Patikujek Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='milena182']jak spojżałam na tą białą dame to myślałam ze Baksa przefarbowałaś,albo osiwiał ze zmartwień:turn-l::roflt: Jeśli u mnie w domu ktos osiwieje ze zmartwień to pierwsza to będę ja:evil_lol: [quote name='Guffi'] Cytat: Napisał Patikujek_Zabrze :roflt: Ale koffany:loveu: :loveu: :loveu: Co ta mina oznacza? Mój takiej nie robi:evil_lol: To zależy od dnia i chwili w tamtym momencie powoli okazywał swoją złość na widok aparatu:D [quote name='arystokratka']Witajcie serdecznie :loveu: Przyszłam się przywitać :D:D Witam cię:D Quote
Pianka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Kolejnie kilka wspólnych zdjęć małżeńskich:loveu: Kiedy był ślub? Czemu ja zaproszona nie zostałam?:mad: Quote
Bonsai Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Jednak dystans zachowują do siebie małżonkowie. :) Quote
barbara.h Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 ale super wycieczka!! A gdzie to było? :oops::oops: Quote
Patikujek Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Kiedy był ślub? Czemu ja zaproszona nie zostałam?:mad: Oni mieli bardzo kameralne wesele tylko państwo młodzi i świadkowie(wiecie ciężkie czasy a Baksymilian pracy nie ma) Jednak dystans zachowują do siebie małżonkowie. :smile: Bax mysli że nikt nie wie o ich ślubie i dlatego przy ludziach się z swoim uczuciem nie obnosi:evil_lol: ale super wycieczka!! A gdzie to było? :oops::oops: No wycieczka była fajna a wszystko to w Parku Chorzowskim(jeśli to już nie Katowice) Quote
Pianka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Oni mieli bardzo kameralne wesele tylko państwo młodzi i świadkowie(wiecie ciężkie czasy a Baksymilian pracy nie ma) No, a ja tak bardzo chciałam być świadkiem:diabloti: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Czesc Pati :multi: Ale biała dame wybralas za zonke Baksiowi :loveu: :cool3: Jestem ciekawa jakie dzieci z nich beda :eviltong: P.S a ja bylam wczoraj w Parku i odwiedzilam tez te figurki ktore ty uwiecznilas na zdjeciach no i tez zrobilam kilka fot :eviltong: A park nalezy po części do Siemianowic :p Katowice no i Chorzow :razz: Quote
barbara.h Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Pati :multi: Ale biała dame wybralas za zonke Baksiowi :loveu: :cool3: Jestem ciekawa jakie dzieci z nich beda :eviltong: P.S a ja bylam wczoraj w Parku i odwiedzilam tez te figurki ktore ty uwiecznilas na zdjeciach no i tez zrobilam kilka fot :eviltong: A park nalezy po części do Siemianowic :p Katowice no i Chorzow :razz: Dziękuję za szczegółowe wyjaśnienie :loveu: chciałabym tam pospacerować :p Quote
Daga_i_Oskar Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='barbara.h']Dziękuję za szczegółowe wyjaśnienie :loveu: chciałabym tam pospacerować :p Zaraszamy na spacerek :p Quote
Patikujek Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 No, a ja tak bardzo chciałam być świadkiem:diabloti: Poza tym i tak cię jeszcze nie znałam kiedy Baks się hajtał [SIZE=4]Czesc Pati :multi: Ale biała dame wybralas za zonke Baksiowi :loveu: :cool3: Jestem ciekawa jakie dzieci z nich beda :eviltong: P.S a ja bylam wczoraj w Parku i odwiedzilam tez te figurki ktore ty uwiecznilas na zdjeciach no i tez zrobilam kilka fot :eviltong: A park nalezy po części do Siemianowic :p Katowice no i Chorzow :razz: Dzieci nie będzie:shake: a sunie poznasz w tym roku na zlocie:) Kiedy nowe fotki? :-D Hej! Pati dawaj fotki!:mad: Fotki będą koło południa:lol: [SIZE=4]Zaraszamy na spacerek :p Jeśli Barbara kiedyś do nas zajedzie to spacerek murowany:D Quote
Daga_i_Oskar Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Oj Pati jak Ty czytasz co :mad: :eviltong: Mnie na zlocie w tym roku na 99% nie bedzie :shake: Quote
Patikujek Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 A miałam was jeszcze zaprosić na moje forum: http://zwierzolandia.pun.pl/forums.php Założyłam je dopiero wczoraj więc brak odwiedzających to bądźcie tak mili i zajrzyjcie czasem Quote
Patikujek Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Dlaczego??? mówiłam że niedokładnie czytam ostatnio:shake:)_ Quote
Daga_i_Oskar Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Dlaczego??? mówiłam że niedokładnie czytam ostatnio:shake:)_ Bo zlot planowo bdzie pewnie s ierpniu a ja w tym czasie prawdopodobnie w Anglii bede stad niezagoszcze na zlocie ciałem, ale duchem bede z Wami :loveu: Quote
Patikujek Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Wiesz ty co???;mad: Wybrać Anglie zamiast zlotu:shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Wiesz ty co???;mad: Wybrać Anglie zamiast zlotu:shake: No wiesz w Anglii bede prawie 2 m-ce a zlocik tylko kilka dni trwa :eviltong: Quote
Patikujek Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 A tam Anglia, aj bym tam nie wyrobiła:shake: słuchać ciagle szwargotania po angielsku chyba bym umrzeć wolała nienawidze angielskiego:shake: A teraz mam kilka zdjęć z odwiedzin u nas kochanki Baksymiliana - Sami:loveu: Oto ona: Ona jest urocza:loveu: Quote
Patikujek Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 A teraz fotencje z Baksikowej porannej zabawy:D Ooo bawimy się Kołdrowy potwór...atak..... i gdzie on się schował??? nie ma:shake: Chyba go wystraszyłem:d pokonałem go:D:D:D O a teraz atuke mnie ogromna groźna ręka:D:D: Jestem zły:mad: Quote
Patikujek Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 A teraz fotencje z Baksikowej porannej zabawy:D Ooo bawimy się Kołdrowy potwór...atak..... i gdzie on się schował??? nie ma:shake: Chyba go wystraszyłem:d pokonałem go:D:D:D O a teraz atuke mnie ogromna groźna ręka:D:D: Jestem zły:mad: Quote
Kasia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 haha....świetna relacja z zabawy :lol: :lol: a jaki on fajnie rozczochrany i potargany sie zrobił :p Pati, czy Ty go czasami strzyżesz??? Quote
Guffi Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']A teraz fotencje z Baksikowej porannej zabawy:D Ooo bawimy się Hahaha... Nietoperz:evil_lol: :loveu: Quote
milena182 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 to ile bax ma tych kobit:mad::diabloti::razz: Quote
Recommended Posts