Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted

Nie no, bardzo elegancko prezentuje się Baksiu z obciętą sierścią. :loveu: :razz:

Zmieniam zdanie: Ślicznie mu zarówno z długą sierścią, jak i z krótszą. :)

Posted

Nie no, ale obciety o wiele lepiej wygląda:loveu:

Mi się też tak podoba:loveu:

Pianka jak jakiś mafiozo...nie?

Jego przodkowie byli w rodzinie Soprano:evil_lol:

[SIZE=4]Czesc Pati :multi:

Obcinacie już Baksiulka na krótko? my w piatek idziemy do fryzjera ale na takie kosmetycznie poprawki z długosci obetniemy dopiero w kwietniu jak juz bedzie cieplutko :lol:

Myslałam o pujściu do fryzjera w nadchodzącym tygodniu no ale też jakoś nie jestem do tego przekonana:shake:
Trochę zimno jest no ale zobaczymy:)

Cześć, przepraszam za nieobecnosć:-(
Ale Baksiul ślicznie wygląda w krótkiej fryzurce:loveu:

Wiadomo jak we wszystkim:loveu::evil_lol:

Nie no, bardzo elegancko prezentuje się Baksiu z obciętą sierścią. :loveu: :razz:

Zmieniam zdanie: Ślicznie mu zarówno z długą sierścią, jak i z krótszą. :smile:

A co ty się tak podlizujesz:p :cool3:

Hej!

Baksymilian wyglada szałowo w krótkiej fryzurce:evil_lol:

Witamy Asiuniu:loveu:
Dziękujemy za komplementy:D

Posted

HAU

Jak sie macie dogomaniacy???

Ja wam pokażę zaraz jak spędzam wieczoryt:D:DNie uważacie że romantycznie:)

A to dziadostwo panoszy mi się wiecznie po domu:shake:
Hasioczek

Hasioczek a za nią Siwa

Siwa

Haska (czyli brudas numero uno)

Widzicie co ja muszę dziennie w domu znosić HAU...

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']HAU

Jak sie macie dogomaniacy???

Ja wam pokażę zaraz jak spędzam wieczoryt:D:DNie uważacie że romantycznie:)

A to dziadostwo panoszy mi się wiecznie po domu:shake:
Hasioczek

Hasioczek a za nią Siwa

Siwa

Haska (czyli brudas numero uno)

Widzicie co ja muszę dziennie w domu znosić HAU...

też miałam identyczny zestawik :evil_lol: Kawkę i Helę. Ale już ich nie ma :shake:, teraz mam chomika mandżurskiego Kasię, moją imienniczkę :cool3:

Posted

[SIZE=4]Czeesc Pati :razz:

Cześć Daguś

Ze szczurków najbardziej podoba mi się Haska. :smile:

Haska to największy hahar, wszędzie wlezie, wszystko przesunier i niczego się nie boi:D

też miałam identyczny zestawik :evil_lol: Kawkę i Helę. Ale już ich nie ma :shake:, teraz mam chomika mandżurskiego Kasię, moją imienniczkę :cool3:

Pozdrów ode mnie Kasię:loveu:

Haska wygląda jak moja Ś.P.Mycia:placz: :placz: !

Przykro mi z powodu Myci:(

To jet prawdziwy numer 1 i nic ani nikt jej nie pobije.

Ona jest kochana tylko że ma guza pod przednią łapką, na szczęscie j ą to nie boli ale leczyć nie ma sensu one już swoje lata mają a u takiego gryzonia operacja jest bardzo niebezpieczna

Posted

Dzisiaj chyba dzien wstawiania zdjec szczurow na dogo bo tez dzis wstawilam:evil_lol: :evil_lol:
Ale ona sliczna:loveu:

Nie ma to jak wylizywac wieczko:lol:

To krew racja?bo z regoly na jasnych szcuzrach dobrze ja zauwazyc;) Sama sie drapie? czy kolezanki ja uzadzily?

Posted

Haska to największy hahar, wszędzie wlezie, wszystko przesunier i niczego się nie boi :D

Taki był mój Wiórek (koszatniczka).
Nic dziwnego, że Haska to moja faworytka. ;)

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']
Przykro mi z powodu Myci:(

To już było 1,5 roku temu, a nadal nie mogę powtrzymać się od łez jak sobie o niej pomyślę. Stąd mój sentyment do szczurków. Boję się, ze jak kupię nowego szczurka to za jakiś czas będę musiała przeżywać to samo:placz:. Ona miała tylko 2 lata:placz: :placz: :placz: !!!

Posted

ale bosko umaszczony szczurasek:loveu:

Wszyscy to mówią jak ją widzą:loveu: kiedyś była ciemniejsza

To krew racja?bo z regoly na jasnych szcuzrach dobrze ja zauwazyc;-) Sama sie drapie? czy kolezanki ja uzadzily?

To nie jest rew to ketchup:evil_lol: kilka minut wczęsniej z śmietnika ją wyjęłam:shake:
Zaraz musze do twoich szczurasków zajrzeć

To już było 1,5 roku temu, a nadal nie mogę powtrzymać się od łez jak sobie o niej pomyślę. Stąd mój sentyment do szczurków. Boję się, ze jak kupię nowego szczurka to za jakiś czas będę musiała przeżywać to samo:placz:. Ona miała tylko 2 lata:placz: :placz: :placz: !!!

W mojej książeczce o szczurach p;iszę ze zyją one 2-max. 3 lata więc twoja już miała swój wiek ale i tak przykro:shake:

Ale słodziutki :loveu:

Ona tez jest największym pieszczochem

Ja bym chciała szczurka , ale mama się boi, nie lubi i wogóle rodzice są na nie...:mad:
Ja jak powiedziąłam mamie że przynosze szczura to powiedziała że wylecę z tym obrzydlistwem na ogródek mieszkać, a jak już na żywo takiego małego młodziutkiego okruszka zobaczyła to teraz je rozpieszcza:loveu: i uwielbia ich ogony:)

Posted

nathaniel napisał(a):
Ja bym chciała szczurka , ale mama się boi, nie lubi i wogóle rodzice są na nie...:mad:

U mnie było to samo!
Ja myślałam, że mama mnie z domu wyrzuci, jak przywieźliśmy szczurka:-(...
A potem tak się przyzwyczaiła(i zakochała;)), że obie ryczałyśmy, kiedy Mycia umierała... a my nie mogłyśmy nic zrobić:placz: :placz: :placz: !