Patikujek Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Tak też dorzucam fotek: Zaczynamy od tych kilku domowych Śpię Daj mi już spokój z tym aparatem wrrr.... A tu pani się aparatem bawiła A teraz cudo:loveu: tej suni jeszcze tu nie pokazywałam:loveu: To jest Kaja przywoziłam ją jakiś miesiąc temu koleżance, była znaleziona w lesie, wygłodniała i bardzo słaba a teraz łobuz zaczepia wszystko i wszystkich:evil_lol: (wiem że zdjęcia nie sa zbyt wyraźne ale Kaja zwalnia ruchy jedynie do jedzenia:evil_lol: ) A tu jeszcze Baksiu u sąsiadki I sąsiadka Sami Quote
KaRa_ Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ale śliczna bokserka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jak mozna taka slicznotke wyrzucic ale dobrze,ze ma nowy domek;) Quote
BORA Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Śliczna Kaja :loveu: Baksiu też :lol: A ludzie są okropni :shake: Quote
Patikujek Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 A teraz jedziemy z fotami z dzisiejszej wycieczki: Baksiu nie był zachwycony ponieważ nie lubi jazdy samochodem, chętnie do niego wskakuje ale po 5 minutach zaczyna niesamowicie skomleć, i nie da się go uspokoić:shake: Zaczęliśmy po kolei Najpierw byliśmy w planetarium Do środka nie wchodziliśmy, jedynie obeszliśmy je do okoła Szliśmy sobie dalej alejką...(a Baksiu był szczęśliwy, że tyle miejsca do biegania i nikt go nie goni, że po chodniku trzeba chodzić) Potem przeszliśmy w miejsce gdzie było wiele pięknych rzeźb, najciekawsze pofotografowałam (przyjrzyjcie się na niektórych znalazł się też Baksiu) Dwie kozice stykające się porożem Coś...??? Coś ładnego:D Trzy żelazne jelenie Ładna pani... Chłopak z dziewczyną grający na harmonijkach Rodzina wielkoludów Następnym punktem wycieczki był tor saneczkowy ( a co tam i ja nie zawachałam się skożystać) Za torem był ładny stawik i kilka miejsc idealnych do pozowania:D:D:D (z tyłu widać mojego brata) A to jest śliczne jeziorko:loveu: Następnie mijaliśmy amfiteatr... A to powiększenie tej rzeźby widocznej po prawej Cdn... amfiteatru I rzeźba za amfiteatrem A takie alejki prowadziły do tych wszystkich miejsc To już w drodze powrotenej kiedy moi rodzice zdecydowali do sklepu zajrzeć. Baksiu miał dośść i płakał już żeby szybciej do domku wracać:shake: A teraz Baksymilian śpi jak zabity i nawet na spacerek nie miał zamiaru się ruszać:evil_lol: Quote
Patikujek Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Bokserka miała jeszcze brata, który także trafił już do dobrych ludzi:D:D:D Quote
BORA Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):Bokserka miała jeszcze brata, który także trafił już do dobrych ludzi:D:D:D Czyli 2 wyrzucone szczeniaki? :hmmmm: Pewnie komuś się nie sprzedały :angryy: Quote
Patikujek Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Na pewn, bo oba już kopiowane ogonki miały i takie dość rasowe są:shake: I człowiek uważa się za lepsze stworzenie od innych:shake: Quote
milena182 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 dobrze ze ta ladna pani baksikiem sie nie zasłoniła:eviltong: Quote
Patikujek Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 No przy tych rzeźbach to wyglądał jak Calineczka:evil_lol: Ta pani chciała Baksia zasłonić ale p[owiedziałam jej do słuchu:evil_lol: Quote
Bonsai Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Ale fajne. :) Mój pies by tak nie wystał. :D Quote
Patikujek Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 On też nie miał na to większej ochoty jednak nie miał wyjścia:evil_lol: Groźby robią swoje:mad::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 A co to za golasy nam tu pokazujesz? :eek2: Czuję się zgorszona! :oops: Pati, żądam nowych fotek przystojnego Baksika, a nie jakichś gołych bab! :diabloti: (faceci mogą być :razz:) Quote
Bonsai Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='asia_pie']:diabloti: (faceci mogą być :razz:) Popieram! :thumbs: :siara: Quote
Patikujek Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Matko święta kto mi tu do galerii zagląda:o:o:o CHOPÓW BRAK(żaden się rozebrać nie chciał:evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Czesc Pati :multi: Qrcze czemu nic nie powiedzialas, ze robicie sobie wyciczke do Parku :mad: :mad: Ja do planetarium mam rzut beretem, 10-15 min na nogach i jestem, a Ty nawet nie szepnelas slowkiem, ze sie wybieracie w moje okolice, nie dobra Ty :mad: :diabloti: Baksiu slodko wyszedl przy tych rzezbach, Oskarek tez ma zrobione przy tym "coś" i przy tych kozicach hihih Jak bedziesz sie nastepnym razem wybierala do Parku to daj znac na kom ok?? Quote
Bonsai Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a): CHOPÓW BRAK(żaden się rozebrać nie chciał:evil_lol: No i jak tu zaprzeczyć faktowi, że kobiety od tysiącleci są brutalnie wyzyskiwane przez mężczyzn? :diabloti: Quote
Patikujek Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Nie da się zaprzeczyć prawdzie:shake: DAGA - kurcze no patrz nie wiedziałam że tak blisko masz tam:shake:) z resztą i tak moi rodzice stwierdzili że choć w jeden dzień podczas ferii moglibyśmy zrobić rodzinną wycieczkę więc od rodziców bym się nie wyrwała ale chyba w przyszłym tygodniu znów będę(z koleżanką) to możemy się spotkać :D??? Quote
Guffi Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Cześć! Dziękuję za odwiedzinki! Obiecuję, że jutro przejrzę galerię:loveu: Narazie oglądnęłam tylko kilka stron:-( :loveu: Quote
Patikujek Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Odwiedziłam twoją galeryjke i nie żałuję masz naprawdę piekne psiaki:loveu: A teraz pokażę wam dzisiejszą wizytę u babci(mini zjazd rodzinny) była tam też żona Baksymiliana - Sunia(zwana również "osiołą chińską" lub "Sunizmo") i oto ona:loveu: Całkowicie rozumiem mojego przystojniaka:D No jak można nie zakochać się w tym pyszczku:loveu: Quote
Patikujek Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Kolejnie kilka wspólnych zdjęć małżeńskich:loveu: Quote
Patikujek Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 No to przyszedł czas na mojego przystojniaka:loveu: Zabiegi pielęgnacyjne to nie jego żywioł:shake: Zobaczcie jaki zadowolony że żonka z nim jest:D Tu już zdecydowanie miał dość zdjęć:shake: Czyżby ktoś powiedził słowo "IDZIEMY DO DOMU" ??? Na koniec przytulaśne zdjęcie z pańcią:loveu: Quote
milena182 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 jak spojżałam na tą białą dame to myślałam ze Baksa przefarbowałaś,albo osiwiał ze zmartwień:turn-l::roflt: Quote
Guffi Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze'] :roflt: Ale koffany:loveu: :loveu: :loveu: Co ta mina oznacza? Mój takiej nie robi:evil_lol: Quote
Recommended Posts