Patikujek Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Nikogo nie spotkaliśmy:shake: A zmęczony to on był:D:D:D A i jeszcze jednak sparawa dodzwoniliśmy się do fryzjerki i w czwartek o 15.00 mamy umówioną wizytę Quote
Bonsai Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Śliczny! Fajną mieliście wyprawę, zawsze miło odpocząć na świeżym powietrzu, a i piesek ma fajny spacerek. :) Quote
Aga K Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 pod tym zdjęciem - cytowanym wyżej - powinien być podpis - przystRojny jestem niee ???? Quote
Patikujek Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Dzięki za komplementy:loveu: Jestem ciekawa jak bęzie wyglądał po obcięciu:) Quote
Aga K Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 tak siamo psystojnie i pięęęknie :loveu::loveu::loveu: Quote
Patikujek Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Jasne że nie zapomnę:) A jutro wstawię zdjęcia Sunii po małym zabiegu frytzjerskim dokonanym przeze mnie:) Quote
Manixsa Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Musisz przyjechac do mnie i naszym psom razem porobic zdjecia.:p Quote
KaRa_ Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ale mieliscie fajna wycieczke;) Baksymilianowi zapewne sie bardzo podobala co? tyle fajnych miejsc do zwiedzenia;) Quote
Sara_i_Aris Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Cudny psiaczek :loveu: I tak jak już gdzieś tam pisałam, ma śliczne, oryginalne imię :loveu: Quote
Patikujek Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Dziękujemy za komplementy:loveu: Baksik lubi takie wycieczki w końcu yorki to też teriery:) i lubią ruch:) A teraz kilka foteczek Sunizmo(Suni znaczy się) Dasz mi już spokój??? Mam cię gdzies wracam do swoich zajęć:shake: Dobra jeszcze kilka ujęć i won... No i na koniec fotki Baksymiliana z kąpieli(w końcu ostatki w długich kudełkach:loveu:) I wycieramy... No jeszcze jutro wkleeję trochę fotek na sucho długowłosego Baksika:) A co do spotkanaka to niezły pomysł jak na razie szykuje się za Magdą z Bytomia wspólne spotkanko to niego na pewno jakies fotaski będą:) Quote
Sara_i_Aris Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Jaka śliczna psinka :loveu: Cudna :loveu: A Baksymilian po kąpieli śmieszne wygląda :lol: Jak taki wielki loczek :evil_lol: Mój to po kąpieli też ma taką fryzurkę :lol: Quote
Aga K Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 siupeeeeełłłłłł :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Manixsa Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Sunia jest naprawde fajna a kiedys była taka biedna i wystraszona. Quote
Aga76 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Dobry wieczór, to moje ulubione zdjęcie :loveu: naprawdę urocze ujęcie :grins: Quote
Patikujek Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Sunia jest typowym przykładem tego co z psem potrafi zdziałać miłość i troska oraz odpowiednie traktowanie:loveu: Pozostałym dzięki za komplementy ta fotka wycierającego się psa muszę przyznac że się udała:loveu: Agguś dzięki za odwiedzinki:) Mamusia o toie pamięta i specjalnie dla ciebie te doteczki:loveu: ty byś mogła tez jakieś swoje u siebie wkleic:) a teraz kilka Baksikowych fotecków jeszcze kudłatych:evil_lol: Quote
Patikujek Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 :laola: UWAGA UWAGA :cool2:AHTUNG AHTUNG!!!!!!!:ylsuper: :B-fly:Baksymilian Wielki w nowej odsłonie:loveu: (jeszcze w salonie, 1 fotka) (już w domku) Quote
Mysia_ Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 suuuper przystojniak :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Patikujek Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Baksymilianowi w kazdej fryzurce do twarzy:loveu: Quote
Recommended Posts