Pianka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 nathaniel napisał(a):Pianka jak jakiś mafiozo...nie? Możliwe:evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Czesc Pati :multi: Obcinacie już Baksiulka na krótko? my w piatek idziemy do fryzjera ale na takie kosmetycznie poprawki z długosci obetniemy dopiero w kwietniu jak juz bedzie cieplutko :lol: Quote
Guffi Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Cześć, przepraszam za nieobecnosć:-( Ale Baksiul ślicznie wygląda w krótkiej fryzurce:loveu: Quote
Bonsai Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Nie no, bardzo elegancko prezentuje się Baksiu z obciętą sierścią. :loveu: :razz: Zmieniam zdanie: Ślicznie mu zarówno z długą sierścią, jak i z krótszą. :) Quote
asiunia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Hej! Baksymilian wyglada szałowo w krótkiej fryzurce:evil_lol: Quote
Patikujek Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Nie no, ale obciety o wiele lepiej wygląda:loveu: Mi się też tak podoba:loveu: Pianka jak jakiś mafiozo...nie? Jego przodkowie byli w rodzinie Soprano:evil_lol: [SIZE=4]Czesc Pati :multi: Obcinacie już Baksiulka na krótko? my w piatek idziemy do fryzjera ale na takie kosmetycznie poprawki z długosci obetniemy dopiero w kwietniu jak juz bedzie cieplutko :lol: Myslałam o pujściu do fryzjera w nadchodzącym tygodniu no ale też jakoś nie jestem do tego przekonana:shake: Trochę zimno jest no ale zobaczymy:) Cześć, przepraszam za nieobecnosć:-( Ale Baksiul ślicznie wygląda w krótkiej fryzurce:loveu: Wiadomo jak we wszystkim:loveu::evil_lol: Nie no, bardzo elegancko prezentuje się Baksiu z obciętą sierścią. :loveu: :razz: Zmieniam zdanie: Ślicznie mu zarówno z długą sierścią, jak i z krótszą. :smile: A co ty się tak podlizujesz:p :cool3: Hej! Baksymilian wyglada szałowo w krótkiej fryzurce:evil_lol: Witamy Asiuniu:loveu: Dziękujemy za komplementy:D Quote
Patikujek Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 HAU Jak sie macie dogomaniacy??? Ja wam pokażę zaraz jak spędzam wieczoryt:D:DNie uważacie że romantycznie:) A to dziadostwo panoszy mi się wiecznie po domu:shake: Hasioczek Hasioczek a za nią Siwa Siwa Haska (czyli brudas numero uno) Widzicie co ja muszę dziennie w domu znosić HAU... Quote
Guffi Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Ojej masz szczurki:placz: :placz: :placz: Boziu jakie słodziutkie:placz: , wycałuj je ode mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Bonsai Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Ze szczurków najbardziej podoba mi się Haska. :) Quote
leemonca Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']HAU Jak sie macie dogomaniacy??? Ja wam pokażę zaraz jak spędzam wieczoryt:D:DNie uważacie że romantycznie:) A to dziadostwo panoszy mi się wiecznie po domu:shake: Hasioczek Hasioczek a za nią Siwa Siwa Haska (czyli brudas numero uno) Widzicie co ja muszę dziennie w domu znosić HAU... też miałam identyczny zestawik :evil_lol: Kawkę i Helę. Ale już ich nie ma :shake:, teraz mam chomika mandżurskiego Kasię, moją imienniczkę :cool3: Quote
Guffi Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Haska wygląda jak moja Ś.P.Mycia:placz: :placz: ! Quote
Manixsa Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 To jet prawdziwy numer 1 i nic ani nikt jej nie pobije. Quote
