Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Wiecie co JUTRO O 13.00 bAKSIK MA UMÓWIONĄ WIZYTĘ U FRYZJERA :)już się boję jak będzie wygladać :evil_lol:

oo szybko :lol: :lol:

Posted

Wiecie co JUTRO O 13.00 bAKSIK MA UMÓWIONĄ WIZYTĘ U FRYZJERA :)już się boję jak będzie wygladać :evil_lol:

będziemy trzymać kciukasy za nową fryzurkę i za Baksia , coby był grzeczny :loveu:, powodzenia !

Posted

A i tak w ogóle to mam komunikat BAKS JEST OBRAZONY NA MNIE I TO POWAŻNIE U mnie do jutra jest sunia ze schroniska(przekochane stworzenie jak Baksikowi się coś nie odmieni to jego wyśle a ją sobie zostawie) którą jutro wysyłam pociągiem z jedną z dogomaniaczek do Wrocławia gdzie znalazła dom
No i jak zwykle Baks zazdrośnik pokazuje swoje fochy i w ogóle mnie nie słucha, och co to za pies :shake:
No to kilka fotek Baksia, Zuzi(tej suni) i koleżanki Sami
Baksiu jeszcze w starej fryzurce :)

Słyszeliście co ona mi jutro zrobi!!! Próbowałem zwiać ale furtka z ogródka zamknięta była:placz: a do tego przyniosła jakąś wstrętną, śmierdzącą i wszystkożerną jamniczke, do tego staruchę:(
Ona to robi specjalnie żeby mi na złość zrobić, ale jedno mnie pociesza że prawdopodobnie suńka jedzie sobie jutro do Wrocławia, ale pozostaje jeszcze drugi problem ten zawszony fryzjer:(:placz:CZY ISTNIEJE JAKIŚ PSI TELEFON ZAUFANIA MUSZĘ SIĘ KOMUŚ WYŻALIĆ:placz:
Oto ta jamniczyca

A tu ona zapoznająca się z Samolką:)

Czy ta sami nie widzi żed to podstepna jamniczyca:(

No to jeszcze ja:)

I pani starsza:)

I jakaś głupia ręka Patrycji:shake:

Tutaj ostatni raz Baksymilian wystapił w swojej strej, rozczochranej fryzurce:)

Posted

Baksiu pewnie biega szczęśliwy w nowej fryzurce?:evil_lol: czy robią się fotki,bo bardzo jestem ciekawa, jak wygląda teraz ten przystojniaczek :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Oto ta jamniczyca

I taka grzeczna paróweczka przeszkadza Baksiowi :razz:

Czekam na zdjęcia w nowej fryzurze :multi:

Posted

Już są, już są...
Możę nie są szczególnie ciekawe ale mój Baks był tak zestresowany całym zdarzeniem, że przespał resztę dnia:)
A i jak się okazało ktoś musiał przede mną z nim do fryzjera chodzić bo on jak go postawili tak stał, nie wiedziłąm żę potrafi być tak grzeczny, tam stał jak wryty, nawet się nie ruszał, nie bał się maszynki do golenia ani nic...
...gdyby był on taki w domu podczas czesania:evil_lol:
A Baks dalej śpi więc nic wam nie opowie...na pewno poskarzy się jutro:evil_lol:

Jutro porobię ciekawsze foty i więcej:)
Ale jestem zadowolona z tego jak moje psisko wygląda:loveu:

Posted

Jak odbieram Gerdę od fryzjera, obciętą po zimie, to mam wrażenie, że po domu biega inny pies :evil_lol:
Przyzwyczaisz się do nowego wyglądu Baksia ;) A jemu jest nie tylko ładnie, ale i wygodniej :multi: