z radości kręci ósemki między drzewkami w tempie błyskawicy - tak się oplątała, że nie mogłam smyczy wyciągnąć. musialam Tosię odpiąć, trzymać ją jedną reką za obrożę, a drugą wyplątywać smycz z gałęzi:lol: będzie z Tosi fajna psina:loveu: Quote
obraczus87 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Ilka21 napisał(a):obarczuś wiem dlatego napisałam, ze moze ten kreon- ja naprawde nic nie mam przeciko tylko głośno myślę że można chwile z badaniem poczekać jesze ;) Ja tez głośno myśle ;) zresztą fajnie, że mozna powymieniać sie tutaj swoimi myslami :) Aaaaa Ilka, plisss jestem obrączuś ;) Quote
Ilka21 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 sorki wielkie ale teraz ze znakami PL będzie mi lepiej zapamiętać bo tak ciągle coś przekręcam w twoim niku Quote
ronja Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Tosia na żywo ;) [video=youtube;eFGhpJk4KzQ]http://www.youtube.com/watch?v=eFGhpJk4KzQ[/video] Quote
mala_czarna Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 O rany! Ronja, ciasteczka żadnego nie miałaś i ona tak sama przychodziła?? Juhuuu! :sweetCyb: Quote
ronja Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 nie biorę już ciastek, grozi to przewróceniem:evil_lol: Quote
obraczus87 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Ilka21 napisał(a):sorki wielkie ale teraz ze znakami PL będzie mi lepiej zapamiętać bo tak ciągle coś przekręcam w twoim niku Nie masz za co przepraszać ;) Każdy sie myli bez znaków PL :) Quote
Diora Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Patrząc na ten filmik aż mi się radośnie na serduchu zrobiło :) Kochana sunia... Dobrze, że się powstrzymałyście od podania kreonu. Przy zapaleniu trzustki inne badania byłyby gorsze... W sytuacji kiedy jeszcze nic nie wiemy, a mamy mało pieniążków, myślę,że lepiej już kupić Tosi jakieś witaminy, które "postawią ją na nogi" :) Quote
mala_czarna Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Dotarły wszystkie wpłaty z Tosiowego bazarku nr 1 - łączna kwota to 167 zł! :multi: Dotarł przelew Agusi (Aga-33-76). Dziękujemy :) 20 zł Quote
mala_czarna Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 ana80 napisał(a):Skacz malutka do góry po dobry humorek ! Deklaruje 10 zł co miesiąc. Ana, chyba nie zauważyłyśmy Twojej deklaracji :oops: Przepraszam. Czy to nadal aktualne? Quote
Recommended Posts