Patikujek Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [SIZE=4]Czeesc Pati :razz: Cześć Daguś Ze szczurków najbardziej podoba mi się Haska. :smile: Haska to największy hahar, wszędzie wlezie, wszystko przesunier i niczego się nie boi:D też miałam identyczny zestawik :evil_lol: Kawkę i Helę. Ale już ich nie ma :shake:, teraz mam chomika mandżurskiego Kasię, moją imienniczkę :cool3: Pozdrów ode mnie Kasię:loveu: Haska wygląda jak moja Ś.P.Mycia:placz: :placz: ! Przykro mi z powodu Myci:( To jet prawdziwy numer 1 i nic ani nikt jej nie pobije. Ona jest kochana tylko że ma guza pod przednią łapką, na szczęscie j ą to nie boli ale leczyć nie ma sensu one już swoje lata mają a u takiego gryzonia operacja jest bardzo niebezpieczna Quote
asiunia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 ale bosko umaszczony szczurasek:loveu: Quote
KaRa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Dzisiaj chyba dzien wstawiania zdjec szczurow na dogo bo tez dzis wstawilam:evil_lol: :evil_lol: Ale ona sliczna:loveu: Nie ma to jak wylizywac wieczko:lol: To krew racja?bo z regoly na jasnych szcuzrach dobrze ja zauwazyc;) Sama sie drapie? czy kolezanki ja uzadzily? Quote
Bonsai Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Haska to największy hahar, wszędzie wlezie, wszystko przesunier i niczego się nie boi :D Taki był mój Wiórek (koszatniczka). Nic dziwnego, że Haska to moja faworytka. ;) Quote
Guffi Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze'] Przykro mi z powodu Myci:( To już było 1,5 roku temu, a nadal nie mogę powtrzymać się od łez jak sobie o niej pomyślę. Stąd mój sentyment do szczurków. Boję się, ze jak kupię nowego szczurka to za jakiś czas będę musiała przeżywać to samo:placz:. Ona miała tylko 2 lata:placz: :placz: :placz: !!! Quote
nathaniel Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Ja bym chciała szczurka , ale mama się boi, nie lubi i wogóle rodzice są na nie...:mad: Quote
Patikujek Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 ale bosko umaszczony szczurasek:loveu: Wszyscy to mówią jak ją widzą:loveu: kiedyś była ciemniejsza To krew racja?bo z regoly na jasnych szcuzrach dobrze ja zauwazyc;-) Sama sie drapie? czy kolezanki ja uzadzily? To nie jest rew to ketchup:evil_lol: kilka minut wczęsniej z śmietnika ją wyjęłam:shake: Zaraz musze do twoich szczurasków zajrzeć To już było 1,5 roku temu, a nadal nie mogę powtrzymać się od łez jak sobie o niej pomyślę. Stąd mój sentyment do szczurków. Boję się, ze jak kupię nowego szczurka to za jakiś czas będę musiała przeżywać to samo:placz:. Ona miała tylko 2 lata:placz: :placz: :placz: !!! W mojej książeczce o szczurach p;iszę ze zyją one 2-max. 3 lata więc twoja już miała swój wiek ale i tak przykro:shake: Ale słodziutki :loveu: Ona tez jest największym pieszczochem Ja bym chciała szczurka , ale mama się boi, nie lubi i wogóle rodzice są na nie...:mad: Ja jak powiedziąłam mamie że przynosze szczura to powiedziała że wylecę z tym obrzydlistwem na ogródek mieszkać, a jak już na żywo takiego małego młodziutkiego okruszka zobaczyła to teraz je rozpieszcza:loveu: i uwielbia ich ogony:) Quote
Guffi Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 nathaniel napisał(a):Ja bym chciała szczurka , ale mama się boi, nie lubi i wogóle rodzice są na nie...:mad: U mnie było to samo! Ja myślałam, że mama mnie z domu wyrzuci, jak przywieźliśmy szczurka:-(... A potem tak się przyzwyczaiła(i zakochała;)), że obie ryczałyśmy, kiedy Mycia umierała... a my nie mogłyśmy nic zrobić:placz: :placz: :placz: ! Quote
Recommended Posts