Mysia_ Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Oj nie wiem czy któraś z moich besti by mogła na taki spacerek iść :evil_lol: Kaja by chyba zawału dostała.... Wika by zeżarła wasze psiaki, a Shogun was... co jeden to lepszy :eviltong: Quote
nathaniel Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Proponuje Shoguna , ja sie tam nie bojam , bardziej o mojego troglodytę (fajne słowo :D ) Quote
Patikujek Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 Ja tam do żadnego z nich nic nie mam...ostatnio głaskałam przez płot Shoguna i bardzo mu się to podobało :) Quote
Patikujek Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 Heh, dziękuję za komplementy, zawsze wiedziałem, żę jestem cudny:loveu: No a teraz opowiem wam o mojej przedwczorajszej wycieczce do Bytomia :) Najpierw długo jechaliśmy autobusem, potem gdy w końcu wysiedliśmy zaczęło się szukanie adresu bo nigdy wcześniej nikt z nas(ani pani starsza, ani Patrycja ani ja) tam nie był. Troch to trwało ale w końcy znaleźliśmy ten blok i co się okazało!!! Pomagałem im szukać bloku w którym mieści się pieski fryzjer...tego się po nich nie spodziewałem :placz: na szczęście wtedy jechaliśmy tylko po to by dostać numer telefonu żeby się na wizytę umówić no ale to oznacza, że niedługo znów tam pojedziemy ale w tedy już nie po to by tylko się tam przejść :placz: RATUNKU Potem dla poprawienia humoru poszliśmy do domu kolegi DJa, który mieszkał w okolicy i mieliśmy szczęście bo spotkaliśmy go w czasie spacerku: No a potem poszliśmy do jego domu gdzie troszkę się pobawiliśmy: ...piłką i ... ...butelką :) Po zabawie nastąpił czas relaksu, no i mała przerwa na drapanie :evil_lol: A potem znów zabawa: Jednak przy zabawie czas szybko mija i trzeba było się w końcu zbierać do domu, na przystanek autobusowy poszedłó nas odprowadzić DJ z panią: A do przystanku jest kawałek :) A na koniec najgorsze, trzeba było poczekać na autobus a ja tak bardzo nie lubię stać w jednym miejscu i na coś czekać (no chyba żę pani kroi jakieś dobre mięsko to wtedy potrafię się zawziąć i stać koło niej aż jej coś spadnie :evil_lol: ) Aaaa mam wam jeszcze do pokazania mój blok. Jakby ktoś nie umiał przeczytać podpisów na zdjęciu to od razu mówię: czerwona strzałka pokazuje moje okno (tylko jedno bo reszta jest z drugiej strony bloku) a na zielono są zaznaczone okna mojej koleżanki Sami(wiecie tej jamniczki) I w sumie mam jeszcze jedną fotkę ale to już z ogródka jak poszliśmy po przyjeżdzie zobaczyć jak kwiatki rosną :) Quote
Aga K Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 nathaniel napisał(a): On jest boski ;) też tak sądzę Quote
zaba14 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 DJ prawie taki sam jak Mikuś :evil_lol: Na kiedy macie tą wizyte? ;) Quote
leemonca Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 W Zabrzu spędziłam swoje uczniowskie lata ( nie powiem, że najwspanialsze, bo trzeba było chodzić na wykłady!:mad:) i bardzo mile sobie wspominam ten okres! Więc wszystko co zabrzańskie jest :cool2:, a Baksik jest debest!!! W Gliwicach mam panienkę dla Baksika - Laurkę ( Laurę) , śliczna panienka!!! :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 noom sliczne foty :]]] mowie Ci Baksio to urodzony modeel :]]] o panienka dla Baksia hmmm :PP Quote
beria Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a): niedługo znów tam pojedziemy ale w tedy już nie po to by tylko się tam przejść :placz: RATUNKU Baksiu będzie miał nową fryzurkę :cool3: Quote
Patikujek Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Już wkrótce, Baksiu módl się o swoje futerko :evil_lol: Quote
Patikujek Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 A co do wizyty to bedziemy wiedzieć chyba dzisiaj bo pani fryzjerka wczoraj z tygodniowego urlopu wróciła i kazała dzwonić dzisiaj :) Quote
Alka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 sama jestem ciekawa jak Baksiu będzie wyglądał po obcięciu, pewnie ślicznie:loveu::loveu::loveu: Quote
Patikujek Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Od razu powiem że ona nie ma go obciąć tylko ściąć(mu głowę:evil_lol) Quote
beria Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 No to czekamy ;) Na obcięcie, bo za ścięcie głowy :mad: Quote
BORA Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Baksiu, słyszałam, że masz mieć nową fryzurkę :cool3: Pokaż się nam :) Quote
Patikujek Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Golaskiem to może nie ale napewno nie takim sierściuchem A kiedy bedzie fryzurka bedzie widomo jutro, pani fryzjerka ma do nas oddzwonić bo termin pierwszy wolny wypada za jakieś 4 tygodnie bo ma zalkegłości jak na urlopie była ale mówiła żw dzwonić będzie bo może się coś wcześniej zwolni :) czekam na telefon :) Quote
Recommended Posts