Patikujek Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 marlena924 - mi również się Baksiu teraz podoba ale jak go głaszcze to brakuje mi tych zwisających włosków koło uszków w które szło włożyć palce:cool3: , A ze zmianą avatrka poczekam aż uda mi się pstryknąć jakąś naprawde fajną fotke:) BORA - ja bym tego nie powiedziała:shake: w nocy nie przyszedł ani na chwilkę do mnie się położyć, a przważnie przesypiał ze mną większość nocy, spał dzisiaj u mamy w pokoju na fotelu(bo na łóżku mama mu nie pozwala), a teraz też nawet do mnie rano nie podszedł jak to zwykle robił. On jest obrażony na mnie za tego fryzjera i w dodatku za sprowadzenie Zuzi(która już jest we Wrocławiu) barbara.h - mi się jednak zdaje, żę był grzeczny bo on wygladał na dosć rozluxnionego podczas tego strzyżenia i sam stał tak swobodnie, żałuje że nie wzięłam komórki to bym zdjęć popsrykała poczas zmian Baksa:) A lżejszy to on jest zdecydowanie, po obcięciu jak zobaczyłam ile futra leży na ziemi to do teraz nie wiem gdzie on to miał:evil_lol: nathaniel - Wielkie dzięki, tylko muszę się do łysolka przyzwyczaić teraz:razz: madziasto4 - Bardzo dziękuję, cieszę się, żę się wam wszystkim podoba:lol: Quote
olekg89 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 O kurcze ,ale mu fajnie w krótkich kudłach! Super rozumiem ,ze to nowy fryz już na zlot? Quote
Patikujek Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 agga - bardzo dziękuję za komplement olekq18 - no pewnie, żę na zlot przygotowania idą pełną parą:D Quote
justynia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a): Pati, sprawiłaś sobie nowego pieska? I to rasowego??? No, no, no! A gdzie Baksiu? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak serio, to ślicznie mu w tej nowej fryzurce, nie poznałabym go ;) Wygląda teraz jak rasowy yorczek. Super!!!!! :cool2: Quote
onek Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Śliczny Baksiu :loveu: I w starej i w nowej fryzurze. Fajna galeria - rewanżujemy się dzisiaj odwiedzinami, ale będziemy zaglądać do Baksia częściej:lol: . Pozdrawiam Quote
Patikujek Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 justynia - ja mówiłam wczoraj to samo, że gdybym zbaczyła Baksa idacego z kimś obcym to bym go nie poznała nigdy w życiu:evilk_lol: A ja twierdziłam zawsze,że swojego psa poznam zawsze i wszędzie:( onek - witaj w naszej galerii, cieszę się, żę podoba ci się mój maluch(nie ma on zbyt wiele z twoich pupilków) A teraz mam pytanie do wszystkich, którzy tu zaglądają(oprócz olekq18 ) Kto z was bedzie na zlocie dogomaniaków???PRZYZNAWAĆ SIĘ!!!!!!!!!:mad::mad::mad:Bo żę bedzie olek to wiem:):):) Quote
BORA Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a): A teraz mam pytanie do wszystkich, którzy tu zaglądają(oprócz olekq18 ) Kto z was bedzie na zlocie dogomaniaków???PRZYZNAWAĆ SIĘ!!!!!!!!!:mad::mad::mad:Bo żę bedzie olek to wiem:):):) A, że ja będę to nie wiesz? :evil_lol: Quote
Patikujek Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Przepraszam zapomniałam, ale ty coś ostatnio pisałaś żę boisz się jechać:evil_lol: Quote
shangri_la Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 niesamowite, normalnie calkiem inny pies ( nie podmienili ci go czasem u tego fryzjera;)). nadal śliczny jak zwykle.pozdrawiam Quote
leemonca Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 no, ale przystojniaczek w tej nowej fryzurce!!! Quote
Patikujek Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Dzięki za kopmplementy, a raczejh mi go nie podmienili bo byłam cały czas przy nim i nie było możliwości:evil_lol: Wieczorem powstawiam dzisiejsze focie Baksika Quote
Mysia_ Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 o rany, toż to inny pies po tym fryzjerze :evil_lol: Quote
bigos Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:Ślicznie Quote
leemonca Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Dzięki za kopmplementy, a raczejh mi go nie podmienili bo byłam cały czas przy nim i nie było możliwości:evil_lol: Wieczorem powstawiam dzisiejsze focie Baksika już jest wieczór i gdzie te fotki?!?! :mad: Quote
nathaniel Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 leemonca napisał(a):już jest wieczór i gdzie te fotki?!?! :mad: były stronę wcześniej...ale niedosyt pozostał ;) Quote
madziasto4 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 nathaniel napisał(a):były stronę wcześniej...ale niedosyt pozostał ;) Stronę wcześniej to są zdjęcia wczorajsze, a dziś wieczorem miały być dzisiejsze. :cool1: Quote
nathaniel Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 madziasto4 napisał(a):Stronę wcześniej to są zdjęcia wczorajsze, a dziś wieczorem miały być dzisiejsze. :cool1: A no tak :oops: Quote
Patikujek Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 No i jestem czy wy widzieliście co te wstretne baby mi zrobiły, gdzie się podziały moje tak długo zapuszane kudełki. Mam nadzieję, żę jak panowie wrócą jutro do domu to im nagadają i im sie oberwie.A ja dalej do nich się odzywać nie będę.:angryy: :shake: A wy sie tak o te foty nie dobijajcie bo ja się teraz wstydze pokazywać publicznie:oops: . A do tego byłyby wczesniej zdjęcia alke pani coś krzyczała na komputer, że nawet dogo się nie otwiera i że ret czy net nie chodzi:shake: Ale się wściekała...:evil_lol: No to opowiem wam historyjke z dzisiejszego dnia: Najpierw rano pospalismy troszkę dłużej:evil_lol: W końcu dość późno wczoraj spać poszedłem:) Potem byliśmy z paniami na chwilkę na ogródku ale po 15 min z tamtąd uciekliśmy bo wytrzymać się nie dało:shake: więc chłodziłem się w domku A pod wieczór poszliśmy odwiedzić babcie i dziadka Patrycji. Ci dziadkowie mieszkają zaraz obok Mysi_Zabrze i nawet przez płot obwąchałem się z jej suczką Wiką Quote
Patikujek Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 W tym domu co dzidkowie Pati mieszka tez mój kolega(oczywiście jamnik)Dżeki, zawsze wesoło się z nim bawimy:) A na koniec jeszcze kilka portrecików:lol: Dżeki No i ja, znaczy się Baksymilian Quote
Basia&Safi Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Oo ! baksiu mam nowa sliczna fryzurke :):):):) slicny :) Quote
Recommended Posts