Patikujek Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Śliczna bokserka :loveu: A ta druga to jamniczka? Będzie miała szcznięta? Śliczna jest :loveu: Tak to jamniczka i będzie miała szczeniaki:shake::( pisałam o niej kilka stron wczesniej [SIZE=3]Zdjęcie z języczkiem :thumbs: Wiem ślicznie wyszedł:loveu: Dawno mnie tu nie było. :smile: Czyżby Baksiu był u fryzjerka? :razz: Przystojniak. Był, był:loveu: Rzeczywiście dawno cię tu nie było:evil_lol: Jaka sliczna kruszynka:loveu: To nie kruszynka, to potfooor!!! Kruszynką to ona była jak ją z Krakowa przywoziłam, biedną i zaniedbaną:shake: Quote
KaRa_ Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Boksia niesamowita:loveu: A jaka zadowolona na tych zdjeciach;) Rozwiazanie to juz widac,ze na dniach bedzie;) Oby mamuska porod dobrze zniosla i maluchy zdrowe byly i znalazly dobre domy bo to najwazniejsze;) Quote
Patikujek Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 No własnie rozwiązanie miało nastapić w zeszłym tygodniu jakoś tak z ich obliczeń wynikało i dlatego dzisiaj idą z nią do weta bo zaczynają się martwić żę nie rodzi:shake: Mam nadzieję żę będzie ok Quote
Patikujek Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Na pewno dobre domki znajda byle komu ich sąsiedzi moi nie oddADZĄ a Z RESZTĄ BĘDĘ SZUKAĆ IM NIE DŁUGO PRZEZ DOGODOMKÓW TO LINK WKLEJĘ I OCZYWIŚCIE FOTKI JAK SIĘ URODZĄ:) Quote
Sara_i_Aris Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Tak to jamniczka i będzie miała szczeniaki:shake::( pisałam o niej kilka stron wczesniej Widocznie nie doczytałam :placz: Quote
Guffi Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Cześć, znowu jestem:multi: A dlaczego to źle, ze będą szczaniaczki? To kundelki? Quote
Patikujek Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Te szczeniaczki to będą kundelki, kilka stron wczesniej pisałam żę Moi sąsiedzi zostawili Samolkę u znajomych bo musieli na 2 dni wyjechać, a Sami miała wtedy cieczkę. I ci znajomi nie dopilnowali jej poszli z nią bez smyczy na dwór i ta gdzieś zwiała:shake: Potem nie powiedzieli nic moim sąsiadom...Sami długo w ogóle brzuszka nie miała więc nikt nie zauwazył żę jest w ciązy dopiero ostatnio nagle zaczął jej rosnąć brzuch...Moi sąsiedzi się zmartwikli(bo byli pewni że im nie uciekła) i poszli do weta a on im z nowiną że ona jest w ciąży:o:o:o o mało zawału nie dostali, ze swoimi znajomymi są pokłuceni a Samolka miała już w tedy zbyt zaawansowaną ciąże żeby ją sterylizować...I szczeniaczki sie urodzą... Wczoraj byli u weta bo miała rodzić już w zeszłym tygodniu ale stwierdził że jest wszystko OK i na dniach urodzi:) Jednak najprawdopodobniej część szczeniaków pójdzie do uśpienia:( ponieważ jest tyle bezdomnych psiaków a na te szczeniaczki nie ma chętnych. Zostaną najprawdopodobniej 2 ale to nie jest przesądzone Tak Mysiu to suczka Oli Quote
milena182 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Patikuje nie smuć sie ja jak Diane wzielam ze schroniska to podejzewalam ciaze ale od poczaku powiedzialam ze wszystkie szczeniaki zostana uspione bez wzgledu na to kto jest ojcem i jak pieknie beda umaszczone.no ale okazalo sie ze Diana to spaślak i w zadnej ciazy nie jest a po sterylce zapasla sie jeszcze bardziej:diabloti: a przyszla mama ma bardzo fajne imie:loveu::lol: Quote
Patikujek Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Wiemże uspanie to najlepsze rozwiązanie, w końcu też zsama im to poradziłam:) jednak mi jest zawsze smutno kiedy trzeba uspać niewinne zwierze chodź przewaznie jest to dla jego dobra:( Jednak na pewno chodź jednego szczeniaka zostawią żeby matce mleko wypijak i żeby nie czuła się taka samotna:) A imię Sami tez mi się podoba:) Quote
Patikujek Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 No to teraz trochę Baksikowych fotek:) Najpierw zjedliśmy obiad Potem się troche pobawiliśmy Potem się troszke poprzytulaliśmy A na koniec poszliśmy spać Quote
Patikujek Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 :thumbs:100 stron:Rose: już za nami!!! :grins: :smilecol: :cool2: :knajpa: :beerchug: :laola: Quote
marzenna79 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [SIZE=4]Wpadłam do WAS z rewizytą, a tu święto !!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Hurra !100 strona !:BIG::BIG::BIG::tort::cunao: :tort::cunao::tort::BIG::BIG::BIG: BAKSYMILIAN - śliczny piesio ! :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam WAS serdecznie !!! :multi::loveu: Życzę następnych jubileuszów.:thumbs::thumbs: Quote
ewatr Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 ale mi sie trafiło :multi: :multi: :multi: impreza :laola: :BIG: :BIG: :BIG: gratulacje 100 strony !!!! Quote
haska_12 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ooo impreza :ylsuper: :BIG: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinka: :drinka: :BIG: :pepsi: :pepsi: :chlup: Quote
milena182 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 :popcorn::chlup::drinking::beerchug::cunao: Quote
Pianka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 O imprezka:multi: :multi: :laola: :knajpa: :knajpa: Quote
Mysia_ Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Gratulacje z okazji 100 stronki :multi: :multi: :multi: :laola: :laola::laola: :laola::laola: :laola::laola: :laola::laola: Quote
Patikujek Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 No to pijemy:beerchug: Tylko kiedy???:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Właśnie PATI :mad: Dawno nie byłam na żadnej porządnej imprezie :roll: ;) Quote
Patikujek Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Ja też nie...:shake:W sumie to ja dawno nie byłam, na żadnej imprezie:shake: Kto ma jakies urodziny niedługo??? Przyznawać się Quote
Recommended Posts