Patikujek Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 haha....świetna relacja z zabawy :lol: :lol: a jaki on fajnie rozczochrany i potargany sie zrobił :p Pati, czy Ty go czasami strzyżesz??? Ostatnio był strzyżony w sierpniu przed zlotem a potem jak mu odrosły to się zimno zrobiło i nie chciałam na zimę a teraz w przyszłym tygodniu chyba się umówimy na strzyzonko P.S Moja mama nie lubi kiedy on jest krótko ścięty Napisał Patikujek_Zabrze A teraz fotencje z Baksikowej porannej zabawy:-D Ooo bawimy się Hahaha... Nietoperz:evil_lol: :loveu: A gdzie tam:shake: to przecież FURBY:evil_lol: języczek:loveu: Też uwielbiam jego fotki z jęzorkiem:loveu: to ile bax ma tych kobit:mad::diabloti::razz: Ma 2 kobitki(Sunie i Sami)+mnie:loveu:+2 ukochanych(DJ'a i Koralka):evil_lol: A teraz mam jeszcze do wszystkich pytanko czy znacie powód dla którego mojemu pięknisiowi mogła się zepsuć sierść. Ostatnio jego włoski straciły połysk, zrobiło się z nich takie siano:shake:. Nie zmieniałam mu ani szamponu ani pożywienia a zawsze miał ładną sierść???:shake: Quote
Bonsai Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Co za oczy! Masz oryginalnego psa. :lol: Świetna relacja z zabawy! :) Quote
milena182 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 moze nadmiar kobiet tak na niego podzialal:diabloti::razz: a tak na serio moze martwi sie czyms tz jakis powod do zazdrosci mu dalas?nowy chlopak czy cos? Quote
Patikujek Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Co za oczy! Masz oryginalnego psa. :lol: Świetna relacja z zabawy! :smile: CZasem mi się wydaje e jego tatą był wampir moze nadmiar kobiet tak na niego podzialal:diabloti::razz: a tak na serio moze martwi sie czyms tz jakis powod do zazdrosci mu dalas?nowy chlopak czy cos? Myslę żę nadmiar kobiet mu nie szkodzi:evil_lol: A co do reszty to cała rzecz jest w tym że w naszym życiu kompletnie nic się nie zmieniło:shake: Quote
Patikujek Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Wczoraj wieczorem Baksik wylądował w wannie, i zrobiłam specjalnie fotki przed i po kąpieli żeby zobaczyć różnice. Szkoda żer nie możecie go dotknąć:D PRZED[SIZE=1](już przeczuwa co się zaraz stanie:shake:) PO[SIZE=1](wreszcie koniec) Quote
Guffi Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ja wolę tego po kąpieli:eviltong: :loveu: Quote
Bonsai Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Sierść Baxa po kąpieli aż bije w oczy czystością. :D Quote
Patikujek Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Ja wolę tego po kąpieli:eviltong: :loveu: Ja również Sierść Baxa po kąpieli aż bije w oczy czystością. :-D On jest raz w tygodniu kąpany, a jak go myje to wcale woda jakaś czarna nie jest ale i tak widać wielką róznicę wow ale wybielał:-o To efekt prania w ACE Quote
Patikujek Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Troszkę później powstawiam fotki z wieczornego spacerku Quote
KaRa_ Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ja nie wiem mi tam Bkasiu podoba sie bardziej przed kapiela:lol: :lol: :lol: taki jakis blyszczacy byl:evil_lol: Quote
Pianka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Troszkę później powstawiam fotki z wieczornego spacerku Czekamy na te foty:p Quote
Patikujek Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Juz wklejam(miałam mały zawrót głowy dzisiaj) No to prosze fotki: Spacerek był wieczorny więc było już ciemno i zimno:shake: Quote
Patikujek Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 przed obcięciem to w tej galerii zawsze mówili że on ma piękne firanki:loveu: ale w przyszłym tygodniu znów je straci(idziemy doo fryzjera) Quote
Asia & Ginger Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Baksik przesłodki! Śliczny i przed kąpielą (taki lokaty :loveu:) i po (taki mięciutki :loveu:). Już się nie mogę doczekać kiedy go pomiziam. :eviltong: Quote
Bonsai Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Łee... ładnie pozbawiać go takich ślicznych kudełków na uszkach? No, chyba że mu przeszkadzają. ;) Quote
Patikujek Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 On jest psem dość ruchliwym i nie jest rasowy więc sierść mu szczególnie potzrbna nie jest a po obcięciu też ślicznie wygląa jak poszukasz wstecz to znajdziesz jego fotki z poprzedniego strzyzenia:) Asia a ty może daj jakieś nowe fotki swoich poiękniaków:mad: Quote
ewatr Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 śliczności :loveu: ale siersc sie błyszczy :crazyeye: Quote
Bonsai Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 RAsowy czy nie, z sierścią mu do pyszczka. :) Przynajmniej według mnie. ;) No, ale może obcięty też fajnie wygląda - nie wiem, zobaczę (bo zanim znajdę to jedno zdjęcie to minęłoby trochę czasu ;) ) Quote
Patikujek Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 HAU Słyszałem że ktos mnie nie widział jak mnie ogołocili więc wspominam swoje fotki: Dawno mnie tu osobiście nie było ale tak jakoś łapki pisać nie chciały:shake: Ostatnio dowiedziałem się że znów mnie do tego zakichanego fryzjera zabierają:( Może ją ugryzę co??? Jak myślicie??? No dobra spadam bo mnie zaraz pani pogoni:shake: śliczności :loveu: ale siersc sie błyszczy :crazyeye: No na tym zdjęciu ślicznie ta sierść blyszczy:loveu: z reszta jak na wszystkich:evil_lol: RAsowy czy nie, z sierścią mu do pyszczka. :smile: Przynajmniej według mnie. ;-) No, ale może obcięty też fajnie wygląda - nie wiem, zobaczę (bo zanim znajdę to jedno zdjęcie to minęłoby trochę czasu ;-) ) Te zdjęcia powyżej specjalnie dla ciebie:) chyba coś wypatrzył:cool3: Tak zobaczył psa po drugiej stronie ulicy i obmyslał plan jak zwiać:shake: Quote
Pianka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Nie no, ale obciety o wiele lepiej wygląda:loveu: Quote
Recommended Posts