Patikujek Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 A kiedy w twojej galerii się pojawisz Mysiu???:mad: Quote
milena182 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 sliczne zdjecia taki radosny jest na nich:loveu: Quote
leemonca Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 szczęście pełnym pyskiam :laugh2_2:, a w tle to ty :razz:? Quote
barbara.h Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Zdrowych i spokojnych świąt życzy Basia z rodzinką i całym zwierzyńcem :tree1: Inezka świąteczna dla Was:multi: :x-mas: Quote
Patikujek Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 W tle to nie ja to moja mama:) Dzięki za życzonka ja miałam pewną smutną sytuację rodzinną zaraz przed świętami i całkiem zapomniałam ale to dam już noworoczne życzonka:) Kasy Kulczyka, Fury Rydzyka, Mocy Pudziana, Chaty Beckhama, Humoru od rana, Cholesterolu w normie, Świętowania Nowego Roku w dobrej formie A do tego wklejam parę fotek i filmik: "Moja różowa podusia:loveu:" Jestem wilczurem, groźnym wilczurem" "A może i nie...:shake:" "Daj, daj, daj, daj...." A taką oto świeczkę przysłała nam ciocia z niemiec, działa tylko jak się pali :D FILMIK Quote
leemonca Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Wiele szczęścia i miłości, sukcesów i pomyślności, niech Wam zdrowie dopisuje a gotówki nie brakuje. W Nowym Roczku przesyłają i szampana popijają... Haker z leemoncą Quote
Patikujek Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Dzięki wszystkim za życzenia ja wam równiez życzę: Ile razy Miller sklamal, Ile Kwach obietnic zlamal, Ile Beger owsa zjadla, Ile Kalisz nosi sadla, Ile Peczak wziął na boku ...TYLE SZCZŚCIA W NOWYM ROKU! A Baksik dostał ulubione smakołyki :D Quote
Patikujek Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Ja nie wiem co to ma znaczyć jak powrzucam nowe fotki to nikt nie zagląda a jak fotek brak to nagle wszyscy, jutro postaram się coś nowego pstryknąć:D Quote
haska_12 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Ale tu pusto :) .. no to moze na odświerzenie galerii poproszę o nowe foteczki :wink: Quote
Kasia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a): jakie on ma śliczne loczki :loveu: zawsze chciałam żeby Fidlaczkowi też takie urosły :lol: Quote
Patikujek Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 No to proszę kilka fotków, po kąpieli powklejam więcej:loveu: Najpierw z odwqiedzin u sąsiadki Sami:loveu: Potem kilka domowych dzieł:evil_lol: Czy nie uważacie że te kokardki wyglądają o wiele ładniej na Baksiku niż na choince:evil_lol: Quote
milena182 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Czy nie uważacie że te kokardki wyglądają o wiele ładniej na Baksiku niż na choince:evil_lol: oczywiescie zero watpliwosci Quote
Kasia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze'] Czy nie uważacie że te kokardki wyglądają o wiele ładniej na Baksiku niż na choince:evil_lol: jak nie jak tak ;);) Quote
Mysia_ Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Pati, czy Sami to może psinka o Oli? :roll: Quote
Patikujek Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Dzięki wszystkim za komplementy:loveu: A Sami to rzeczywiście psinka Oli:D Quote
Alicja Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Ale Baxik się zmienił ,w porównaniu z pierwszymi fotkami...chłopak futerko ma okazałe:loveu: Quote
dzasta Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Ufff wreszcie znalazłam Waszą galeryjkę :cool3: Patikujek_Zabrze ma śliczną psinke i ja też tego nei rozumiem czemu miał już tyle domków w swoim życiu :shake: ALe dobrze że trafił do Ciebie i że ma się tak dobrze :loveu: ALe super wygląda z tymi loczkami normalnie mokra włoszka :evil_lol: Quote
Recommended Posts