Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted

Patikujek , może doczytałaś , jak ja dłuuuugo wybierałam się z Tuffciem do fryzjera.A teraz żałuję ,że poszłam tak póżno...:cool3:

sądzę , że i Ty , a przede wszystkim Baksiu będziecie zadowoleni z obcięcia.Profesjonalna fryzjerka powinna doradzić fryzurkę , pokazać swoje zdjęcia obciachanych psiaków.Ale oczywiście możesz mieć własne sugestie...;)

Pozdrawiamy !:loveu:

Posted

Częśc już widziałam w twojej galerii i czekam na resztę, ale Baksiu cudnie na tych twoich fotkach powychodził, nawet avatar zmieniłam:)

A co do obcinania to jutro jadę do fryzjerka umówić się na jakiś termin tylko mam nadzieję żę za długo czekać nie będę musiała!!!
A ty ile czekałaś na termin u twojego fryzjera???

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Częśc już widziałam w twojej galerii i czekam na resztę, ale Baksiu cudnie na tych twoich fotkach powychodził, nawet avatar zmieniłam:)

A co do obcinania to jutro jadę do fryzjerka umówić się na jakiś termin tylko mam nadzieję żę za długo czekać nie będę musiała!!!
A ty ile czekałaś na termin u twojego fryzjera???

Ja się zapisywałam i musiałam czekać dwa tygodnie :)

Posted

Pati, masz super koleżankę że pomaga Ci w prowadzeniu galerii.
To bardzo cenne.
Nathaniel............brawo :loveu: :evil_lol::klacz: :klacz: :klacz: :lol::lol:

Posted

bos napisał(a):
Pati, masz super koleżankę że pomaga Ci w prowadzeniu galerii.
To bardzo cenne.
Nathaniel............brawo :loveu: :evil_lol::klacz: :klacz: :klacz: :lol::lol:

Bosie pomagam? Daję tylko fotki jej psa ;) Nic wielkiego ;)

Posted

Ale dużo fotek! I jakie ładniutkie! :multi: Ale Wam zazdroszczę, że mieszkacie tak blisko i możecie sobie razem pospacerować. W moim mieście bardzo mało jest dogomaniaków albo się ukrywają :evil_lol:

Posted

Ja też mówiąc szczerze niewiedziałam żę tyle dogomaniaków jest z Zabrza, odkrywam to dopiero oglądając różne galerie i stronki różnych osób, a ja jestem pewna, żę i w twojej okolicy jacyś dogomaniacy mieszkają :)

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Ja też mówiąc szczerze niewiedziałam żę tyle dogomaniaków jest z Zabrza.

Ja też, swoją droga musimy jeszcze taki spacerek z psiurami zaliczyć, może Baksio by się chętniej bawił ;).

Posted

Myszko myślę że Kaja chętnie by z nami na spacerek poszła :)
A dla barbary.h gratulacje za świetną spostrzegawczość
Wygrała, uwaga, uwaga!!!
Wielkie obślizge całusy Inez i Atosa :evil_lol:

A co do powtórzenia spacerku jestem za:) ale tym razem może jeszcze kogoś namówimy, im więcej tym lepiej :)
Może byś się Mysiu skusiła :)